65

Анонимен

преди 3 седмици

Ами идват избори гласуваите бе ***,аз в БРЮКСЕЛ няма да мога -*** под наем.Ама вас дето сте заложили семеиства,собственост,вие садо мазохисти ли сте

64

Анонимен

преди 3 седмици

До Нане Бг също може да натори. Само големите държави ползват малките за прокси буфери . Малките като бг и Украйна ще ги заличат ако им създават проблеми. Кой в САЩ го е грижа за малка бг да ли ще я има или няма като това е смешно за тях. За тях е важно да бият и разграбят Русия.

63

Нане

преди 3 седмици

гробаджиите, османците от дуписе, и краваробските слуги пепедебейски уверено тикат България към трета и последна Национална катастрофа.... Пред мълчаливото съгласие на ОФците.... ===)))

62

Нане

преди 3 седмици

0т 100 000 хиляднате се предала хитлеристка войска на хитлер съставена от западняляшки фашисти при Сталинград оцеляват около 5 хиляди маршируващи на Червеният площад през 1945 година... ===))) другите са наторили Сибир...

61

Анонимен

преди 3 седмици

Били сме съюзници на Хитлер и затова ни бомбили... А сега като сме техни съюзници никой няма да ни бомби, а? Ееееййй, голяма наивност

60

Анонимен

преди 3 седмици

До До 62 и 63 И кое не е верно? Хитлер е болен но Англия САЩ и Франция са по-болни от него и са разделили целия свят на колонии по между си. Воюват с Германия и не дават нищо а Германия като не може да се бие със САЩ и Англия напада СССР и Франция за да си отмъсти за ПСВ и да ги разграби.

59

Северен поток

преди 3 седмици

А в какво се превърнаха след ВСВ?!? Атомни бомби, агент "Ориндж", ***, бял фосфор, обеднен уран... неспирни престъпления против мира и човечеството вече близо 80 г. Позорно е, че сме тяхна васална територия и участваме в разгарянето на поредното кръвопролитие, което беше запалено именно от тяхното разузнаване - доказано и безспорно

58

Анонимен

преди 3 седмици

Най-големите виновници за войната плачат крокодилски сълзи.

57

САЩ подлеци

преди 3 седмици

Двама се карат Германия и СССР се бият а САЩ печели. Вместо да се бият САЩ и Германия, САЩ насъсква Германия срещу СССР

56

До 62 и 63

преди 3 седмици

Е,бива ли да сте толкова елементарни, А?!

55

Наглосаксонско зло

преди 3 седмици

Масирани бомбардировки над цивилни цели - истинското лице на англосаксонското зло. Не е нужно дори да споменаваме Хирошима и Нагасаки. Големият американски писател Кърт Вонегът изключително точно описва англосаксонското военно извращение. Разбира се, неграмотните *** са гледали няколко пъти History channel и се считат за умни, знаещи и красиви

54

Анонимен

преди 3 седмици

Ако Хитлер не беше нападнал СССР, сега щеше да владее цяла Европа и САЩ заедно със СССР. Но САЩ му дават пари, за да нападне СССР както сега дават на Украйна. Ами Франция която измисли нойския диктат и осакати България 1919 г. За какви дден какъв цирк като те са с Англия са виновни за ВСВ и ПСВ милиони загинали.

53

Вчера

преди 3 седмици

На деня Д френският президент връчи ордена на френският легион най високото отличие във Франция на 15 ветерани .Присъстваха 20 държавни ръководители , световно известни личности като Стивън Спилбърг, Том Ханкс и други , но кремльовските шебеци не бяха поканени.

52

sos

преди 3 седмици

Вие софиянци сте селото. Когато погрешно ви правят столица сте ни град,ни село с 8 хиляди човека,облечени с потури и крачещи по прашни криви сокаци. А АМЕРИА е на светлинни години пред Света. Колкото до бомбите,България е съюзник на Хитлер и като такъв по логиката на войната е бомбардирана.

51

Анонимен

преди 3 седмици

Бааа *** колко ги боли, че никога няма да са на висотата на героите!

50

Наглосаксия

преди 3 седмици

Някакви селяни явно пишат тук. Истинските софиянци помним историите на очевидците - килим от бомби, взривени и разкъсани жени, деца, млади и стари. Подли, долни и страхливи са англосаксонците - колонизатори и убийци на мирни народи. Най-много кръв са лели в цялата човешка история. И сегашни наши господари. А тук някакви о..трепки ги възхваляват. Позор сте, маймуни! Руснаците обаче са посрещнати от евакуираните по шосетата с цветя и погачи, както и през 1878 г. А вие вярвайте, че земята е плоска

49

Анонимен

преди 3 седмици

САЩ дали е време да си направят проста сметка.Тогава са викали на това поколение победило Германия и Япония- великото.Синовете им станаха наркомани във Виетнам, в Ирак бяха направо побъркани.Не ми се мисли какви са днес, но не са велики и Байдън го знае, за Тръмп да не говорим.Е, кой ще бият,Та те паднаха от талибаните.Само самоотвержения Израел още ги държи в играта.1945 американците са се гордяли с Америка, а днес само бълват конспирации , които дискредитират Америка.

48

Анонимен

преди 3 седмици

Тогава и да е имало герои, днес - няма.И няма да има.Има ужасяваща реалност на дегенерация на западния човек и тотална ислямизация.

47

Адмирации

преди 3 седмици

За тези смели ветерани , те са живата памет за ужаса от втората световна война . Човечеството трябва да се изправи срещу диктаторрите по света и да защити демокрацията, защото тези жертви ще са напразно.

46

Анонимен

преди 3 седмици

Цяла Европа е била с Хитлер.САЩ и Англия са спонсорирали тероризма в Европа с разни анти фашисти.Днес им се връща като бумеранг.Русия е с ядрени оръжия, а тероризма се лее срещу тях из света.Демокрацията им е само за богатите и всевластните, в нея няма нищо за останалите.