80

Анонимен

преди 3 седмици

Луганската народна република се отдели от Украйна след референдум и после по свое желание се присъедини към Русия. В случая Русия защитава собствената си територия, а Украйна е агресор. Това да фактите, но краварската пропаганда твърди обратното.

79

Анонимен

преди 3 седмици

Защо реват Луганск е изконен украински град, временно окупиран от крепостните селяни от Сибир и Украйна има пълно право да ги изгони от там!

78

Сержант

преди 3 седмици

А руските ракети, носят здраве и щастие на украинските граждани.

77

Паню Баирски

преди 3 седмици

Жалките руски въшкарници вече трета година избиват невинни хора и имат наглостта да говорят за престъпления!

76

Фют

преди 3 седмици

Мда, Киев убиват хора, а маскалите трепят само зайци:)))))) Не знаех, че рашистите са хора:))))))

75

Анонимен

преди 3 седмици

До 103:От никакви opки не е окупирана,а там си живее местното население от векове.Киевската власт ги е тероризирала и след 8 г. тормоз да викнали на помош руснаците.Там е имало платена укро пропаганда,която е разделила хората на две,за да може да се карат по между си и така да не виждат как ги крадат.Тази укро пропаганда сее омраза и настройва гражданите един срещу друг.Във всяка една държава би довела до гражданска война.Даже и в САЩ.Видя се до какво води в Словакия,Грузия и т.н.

74

Чоко

преди 3 седмици

Както е тръгнало тази война може да продължи още десет години. С по пет километра напредък, победа не се осигурява. Очаквам на руснаците да им писне да почиват само в Турция и Египет и да вземат нещата в свои ръце.

73

Москва потъна

преди 3 седмици

Рашистите не са "хора".

72

пияница мистик

преди 3 седмици

Ами че то Луганск си е украинска територия, окупирана от 0pkи. Могат да си стрелят с каквито ракети поискат по собствената си територия. Американски, марсиански....а вие защо бе, драги средновековни крепостници стреляте със севернокорейски бомби и ирански дронове по Киев? И от 5 ракети 4 свалени, само една паднала и като прочетох какви щети е нанесла. Ами че то половин Луганск :)))))))

71

Анонимен

преди 3 седмици

Правото да убиват е само на мужиците, било.

70

Хм?

преди 3 седмици

До Ббб Много филми гледате!

69

А защо

преди 3 седмици

Не оставят Донецк и Луганск на Русия при положение че е съгласна да изтегли войските си от Украйна и не сключат мирен договор.

68

Американеца

преди 3 седмици

Имате остра нужда от демократизиране явно

67

Нарича се

преди 3 седмици

Експорт на демокрация

66

Анонимен

преди 3 седмици

Руската армия ша остане без офицери, само с един конь, царят го чекат да са гътни от старост, царица няма, топове, кат черешови топчета, остават само пешки! Туй ли и непобедимая?

65

Ббб

преди 3 седмици

А не бе.. И казваче Русия ги бомбандира.. Така ще е, пропаганда до края. Има филми за ВСВ, Враг пред портата май беше, та в него, към края на войната, немците губят, а по улиците по радиоточките върват новини за загубите на СССР и успехите на Германия, и то на руски. Сега не е ли същото.. Спряха руските телевизии, украинските взеха да предават на фуски, за да пропагандират колко зле е Русия и как губят войната..

64

Анонимен

преди 3 седмици

Киев се отбранява, защото Путин избива украинското население.

63

ароматния пръч

преди 3 седмици

Не е Сталин,ако бе линията на фронта отдавна да е над 100 км и да не достигат.Украинците са ясни,стремят се да предизвикат неадекватно жесток отговор и да се жалват пред света,но с Путин начело няма да го дочакат.Толкова ги щади,че соственото му население страда.При тази армия,дето се излежава в Русия една десета от нея да вкара и за месец фронта кеще да е над 100 км.То е ясно,че мисли за бъдещото им съжителстване,но армията стреля,а не населението.

62

Анонимен

преди 3 седмици

Време е Кийф да бъде заравнен до картофено поле със завеса от прочистващи планиращи подарки

61

Рендето

преди 3 седмици

А, какво е очаквал Путин, та се въмущава, може би - "Рицарска война", като в евтините романи??? Победителите не ги съдят, напротив, Те пишат Историята, а Путин продължава да бълнува за "морални принципи и правила"??? Събуди се, бе, ей...!!! НАТО вече води война срещу Русия на територията на Украина с ръцете на украинците...., засега!!! Не е изключено скоро във войната открито да се включат и други държави!!!