9

Анонимен

преди 3 месеца

Тимът за родителството е необятна. Дава простор на въображението.

8

Анонимен

преди 3 месеца

За самотните маминки не берете грижа. Спомнете си една реплика от филма "Бъди благословена", каза я едно от момичетата, отишли да раждат в клиника за извънбрачни: "Три милиона мъже тичат из България подир такива като нас!"

7

Уточнител

преди 3 месеца

Не ми е известно в Блгария да има самотен баща, в смисъл мъж, който е припознал извънбрачното си дете и се е нагърбил със задължението той да го отгледа, защото майката не ще да знае нито него, нито детето. Значи статията се отнася за самотните майки, а не за самотен родител изобщо.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Твърде напорист самотен родител пише тук!

5

61

преди 3 месеца

Как ли да не повярвам че женски създания на половината на моите години и малко по-възрастни от сина ми, ми пърхат с миглички щото ме намират за неустоим, а не заради моето имущество и пари.

4

61

преди 3 месеца

"Ако това ти е средата - бягай от там без да поглеждаш назад." ... Права си е Баба Мара. Светът се промени. Новото нормално е отвратително. Къде ще бягаш? Ще слезнеш от Земята на следващата спирка ли?

3

Анонимен

преди 3 месеца

До баба мара В каква среда живееш, бе, човек! Какви са тия хорър филми. Ако това ти е средата - бягай от там без да поглеждаш назад.

2

баба мара

преди 3 месеца

самотен родител да си гледа детето и да не се занимава с нищо друго опарил се еведнъж да си извади поука не се знае следващата дали няма да утрепе детето да непречи по нататък и да вземе имота днес хората се промениха няма човечност и разбиране

1

Анонимен

преди 3 месеца

ако сте 30+ годишна бабичка не си правете труда !