51

1234

преди 3 седмици

Сбъркана работа.Хотелиерите реват,че нямат обслужващ персонал който да обгрижва търтеите които 3-та година са на безплатен курорт у нас.

50

Анонимен

преди 3 седмици

Това трябва незабавно да се прекрати. Да им дадат общински жилища или фургони. От какъв зор ще им се плаща хотел!?

49

Горд Русофил

преди 3 седмици

Украинците в хотелите по морето, а Българите на фронта в Украйна. Това ни чака...

48

Анонимен

преди 3 седмици

"Няма данни и какъв брой украински граждани са подслонени в тях." Как така се отпускат пари, без да знаеш за колко хора става дума. Това си е чиста корупционна схема. Едни пари от държавата отиват в едни хора без да се знае за какво и за кого се харчат.

47

Анонимен

преди 3 седмици

за 200 укри 800 000 лева !!! -четете Бе овчо стадо болно гладно мизерно и най-паче СТРАХЛИВО ! от три години Хрантутиме 150 000 урки -Смятайте Бе !

46

Анонимен

преди 3 седмици

Тези ,,гости,, нямат намерение да си ходят нито да работят и не е само тук.Миналата седмица излезна статистика от Германия,че едва 16 процента от украинските бежанци след две години са започнали работа всички други лежат и източват соц.система.Но само у нас са по хотели в курорти

45

Петър

преди 3 седмици

9 000 000 ,за Укро фашистите а, за Бългалгарите от Карловско тям лев!!!

44

Анонимен

преди 3 седмици

Да , това с реакторите за АЕЦ е върха. Значи ние не трябвало да си ги ползваме, защото били руски, обаче за украинците били перфектни. На тях няма да им пречи , че са руски просто ще си ги ползват без проблеми, а ние ще купуваме нови американски за 20 милиарда. Това са ви политиците мили българи.

43

Мухаха

преди 3 седмици

Мила родна картинка. Натресоха на хотелите разни украински туристи с обещания за плащане. Молби и врънкане цяла година да бъдат платени разходите. Отпуснати някакви пари без да се знае на кого са изплатени, и за какво... Мисия изпълнена. След още 2-3 години ще "изплащат" пак. Абре, някой води ли сметка кого настаняват в тия хотели и дали сред тях има украинци подлежащи на мобилизация. Щото аз виждам МНОГО здрави, прави украинци по заведенията на морето, незнащи че в родината им се води ВОЙНА...

42

Анонимен

преди 3 седмици

Девет милиона и половина! За тези престъпни банди от прокурори, политици, метеоролози и изпълнители на руски поръчки, набедени за хотелиери. С тези пари Коцето копейкин и подобни нему роми си строят къщи палати. Защо не направиха това за български пенсионери? Вижте без връщане на смъртната присъда в името на народа и екзекуция на барисаф и другите престъпници няма да стане. Ще погубят народа заради това, че те да страхливи престъпници

41

Анонимен

преди 3 седмици

На хотелиерите им е много удобно държавата да плаща за бежанци.Хем заета база,хем те нищо не плащат.

40

Анонимен

преди 3 седмици

Не, 'свестните' украинци не са в Русия, а си работят в държавата. Тези, които се изсипаха у нас, до един са 'източняци-московити', както ги наричат. Тарикати, които не искат да воюват за никого, а всъщност заради тях започна тази война. Един ден са руснаци, на другия украинци, а в чужбина се водят 'бежанци'. САЩ умело използват ситуацията, за да навредят на Русия, но реално протестите в Украйна от 2014 бяха срещу руско-украинската мафия, не срещу руснаците като цяло. После всичко се промени

39

Анонимен

преди 3 седмици

Линда да им меси козунаци вместо да ги продава по 80 лева бройката. Вие си докарахте шарлатаните на власт, сега не се оплаквайте.

38

Мои приятели

преди 3 седмици

Вече втора година отказват да почиват на нащо черноморие. Не защото не им харесва. Не защото не се виждаме да си поговорим, а заради украинците. Шумни, мръсни, арогантни, не спазват никаква дисциплина и т н.Но хртелиерите си печелят от нас и нямат никакъв морал и отговорност към българите.Хотелте приличат на ***, а наглите имат претенции към обслужващия персонал, третират ги като роби! Затова няма желаещи да работят!

37

Анонимен

преди 3 седмици

Вие пък, какво са 2 милиона на месец, сега ще подарим на Украйна два реактора чисто нови, за да си поръчаме още едни, но за 20 милиарда

36

Анонимен

преди 3 седмици

Историята е ясна. Ако държавата не им плаща хотелите, още утре ще са при Зеления да помагат на Родината си и да контраатакуват.

35

Анонимен

преди 3 седмици

Тази временна закрила, както я наричате, стана вечна. Да се омитат оттук. Ние сме изключително бедна държава. Даже в Африка имат повече капацитет да ги издържат. Защо не ги приемат в саудитска арабибия или Китай? Свят широк-да си търсят щастието укрите. Свестните отидоха в Русия, намериха си жилища, работа. Тези дето търсят халява скитат по европата и смучат от наивните европейци.

34

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 33, хотелиерите ги извозваха от укроландия и после извиха ръцете на политицитя. Вероятно срещо съответните комисионни! Не изкривявайте историята!

33

Анонимен

преди 3 седмици

До Нане, пропусна да кажеш, че всички ще са набутани в палаткови лагери, без течаща вода, тоалетна и с ограничено количество храна. Светна ни още когато заприиждаха тези пиявици, но незнайно защо имаше "българи", които се юрнаха да им помагат. Сякаш не знаят колко долни са украинците и че накрая ще се стигне до там, че НИЕ да им плащаме СПА-то. За децата ни пари за храна в училище няма! За тези пиявици вече трета година! СРАМОТА!

32

Анонимен

преди 3 седмици

ПП ги настаниха по хотелите