27

Анонимен

преди 4 седмици

"Сега всички дето искаха линч за учителката, ще дадат заден" - кой дава заден? Посочи ясно! А такива като тебе не трябва да забравят, че акушерката която преби бебе е МАЙКА на ДВЕ деца! Така че недей да делиш хората на такива с деца и такива без!

26

Анонимен

преди 4 седмици

Кой родител би искал децата му да учат с индо-пакистанци? По-добре отделно че младите ромейчета рано съзряват никой не иска да некой 6 год жанго да му опъне детето щот го е присърбело.

25

Анонимен

преди 4 седмици

Тя ясна работата който остане в тая държава трябва да учи ромейски да знае какво е маро и сокерес

24

Шегобиец

преди 4 седмици

Тъкмо да се преджобват едни други ;)

23

Анонимен

преди 4 седмици

Ужас селата са, вече техни ами скоро и малките градчета ще са, техни това, Чирпан това Харманли, това, Симеоновград, това Тулово и Мъглиж това Нова Загора бял човек не може да видиш да не говорим за, Сливен

22

Анонимен

преди 4 седмици

Ромите някога платили ли са една стотинка данъци или само точат социалната система? И същите тия после заемат местата в граините, а за нормалните хора плащащи данъци няма място.

21

Анонимен

преди 4 седмици

Абе имах познат в Сливенската, махала и то от техните вика ман.... ала трябва сутрин обед и вечер да яде бой да, се възпита иначе не очаквай резултат

20

Така кажете

преди 4 седмици

Горката жена се е опитала да пресъздаде естествена заожикаляща среда, предполагам не е било с лоши намерения

19

баба мара

преди 4 седмици

това че децата от етноса ходят на градина е много добре но в семеиството същотрябва да има дисциплина не може всеки да си прави каквото не трябва семеиствотоградината и училището трябва да вървят заедно за да има резултат

18

До9

преди 4 седмици

По бай Тошово време джунгалите не ходиха на детски градини то и на училище толкова, ходеха

17

Анонимен

преди 4 седмици

Ааа на джунгала било дискриминирано детето му не го къпели ем те и без това не обичат чистотата

16

Циганин

преди 4 седмици

Как да си дадем децата като ги делите, бийте и затваряте в тоалетните? Вие сте ксенофоби и мразите всички. В голямата си част.

15

Анонимен

преди 4 седмици

Ааа, значи дойдохме си на думата! Сега всички дето искаха линч за учителката, ще дадат заден! А не е правилно! То вярно, че съществата от древноиндийски произход от думи не разбират, но това не се отнася и само за тях. Няма как хиляди години доказани методи за възпитание на деца и сега за 15-20 години всичко да се отрече. После що ни пропада цивилизацията! Ами щото я управляват "хора" през живота си не създали или отгледали и едно дете, ама акъл "ръсят" и са компетентни по всички въпроси!

14

Анонимен

преди 4 седмици

В София общината направи всички детски градини безплатни само и само да накара римляните да си дадат децата, ама те пак не искат да ги дават, че не им се занимава да ги водят и да ги взимат. Пробваха да пращат други чаавета да ги взимат, ама от градината им казваха че само възрастен родител или роднина може да взима децата. И те съвсем спряха да ги водят и сега няма нито едно романе в детските градини.

13

Мен

преди 4 седмици

Ясно що се раздухва толкова случая. Ноу комент.

12

ДОКОГА РОМИТЕ

преди 4 седмици

ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ВСИЧКИ ДЕТСКИ И ПОМОЩИ, БЕЗ ДА СА ПЛАТИЛИ 1 ЛЕВ ДАНЪЦИ ?

11

Стара мъдрост

преди 4 седмици

Ром се пие, се бие. Какво неродно видяхте сега.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Сегрегация, едва ли е направено случайно но да видим.

9

Учуден

преди 4 седмици

Ромчета в детска градина? Такова чудо не бях виждал от 35 години.

8

Анонимен

преди 4 седмици

Трябва хубаво да се развъртят, да установят кой каква вина има и да раздават наказания. Не може да имаш такова поведение към 4-5-годишни дечица. Но и едва ли е станало без знанието на директорката. Не ми хареса как се сопа на въпросите на журналистите.