82

Ха ха,

преди 3 седмици

Да ни пробутват лъжата за "истина"? Борисов е единственият , който строил нещо в последните 30 години, и всички се нахвърлиха да му търсят кусури? С какво ги сравнявате, с пътищата построено преди него , или тия след него?

81

Мнение

преди 3 седмици

Не искам моделът на Бойко Борисов с "постната пица" - няма пари за хората, но има пари в края на годината да се раздадат на 12 олигарха!

80

Реалист

преди 3 седмици

ПП-ДБ искаха да подобрят живота на българите, вместо да се въртим до безкрайност във въртележката на безкрайните избори! ПП-ДБ вдигнаха заплати и пенсии, вдигнаха детските надбавки, направиха безплатни учебниците до 12 клас, направиха безплатни лекарствата за хипертония и осигуриха сензори за всички деца с диабет тип 1 по здравна каса...ПП-ДБ мислят за хората!!!

79

Истината!!!

преди 3 седмици

Няма нито една построена магистрала няма в България от край до край!!!! Бойко Борисов е един жалък Лъжец и Манипулатар! 12 години лъга, че уж строил Магистрали, а всъщност се правеха някакви малки некачествени участъци, от които повече се крадяха пари, отколкото да има полза за страната ни, а Бойко си правеше PR! Китай за 10 години построи 2 000 км магистрали!!!! Ние една мъничка държава, 85 пъти по-малка от Китай за 12 години НЕ сме построили Една цяла магистрала!!! Къде са парите ни, Бойкооо..

78

Факти!

преди 3 седмици

Асен Василев вдигна минималната заплата през 2023 г. от 780 лева на 933 лв.!!! И то във време на Световна криза, породена от повишаване цените на петрола на Световната борса, Ковид-кризата и кризата от войната в Украйна!!! Асен Василев вдигна пенсията на майка ми приз 2023 г. от 260 лв. на 560 лв.!!!!

77

Гласувам за умните!

преди 3 седмици

Гласувам за образованите, умните, компетентните от ПП-ДБ! Номер 14! И не обръщам внимание на всички лъжи, клевети и фейк срещу тях!

76

Анонимен

преди 3 седмици

"И двете правителства ги направи "Продължаваме промяната", и двете ги направихме, въпреки че нямахме мнозинство. Това беше най-доброто, за да тръгне държавата напред." -Асене,пак лъжеш ! Не си приписвай за своя заслугата на ББ ! Знаеш,че Бойко е по-силен и подготвен повече от всички вас и е време да си го признаете!

75

Зозо

преди 3 седмици

Асан Кокора ще е първият политик в затвора.

74

мммм, дааа

преди 3 седмици

за стотинка щяха да ви затворят, но за милиарди няма кой да ви пипне, затова сте на свобода.

73

Анонимен

преди 3 седмици

Е,затова не взехте стотинки ,а вие си знаете

72

баба Пена

преди 3 седмици

Да управляваш държавата не значи само да раздаваш увеличения на пенсионерите а означава да ремонтираш пътища, да има социална политика, реформи и т.н. ПП-ДБ само на първото се спряха - я да раздадем на пенсионерите паричките от заеми сиреч да си ги купим за следващите избори. За тяхно съжаление даже тея дето са гласували за тях вече няма да направят същата грешка. Освен доста некадърни се оказаха и здраво мъррзеливи

71

Анонимен

преди 3 седмици

Сериозно ли се майтапиш!?

70

Анонимен

преди 3 седмици

Така е. Всичко изречено досега срещу ППДБ е една *** компроматна война от партиите на статуквото и техните обслужващи, без подкрепата на нито едно обвинение в кражби, с цел да елиминират ПП от политическата сцена и да запазят влиянието на олигархията в държавата. Но всяка борба за свобода и права си струва, така че -продължаваме промяната до пълна победа!(станаха 4 П:))

69

баба Пена

преди 3 седмици

По време на управлението на ПП-ДБ пътя Варна Бургас не беше ремонтират близо 2г, тази година му направиха аварийно кърпене. После какво стана с Хемус, ами нищо, същото и ще стане с ПП на следващите избори - аре чао

68

Обективен

преди 3 седмици

Кокорчо , а къде изчезна единия милиард от фонда за енергийна сигурност ??? И сега вместо този фонд да направи цената на тока " поносима" за населението , ще плащаме високата цена на твойта крадлива некомпетентност.

67

Анонимен

преди 3 седмици

Асен Васулев в пъти по компетентен от Боеко. Но българина си иска татко Баце да му се кара от телевозора и да го държи на мизерна заплата.

66

Анонимен

преди 3 седмици

Той Киро уби човек, че един тест за наркотици не му направиха. Какво остава за стотинката?

65

Анонимен

преди 3 седмици

Веднага след изборите, освен това инфлацията не е 3% както този твърдеше вчера по БТВ, между 30% и 300% на някои стоки!

64

Анонимен

преди 3 седмици

То не е късно и сега

63

Анонимен

преди 3 седмици

Този изглежда си е правил пластика на нослето. Ако в България арестуваха такива като него за кражби, затворите щяха да са недостатъчни да ги приберат. Но никой не бара крадливите политици, даже са на почит.