225

Анонимен

преди 3 месеца

Гешев нещо много си е отворил устата,след атентата и уволнението.Знае много тайни за сикаджията и може да го изрине,ако не бяха урсулските защитници,които ужким се борят с корупцията.

224

Анонимен

преди 3 месеца

И какво като гласувате освен да правите богати депутатите друго няма да направите

223

Анонимен

преди 3 месеца

Оказа се че от мен нищо не зависи и какво като тичате да гласувате какво променяте в собственият си живот от 3 год насам едни грабят неистово

222

Боримечката

преди 3 месеца

Ако искате синовете ви да умират за чуждите каузи на оня зелен гущер от Украйна гласувайте за партиите на "евроатлантическите ценности". Те ще се покрият в бункерите си като мишоци, а ще страдат обикновенните хора. Така, че мислете с главите си.

221

Анонимен

преди 3 месеца

Сега се сблъсках с шепа облачните раздават агитационни материали НЕ искат да говорят и чуят мнението ми Повтарят едни и същи опорки ЧУДЯ се кой и вярва след като 3 год разрушиха всичко до което се докоснаха ОСВЕН алчни са и нагли жадни за лесни пари с лъжи изкарани

220

Анонимен

преди 3 месеца

УСПЕХ НА БОРИСОВ И ГЕРБ НАЙ СТАБИЛНАТА ПАРТИЯ ШАРЛАТАНИ ВЪН

219

Анонимен

преди 3 месеца

Този народ съвсем е изтрещял.Да гласуваш за този,който те остави на последно място в Европа по всички показатели е лудост,която ще ни излезе много скъпо.

218

Чукчев

преди 3 месеца

Ало коментаторите . Къде го дават мача ?

217

Анонимен

преди 3 месеца

Лойко е най-лошото нещо което може да се случи на България - застой заради некадърност на вожда.

216

Анонимен

преди 3 месеца

Крайно време е да се промени закона за разпределение за да се създаде устойчиво правителство, което да управлява със съответните обявени политики и обещания пред изборателите си. Как.Като в Гърция: там победилата партия или коалиция на изборите получава допълнително 50 места в парламента, а останалите 190 депутатски места се разпределят според класирането на вота. Така чуждо вмешателство на външни сили и НПО-та като лобита се минимизира. Логично и просто.

215

Анонимен

преди 3 месеца

Няма да има правителство сега избори докато тези наглеци облачните оттечат в канала

214

Анонимен

преди 3 месеца

Задкулисието ще прави и прави неимоверни усилия за да няма стабилно управление за да манипулира такова.

213

Анонимен

преди 3 месеца

УСПЕХ НА ГЕРБ И БОРИСОВ

212

Анонимен

преди 3 месеца

Лойко пак надлъга лошия матрял. Ще налее още малко пари на българските червени олигарси, докато ГЕРБ са начело.

211

Анонимен

преди 3 месеца

Имам чуството, че гербавите, ако физически набият по един кол в дупките ви, пак ще скачате да гласувате за тях. Много повреден народ!

210

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ може да отидат и на второ место което е твърде вероятно защото корупцията е при тех.Не искаме жипката пак да обикаля из страната и да ръси пари , а народа да мизерува. Не искаме едни които немат наяждане да лапат от хлеба на бедните, от пенсионерите, всички проекти да са техни и да се разполагат в страната като бащиния.

209

до 243

преди 3 месеца

Мятай мазния Москов та гръб и - право на банкянския дувар да скимтите в очакване СИКаджийската мутра да ви покани на карето, ако Златевия Вальо или някой авер на Мутрата от подземния свят отиде да пикае! Московия Петър и Лиликовия Вили са слузести предатели! Как така сега станахте много "сини" бе, ***?! Нали и двамата бяхте върли костовисти и основатели на ДСБ! Ай сиктир и наглите предатели! Всеки глас за двамата наглеци е загуба за наистина Синя България!

208

позор!

преди 3 месеца

Позор бе, Московия Петре! Досега сколасваше да прилъжеш двама-трима нещастници да се качат на твоя КОДаджийски файтон, интересно как този път успя да излъжеш доста повече хора?! Но твоята и на Лилковия Вили "Синя България" е аут и подведени от лъжите на мазната ти мутра, хиляди десни избиратели ще останат непредставени в новия Парламент! Българи, опомнете се, българи, нито един глас за предателя Москов, българи! Нито един глас за банкянския лакей, който заби нож в гърба на Радан Кънев!

207

Българин

преди 3 месеца

Ще гласувам за Величие... всички ги крият и не говорят за тях, защото ги е страх.... Идва видов ден .... С Вас сме полковник Марков.

206

Shark

преди 3 месеца

Пред вариатите втори да бъдат ПП-ДБ, а не дай си боже ДПС, предпочитам Възраждане. А и е хубаво да се внесе още объркване, да ги видим доклоко са кадърни и дори могат да си преодолеят егото нашите политици за доброто на България. Затова, при създалата се ситуация, моят глас е за Възраждане!