32

До Реалист

преди 3 седмици

хе хе, средната заплата е нещо средно м/у лъжа и измама! затова се получава това което питаш ти!!!

31

Алоу

преди 3 седмици

Те сервитьорките вземат повече Уа!!!

30

простата истина

преди 3 седмици

Парамедика е изключително важен човек - на практика от него зависи дали ще живееш.Когато стане катастрофа или инцидент - това е първия човек който ще те поеме и ще ти окаже помощ докато стигнеш до болницата.Първите минути са най решаващи.Парамедика е специалист да те закрепи да не умреш докато стигнеш до болницата.Тези хора трябва да вземат достатъчо пари наравно с лекарите защото от тях се изисква да са морално и физически издръжливи да се справят с всякакви ситуации които ги няма в болниците

29

Анонимен

преди 3 седмици

750 ойро(словом сеемстин и пеесе) и на пенсионер не стигат вече.

28

Реалист

преди 3 седмици

Нали според статистиката средната заплата е 2000 вече, как така парамедиците взимат 1500? Някой лъже, вероятно и двете страни.

27

Алелс

преди 3 седмици

Толкова е брутната на хигиенист в Кауфланд. Справка - джобс бг. Сервитьоеките се мръщя на 2500 бруто. Положението е извън контрол в здравеопазването

26

Анонимен

преди 3 седмици

Карах ски и паднах. Дясната ми Ръка ми отиде зад гърба. С лявата си я взех отпред. И отидох при "ПАРАМЕДИЦИ". Кво ли не правиха 6 месеца и пак "НИЩО"..."НИЩО"... Срещнах един познат и той ми каза: - *** в спортния клуб... там има една знахарка, която лекува с енергия от космоса. Отидох при нея. Тя ми каза да седна на столче. Стоя с две ръце на 15 сантиметра от рамото ми, където жилите и мускулите ми бяха спрели да функционират. От ръцете и излизаха "Искри"... ии ръката ми се раздвижи без пари!

25

да вземат от

преди 3 седмици

военна болница . там са премного и парамедици и доктори .

24

Public enemies

преди 3 седмици

Ха, парамедик, за ко ми е туй нещо ?

23

До 0009

преди 3 седмици

Не разбираш идеята на парамедика - това е тясно специализиран медицински специалист, който трябва да стабилизира пациента, за да може да го докарат до болницата. В медицинската йерархия той стои по-високо от сестрата и по-ниско от лекаря. Ако у нас в линейките има лекари, то в Щатите там са парамедици, а лекарите са в болниците. По този начин заместват лекат, който учи 10 години, със специалист, който учи 2-3 години и знае само базови неща как да действа при спешна ситуация.

22

Кичек върху патрулка

преди 3 седмици

За осемстотин евро,кой нормален ще ходи на работа,за да го бият неуки пpuмaтu.

21

Х

преди 3 седмици

До 0009 ти изобщо знаеш ли какво е парамедик? Това са тези дето по филмите идват с линейката, спасяват живота и водят в болницата. Там поемат докторите. Това са много важни хора.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Думата "парамедици" идва от две думи "пара" за "медици"! .... тоест без "пара" няма и никога не е имало "медици"! Парамедиците нямат нищо общо с истинските лечители - "Знахар" и "Морал"!

19

Анонимен

преди 3 седмици

До 0009 ИИ е много по-евтино.

18

Анонимен

преди 3 седмици

нищо. кво да направим. важно е че имаме 240 американски шпермояда в парлямата и че сме с украйна, истински стожер на евроатлантизма. това че не се раждат деца, че няма икономика, че няма селско стопанство. да живее ЕСССР и международното положение. Да унищожим държавата преди путин да го е направил.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Очевидно за държавата не е проблем, че хората напускат. Пари за крадене има, а докато България стане пустош ще минат десетилетия. Който го е грижа за себе си и за семейството му, ще напусне. Останалите нека се мъчат от простотия или от патриотизъм. Няма нищо нередно.

16

Х

преди 3 седмици

като се има предвид, че спасяват животи е наистина нищо...

15

0009

преди 3 седмици

Парамедици паразаплата вий кво искате, добър лекар се става с 10 години яко учене и 10-15 години стаж

14

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Парамедици са медици с пара. Другите са без пара.

13

Анонимен

преди 3 седмици

А частините болници получават милиони от ЗК,защо се дават тия пари които ума частна болници що дири от ЗК в другите държави от ЕС имат по 3..4 каси и то частни ЗК ,гадове са тук който има болница даси я издържа !!