14

Бизнесмен от село

преди 3 седмици

Решил съм да направя търговия със надуваеми лодки,плаващи палатки и рибарски гащеризони.Като дръпна малко с ,,материала" ще създам прототип на летяща кола на въздушни възглавници и перки като на дроновете.Тва му е майка на бъдещият бизнес.Трябва да се гледа напред каквото и да става.

13

До 15

преди 3 седмици

В периода Креда когато динозаврите са процъфтявали не е имало ледени шапки на полюсите, говорим за 80 млн. години! Каква е причината днес да очакваме климатичен апокалипсис, след като науката е доказала категорично, че при 4-5 градуса по-висока глобална температура живота е процъфтявал? Всъщност ледените шапки на полюсите са по-скоро изключени, отколкото правило, те се наблюдават главно в периоди на ледена епоха в каквато се намираме и ние днес.

12

Анонимен

преди 3 седмици

А това със статистическата грешка ли е или...:))Wikipedia:))Въпреки относителната неточност на термографа, в световен мащаб той е по-често използвания уред за измерване на температурата на въздуха, в сравнение с термометъра, грешките в показанията могат да достигнат от 2 до 5 гр.С..

11

Анонимен

преди 3 седмици

Стига глупости бе братче... Ако има нещо реално пред нас то е ядрената зима, която ще бъде предизвикана от човешката глупост!

10

Анонимен

преди 3 седмици

100% лъжа!!!! Американска пропаганда! Живяли сме и сме видяли горещи дни, нямащи нищо общо със затоплянето. Плашите гаргите със страшните заглавия.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Да, затова мръзнем на 12 градуса през юни в Европа. Смешници. Ще лъжете баба си.

8

Анонимен

преди 3 седмици

Един от ефектите на глобалното затопляне ще е масовата миграция на африканци към Европа . Нищо не може да спре милиони търсещи нормални условия за живот . Тогава умниците отричащи промените в климата ще видим какво ще говорят или къде ще бягат .

7

Анонимен

преди 3 седмици

Къде точно е науката тук? Взимат се произволни дати, произволни константи - псевдонаука и агресивно натрапващи религиозни догми. Само в кратката човешка история има много случаи на затопляне и застудяване на климата, какво остава за цялата история на нашата планета. Няма нищо безпрецедентно, няма да има климатичен апокалипсис и не човека е основната причина за климатичните промени. Историята е категорична, по-топлия и влажен климат означава биологичен взрив, по-студения климат е буквално смърт.

6

Само на

преди 3 седмици

Доган му е хладно край морето

5

Анонимен

преди 3 седмици

ПРОПАГАНДАТА на измамата "клаймътченч" се усилва безпрецедентно. Понеже трилиони ще бъдат откраднати. Ако има достатъчно плоскоглави, които да повярват и да го допуснат.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Канадците, руснаците и тия в Скандинавието ще намажат. В Сибир и останалата северна пустош ще им дойде дюшеш малко затопляне. Да му мислят антрацитите на юг. Оли ще ознрат от жега, или ще плъзнат към Сибир.

3

Анонимен

преди 3 седмици

И какво му е лошото, по улиците са плъзнали жени с малки роклички и голи краци и деколтета, които жадно заглеждат мускулестото ми тяло в жегата! Спокойно мили дами, не всички мъже сме гейове!

2

Анонимен

преди 3 седмици

Супер спестяваме ток зимата :)))

1

Анонимен

преди 3 седмици

Кажете го на Китай,Америка,Индия!