57

1919 г.

преди 4 седмици

До Анонимен 50 Македония не е била цялата в границите на България за да бъде отнемана. Пак ПОВТАРЯМ ЗА ХОРАТА КОИТО МНОООГО БАВНО ЗАГРЯВАТ. СИМЕОН РАДЕВ Е ПОДПИСАЛ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ БУКУРЕЩКИЯ МИРЕН ДОГОВОР-1913 г. КАКВО ГЛАСИ БУКУРЕЩКИЯТ ДОГОВОР? КАК Е СПОРЕД НЕГО? КАК Е СПОРЕД НЬОЙСКИЯ ДОГОВОР. Там Русия дори не участва. Точно вие сте замаскирани шпиони на Турция, но демагогствате с русофобски лозунги, изопачавайки историята. Целта ви е раздори в бегето и Осман Девлет-2. Ясен ли бях?

56

Анонимен

преди 4 седмици

До Не сте прави -- Е и според тебе ние трябва да чакаме да станат сички роми турци в провонцията вместо да ги изгоним сега навреме докато не са превзели държавата.

55

Историк

преди 4 седмици

До Анонимен 55 Доста лъжи си написал. Какво ли е Райхщадското споразумение и Будапещенския меморандум преди войната от 1878г?

54

Факт

преди 4 седмици

Проруските фашисти се опитват да си прикриват следите.

53

Не сте прави --

преди 4 седмици

Да ама ромите се турцизират и се смятат за турци гледат турска телевизия говорят турски и не знаят български -- колко им е да ги озари мерак за автономия и чичо Ердо да им помогне ,вече международните договори не се спазват и за нахлуване такова ,,потиснато мюсулманско,, общество е чудесен повод ! Затова руското изпълнение във Украйна не съвпада със българскя национален интерес във този момент ! За нас това е опасно !

52

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен Русия ни дава санстефанския а Австрия заграбва дела на Сърбия и Сърбия тръгва срещу България защото България се съюзява с Австрия. Проблема е Австрия и Унгария а не Сърбия и Русия.

51

смеехххх

преди 4 седмици

Решаваме задачата по руски модел името на населеното място е виновно и му се сменя името

50

Анонимен

преди 4 седмици

"Само да кажа Сталин е завършил семинария !" - Викаш там го научиха да преследва християните, така ли? Какво като е завършил. И в Бг имаме доста хора завършили разни неща, а сигурно и името на специалността не знаят. Та кажи за Сталин, там ли го научиха, че православието трябва да се преследва и да се вкарват в затвори вярващи хора?

49

Анонимен

преди 4 седмици

До Може ли отговор? Санстефанския е подялба между Турция и Русия. Берлинския е за подялба на Русия между европейските на спечееното по санстефанския. Но Турция не се дели.

48

Анонимен

преди 4 седмици

Ромите са много по голям проблем от турците. Те са най големия ни проблем.

47

Анонимен

преди 4 седмици

До 1919 г. - Мдааа, я кажи, кой отне Македония от България? Американците или любимите ти Сърбия и Русия? Ако Русия каже "дайте ни половин България" такива като теб ще подкрепят с две ръце, нали така? Важно е Русия да е добре, ако може и Сърбия, а България и да я има, и да я няма не те интересува...

46

Не сте прави --5

преди 4 седмици

Само да кажа Сталин е завършил семинария !

45

Анонимен

преди 4 седмици

Двойното гражданство трябва да се забрани за да има човек само една родина по рождение или по избор.

44

Не сте прави --4

преди 4 седмици

Губим земите във гърция цяла област Македония Цариброд и много населени места във днешна Сърбия Добруджа я лапва Румъния ! България е тотално ощетена и ограбена от съседите си страна ,това е истината А турците са подложили на ятаган всичко българско което не е успяло да избяга гърците не чак толкова варварски но са казали на българите или се нахате или ставате гърци имало е спогодба със известна като Молов-Кафандарис ( мисля се казваше ) за македония виждате мислят се за древни македонци по сръ

43

Може ли отговор?

преди 4 седмици

До Не сте прави --3 Е, кой изработи и одобри Сан Стефанския мирен договор? Коя държава? И кой после ни наложи Берлинския договор? Кои държави?

42

1919 г.

преди 4 седмици

Когато АМЕРИКАНЦИТЕ ни отнемат Родопите и Делиормана за да ги дадат на верния си съюзник Турция, вие тук пак ще развивате теорията за Русия и Сърбия нали? Добър е българският народ че не ви подгони със сопите. И да блъска по гърба и де където свари. Едни замаскирани национални предатели сте, които обаче си служат с демагогия и измишльотини, изопачаване на историческите факти и международните договори.

41

Не сте прави --3

преди 4 седмици

Аз ще ви кажа как и защо Македония се смята за българска и за нея се водят войни които завършват катастрофално за нас . Накратко след освобождението се извършва преброяване на всички гристиянски български общности и така се определят границите на сан стефанска България на тези места са живели християни и са казали че са българи И след Берлинския договор ние ги губим и започва серия от освободителни воини за обединение на България които губим-- губим Беломорска тракия и всички бтеритории със бъл

40

Анонимен

преди 4 седмици

До do 9 - Не ми отговори на въпроса. Ти православен християнин ли си (остави това кой кога празнува, питам те като разбирания за живота) и харесваш ли Сталин, както го харесва Путин? Ако си християнин и харесваш Путин т.е. Сталин ще обясниш ли на останалите православни християни защо твоят любимец е преследвал християните в СССР и защо им е забранявал да ходят на църква?

39

Егати алчноста и лак

преди 4 седмици

и лакомията!!! Вие сегашната територия на България не можете да усвоите и стопанисвате. Вчера Днес.беге писа, че населението намалява и бяга навън. Обаче се лакомите за чуждата държава (Сев. Македония) Като някой клошар сте, дето алчен хищен а иска още и още.Събира, трупа вещи, а не може да ги използва.Вие сте същата работа.Нашата земя ПУСТЕЕ, НЯМА КОЙ ЧЕРЕШИТЕ ДА ОБЕРЕ, ОБАЧЕ ЛАКОМОТО ВИ АЛЧНО ОКО ИСКА ОЩЕ ЗЕМЯ И ОЩЕ. САМО НА ПРЪСТ СЕ НАСИЩА ДРАГИ МИ ФЮТ, ЧОВЕШКОТО ОКО. И ТВОЕТО СЪЩО ЕДИН ДЕН!

38

Анонимен

преди 4 седмици

До do 9 "Любовта НИКОГА не се демонстрира с омраза към друг." - Съгласен съм. Аз не мразя Русия, но ти мразиш САЩ т.е. това, което сам си го написал не е лошо да си го повтаряш когато станеш, когато заспиваш и по още 100-ина пъти на ден.