18

Пълни глупости

преди 3 седмици

Пак лъжите на днес, какви са тез 2000 лв. на месец по 600 лв. 700 лв. има, стига с простоии.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Спокойно, скоро няма да има много деца и ще се разхождат само дърти рептили. Дъртите не искат да помагат - или някой работят /браво/, но има такива само търкат пейките в парка.

16

12

преди 3 седмици

Много е вероятно, тези, които ми слагат минуси, точно те при първа възможност, например в почивните дни, да гледат по-най-бързия начин да се измъкнат от рая си. Даже по официалните новини ни осведомяват как и в коя посока се изпразва. София е тумор, има силно увреждащи маркери: ховата в София винаги са били нервни и груби, винаги. винаги говорт отвисоко и се държат като агенция за клюки. Чалга "културата" я прокараха те, чрез сърбопоклонничеството, когато Сърбия беше "запад", навсякъде се лееше

15

Анонимен

преди 3 седмици

Марш всички на село да копат с мотиките :)))

14

Анонимен

преди 3 седмици

2000лв. на месец са нищо за двама кадърни работещи в София- неоспорим факт. Въпросът е, че е скука в тези забавачници. Както е написал номер 2- сума интересни спортове има и други занимания. А покрай хоум офиса вече масово се продадоха къщите до големия град и вече всеки мислещ е с декар двор, а децата му щуреят със съседските на чист въздух сред природата.

13

Така ще е,

преди 3 седмици

след като вече си нямаме баби в провинцията. Заведат те там в началото на лятото, цял ден тичаш по ливадите заедно с другите дечурлига, никой не те заплашва с отвличане. Черешите, кайсиите и прасковите си ги береш направо от дървото. Чист въздух, вкусна храна, каквато днешните деца трудно могат да си представят. Градът не ти липсва - има библиотека, има кино, има сладкарница, има телевизор. Родителите ни взимаха само за да ни водят на море и после пак при баба. Бяхме здрави, весели, енергични.

12

Анонимен

преди 3 седмици

София е тумор. Даденото в текста и наполовина да е вярно, говори, че всеки що-годе с акъла си е добре да се спазсява от заразата. "критериите" за нормалност, които се създават в това сборище, наречено Содфия, са животозастрашаващи за психиката на българина.

11

кликбайт

преди 3 седмици

fake news занималните са по точно 600 лева без храна.

10

Анонимен

преди 3 седмици

Братовчедка ми в Германия си оставя за по 5,6 часа така дечицата лятото в училището , където учат. Доколкото знам занималнята им е безплатна.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Да гледаш чуждо дете е голяма отговорност.

8

до 5

преди 3 седмици

До Анти тяло,точно така,има-няма това е около 1% от заплатата на българина

7

до 4

преди 3 седмици

Обслужването там, където отиваме, е безкомпромисно. Вила само за нас и още 2 семейства приятели, инфинити басейн, частен готвач ни готви каквото пожелаем на място. Прясна морска храна, пресни качествени плодове и зеленчуци. На изключително приемливи цени.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Това някакъв софийски локален сайт ли е? Какво ме интересува мен цената на занималнята в София

5

Анти тяло

преди 3 седмици

Нали заради големите заплати всички искат в Софето. 2000 лв муха ги охапала!!!

4

Анонимен

преди 3 седмици

"Скоро отиваме за 2 месеца в Гърция. Рай." - Не и с това обслужване ...

3

Анонимен

преди 3 седмици

Преди време се опитахме, да направим подобна гледачница - нещо, като пансионна детска градина и занималня за деца до 12 годишна възраст. Идета беше, да е за самотни родители, котио трябва да са на операция, семейство да отиде на ваканция за седмица, без да мъкне две деца на 3 и 5 години. Ама половианта искаха, да им вземем детето, защото решили, че ще се напият и не знаели, дали ще приключат утре или след 2 дена, а другат половина искаха, да ги оставят за ЦЯЛАТ лятна ваканция, без да ги гледат.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Плуване, катерене, тенис на корт. Жена ми се грижи повече за бебока, а аз- за голямото. И двамата работим от вкъщи. Постоянно детска глъчка в двора, редуваме се със съседите кой кога да кара децата и къде. Скоро отиваме за 2 месеца в Гърция. Рай. Работим от морето, караме си кефа. Да затвориш детето в занималня не е гот. Има интересни лагери, какви ли не занимания на открито, разходки, спорт. Само желание да има човек да разнообразява малчуганите.

1

да

преди 3 седмици

В Пловдив са по около 600лв без включена храна