137

Анонимен

преди 4 седмици

Русия е пародия на държава! Само помислете върху парадокса "руски войници с жени-чуждестранни агенти"??? Можно сойти с ума ..

136

Анонимен

преди 4 седмици

Веднага да се създаде контра група на жените приветстващи убиването на мъжете им, курбан възхвала на путин!

135

"независима&quo

преди 4 седмици

със западен корен и финанси какво да е? - чуждестранен агент!

134

malgiorno a tutti

преди 4 седмици

Предчуствам, че ще стане като във вица - "не искаше да яде гъби", та и тези - не искат лада глина / лада к'ранта / кожено палто от каквото се е хванало в степите / велосипед от ковано желязо / ... :). Поне черните чували могат да се измият и да се ползват за нещо друго :).

133

Гошо

преди 4 седмици

До автора: кога ще напишеш за 8 годишния геноцид в Донбас, стрелбата по украински градове от фашистите на Украйна, за стрелбата по Запорожката АЕЦ от фашистите, където при успех ще пострада цяла Европа, по стрелбата по сгради в Белгород и убийството на цивилни, за изчезналите хиляди деца в Украйна станали донори на органи и за живите ранени войници като донори за западни клиники, за 30 лаборатории на САЩ за биологично оръжие, кога , кога?

132

Анонимен

преди 4 седмици

А какво става с могилизацията? Наркомана намери ли вече 500 хиляди за пушечно месо?

131

Азис

преди 4 седмици

Хайде да караме колела.

130

Филип Киркоров

преди 4 седмици

Поморийци,стягайте се,че идваме лятото с Шаман да си правим весело.Аз съм руснак ще ви пеем на ушенце.

129

Ироничен

преди 4 седмици

До Българин Забрави да добавиш, че след като сглобява снаряди за коричка хляб, след това се приютява при някой "православен" чеченец заедно с още 20тина като нея и като него за "скрепяване на братската дружба" с благословията на диктатора, защото да не забравяме и че е поръчал рускините да раждат по 7-8 деца, за да има за пушечно месо. Трябва да се почва от рано значи, а и желаещите са малко, тъй че ще е "харесва ти , нехаресва ти, ще търпиш красавице". Не забравяй да довършиш разказа деее.

128

Българин

преди 4 седмици

Страхувам се, че България може отново да изпадне под влиянието на Русия. По-добре дъщеря ми като стане на 14 години да може свободно и демократично да си ампутира гърдите и да си смени пола да стане мъж ако така е решила и да живее щастливо, отколкото да изпаднем под влиянието на Русия и дъщеря ми да изнемогва да сглобява денонощно снаряди в подземията на путинските военни заводи на коричка хляб и чаша вода дневна дажба.

127

Ироничен

преди 4 седмици

До съюаза на *** Не бе, искаме България да членува в съюза на тия, на които децата им сглобяват бомби в училище, учат ги, че талибаните, аятоласите и конгоанците са им "братя", жените им ги вкарват по затворите, щото не искат мъжете им да ги избиват в нападателна война и, разбира се, в което се издигат паметници на диткатори убийци а КГБ попове обясняват, какви "ценности" били избиването на хора и разрушаванет на държави.

126

Филип Киркоров

преди 4 седмици

Аз обичам дъгата и Владимир.

125

съюаза на идиотите

преди 4 седмици

Искате ли България да членува в педерастичен съюз, чиято основна политика е идиотщина като Зелената сделка и промоция на сексуални извращения?

124

Еврогей

преди 4 седмици

Кога ще има гей парад?

123

анонимен келеш

преди 4 седмици

Добрутро кАпейки и наздраве:):):)На изборите другата седмица България пак ще покаже че не сте желани тук:):):)Ще си останете единствено наврени под новините да си драскате колко е хубаво при Вовата в русия:):):)БЪЛГАРИЯ-НАТО!:):):)

122

Анонимен

преди 4 седмици

Екатерина Донцова е обявена за чужд агент, но не е майка на войник. Да няма грешка в заглавието?

121

Анонимен

преди 4 седмици

Поредната лъжа и пропаганда по поръчка от пиндоското посолството

120

Имаме нужда

преди 4 седмици

"Надявам се всички, които имат право да служат в украинската армия, да отидат там. Не мога да повярвам, че това се случва на 27 години. Вие се борите за живота си, така че не трябва да служите на 25 или 27 години. Имаме нужда от повече хора в редиците" , каза Линдзи Греъм. "Имаме" нужда.

119

Я

преди 4 седмици

На снимката Годзила държи руското знаме, много странно???

118

Анонимен

преди 4 седмици

Лондон и Вашингтон настоятелно препоръчват на украинското правителство да намали наборната възраст до 17 и да я повиши до 70 години, а също така най-накрая да започне да мобилизира и жените.