85

Леля чичо

преди 3 седмици

Война ще има най вероятно, от западняците оръжието, от нас кръвта, и обратно в комунизма само се надявам Русия да разкъса този порочен кръговрат на събитията и да удари бункерите на западните елити с всичкия атом който имат

84

Анонимен

преди 3 седмици

Борисов, ако беше диктатор, нямаше да допусне до избори Радев и Петков!

83

Анонимен

преди 3 седмици

Княгините Пескова и Лаврова, не ги споменават!

82

Анонимен

преди 3 седмици

Кой се интересува от хора с промити мозъци и торби, с мръсни пари? По-далеч от Русия, по-близо до цивилизацията.

81

Анонимен

преди 3 седмици

Кога, пожарникар вземе власта от Путин, тогава ни сравнявайте с Русия!

80

Христо Христов

преди 3 седмици

Сякаш най-висшите органи в холандия и великобритания например не са пожизнени? И искам да видя някой да вземе да спори, че в значителен процент не са наследствени.

79

Разтрелят блят

преди 3 седмици

Какви князе са тия обирдижи и грабители на народна пара бре...

78

Анонимен

преди 3 седмици

Забавно, че ние, евро-атлантическа България сме много по-напред в това отношение от "блатниците" в Русия. Путин от Нас трябва да взема пример :)

77

Анонимен

преди 3 седмици

То и.в България е същото

76

Анонимен

преди 3 седмици

"Европа играет важную роль, оказывая на него влияние. Нужно использовать Зеленского и сказать ему, что он получит то, чего хочет, только если поддержит наши демократические принципы" - откровенно признался Шваб. "Но принять его в ЕС и НАТО не представляется возможным", - уточнил наш "Жак Аттали". "Нет, это понятно", - резюмировал Клаус.

75

Анонимен

преди 3 седмици

Горивото на "Уестинхаус" е престояло от 2019 до 2023 г. в Република Чехия. Там 6 броя ТОК на Уестинхаус са били поставени експериментално за една четиригодишна кампания на горивото в активната зона на ВВР 1000. След престоя на горивото до 2023 г. Чешката република не се наема да сключи договор с Уестинхаус за гориво от този тип, а продължава договора за гориво на шестте си реактора тип ВВР с Росатом.

74

Българин

преди 3 седмици

Ние българите сапорваме тезата, че убите е Буча са убити от руските окупатори. Само копейките от Възраждане искат да предоговарат членството в ЕС да не можеме повече да бегаме на запад. А защо не ходат да живеят в Русия, ами живеят на запад и гласуват за Възраждане, а? Нали в Русия е много хубаво, защо не бегат в Русия, а?

73

Споко

преди 3 седмици

Споко, ако Русия използва ядрено оръжие, ЕС ще изпляска такива икономически санкции на Русия, че Русия моменталически ще рухне. ЕС е страшна икономическа мощ!

72

007

преди 3 седмици

БРАВО РУСИЯ ! ДЕГРАДАЦИЯТА НА ЗАПАДА НАЙ-СЕТНЕ ЗАПОЧНА- НА ВСИЧКИ НИВА..... А ПРОПАГАНДАТА НА ПРИПЯВАЩИТЕ ИМ МЕДИИ СТАВА ЖАЛКА И СМЕШНА....УСПЕХ РУСИЯ В БОРБАТА С ПАРАЗИТИЗМА НА ЗАПАДА.

71

Василев

преди 3 седмици

Точно така площ и ядрени глави при ядрена война!Русия е пет големи града, икономиката хората, всичко е съсредоточено в пет големи града и десет ракети унищожават напълно руския народ и държава!А после може европейци и американци да направят десант в другата част 99% от територията на Русия да я колонизират и да я цивилизоват завинаги!Агент Коуди Бентън!ЦРУ!!!

70

Василев

преди 3 седмици

Русия напредва по всички фронтове и въпрос на време е да си разбие дървената варварска глава, в която има две гънки, едната първосигнално се активира когато трябва да се прави геноцид над съседен народ, а втората да се заграбят суровините и териториите на завладяната страна!Агент Лий Хейни!ЦРУ!!!

69

Анонимен

преди 3 седмици

Синът на Байдън отива в затвора, сори. Бащата е с деменция

68

Анонимен

преди 3 седмици

В ядрената война нямат никакво значение нито моралния дyx, нито икономическия потенциал, нито демографията, нито природата и природните богатства. Само два фактора - площ и брой ядрени глави.

67

Анонимен

преди 3 седмици

ЕС - площ 4 милиона кв/км, гъстота на населението 106 души на кв/км, тактически ядрени бойни глави - 0 бройки. Русия - площ 17 милиона кв/км, гъстота на населнието 8 души на кв/км, тактически ядрени бойни глави - 6000 бройки.

66

Анонимен

преди 3 седмици

Преди малко попитах - На бай Дън сина какво правеше?