134

Дамографията

преди 4 седмици

Земята на България не понася повече от 4-5 милиона БЪЛГАРИ. Чужденците пукат и не виреят на българската земя. И българската земя не е демографска пустиня - над 95% е собствена и обработвана и стопанисвана. Българските градове са претъпкани . Няма повече място за навлеци откъдето и да е. Дори от Луната да са. Вижте как се паркира в големите градове и не говорете глупости.

133

Пустинник

преди 4 седмици

Онзи ден в детска градина бити деца на по 5-6 годинки, вчера чета за ученик "върнат" за да се преоблече, че бил с къси панталони, защото училището самосиндикално наложило дрескод, цялата държава корумпирана, пълно беззаконие, никакъв контрол по пътищата и нагло поведение от всеки. Никой ли не се досеща, че отново пълзи диктатура, само че от страна на "силните" срещу по-слабите? Никой не си знае мястото и "Ти ли ще ми кажеш?". С този манталитет и култура незнам какво бъдеще да се очаква!

132

Анонимен

преди 4 седмици

до Ил ьо Франс,естествено това засега са идеите и целите на глобалистите,но не се знае дали ще се осъществят.

131

Анонимен

преди 4 седмици

до Ил ьо Франс, незнам какво ще е това събитие но пробвай да прочетеш за 15 минутните градове.Изглежда целта е хората да се лимитират в движението си.Например в Уелс вече е въведена скорост от 20 мили в час,ще се ограничат самолетните пътувания и други мерки за борба срещу климатичните промени. Мисля,че в БГ ще е по-свободно както беше по време на пандемията.

130

Анонимен

преди 4 седмици

Рашка Говняшка ви лъга 45 г че като дойде комунизЪма ще бъдем на върха на щастието но вместо това ни изхвърли с хиляди държавни предприятия да се лутаме немили-недраги .Американците са виновни че ги спасиха 1942 г .

129

Истина

преди 4 седмици

някой има ли статистика за югоизточна България като изключим селата и градовете покрай морето?

128

Хасан

преди 4 седмици

На кого сте нужни вие,бавно развити безполезници с 15 век разбирания потурчени, чалга оппростачени,умствено осакатени от комунизъм неспособни на нищо креативно гoлтаци и крадци с дефектнo развалена,червива 'семка'. Каймакът с елита ,мозъкът на България е навън.отдавна В булгаристандана сте останали филтрирана yTaйkа от ненужни.100% пустиня да стане пак никой няма да усети или забележи.

127

Ил дьо Франс

преди 4 седмици

Не знам защо но всички казват до 2029г да сме се върнали и ще стане нещо голямо.Чувал съм от чужденци и наши че ще се върнат абсолютно всички сънародници всички и заедно само за месеци и после нямало да сме в състояние да приемем къорав чужденец.Дори се замислих какво ли ще е

126

ф

преди 4 седмици

На базата на тези 40% опустели населени места, някои искат да вкарат България във войната срещу Русия. Всеки има право да мрази Русия или друга държава, но в никакъв случай няма право да залага унищожението на България за собствени финансови изгоди. Който иска, нека да тръгва за украинския фронт, но не да ни прави всичките заложници на своята банкова сметка. Сами си направете сметката кой има сметка да удари 4 големи града в България и да получи 111 000 кв. км на тепсия.

125

Анонимен

преди 4 седмици

E И? 99% от РуZия са пустиня, ама ламтят за още земя.

124

американеца

преди 4 седмици

планът Ран-ът е във възход индианците се вкараха в резервата след тов а е лесно -наливат с е едни пари з а демократични избори те вечеса прогнозирани едно посолство пускаопрните точки и край

123

Анонимен

преди 4 седмици

сега видях, че наистина има статии с това заглавие от 2019: Над 400 хиляди българи живеят в Германия

122

Анонимен

преди 4 седмици

Геноцидът продължава.

121

Рънърса 2024

преди 4 седмици

София масово се пренасели с панелни плъхове, повечето са с елитарен манталитет (особено жените), някои имат по 4-5 магистратури, изучават евродирективи и се имат за "успешни".

120

Мхмм...

преди 4 седмици

Е, това част от резултата на всички управляващи. *** взеха земите на хората, вкараха ги в ТКЗС-та и после ги принудиха да работят за стотинки. После демокрацията пък взе земите и ги подари на разни бизнесмени, които по-късно се превърнаха в мастити зърнобосове. А през всичкото това време народа се чудеше къде и как да избяга...

119

Hannover-Burgdorf

преди 4 седмици

До Ил дьо ФрансДа, така е, защото масовото преселение в София си има цена и животът в родния ни град стана непоносим и софиянци си търсим по-цивилизовани места за живеене. И за да продължа с фактите като задам един въпрос: Всички изреваха, че Германия прие 1 милион бежанци през 2014-2016 година, кои останаха кои не е друга тема. Но Германия е 83 милиона и масовото недоволство от това още се усеща. Но в София, ЕДИН ГРАД, колко пришълци има? Май пак са толкова! Всеки да се спасява!

118

Анонимен

преди 4 седмици

До Ил дьо Франс: За това ти говоря, българките винаги предпочитат да разтварят краката на немци вместо на българи. Резултатът е видим.

117

Бон Бон

преди 4 седмици

Демографска пустиня има в 3/4 от Австралия. Демографска пустиня има в Сахара в Африка. В България не можеш да се разминеш от хора в големите градове . Земеделската земя е обработваема поне на 90 % . Няма пустеещи земи . И ще ми говорят за демографска пустиня. Територията на България не може да поеме повече от 4-5 милиона българи. Който иска повече да си ходи в Бангладеш или Индия.

116

Ил дьо Франс

преди 4 седмици

Ами в Германия българите наброяват вече 403 хиляди в сравнение с 2015г когато бяха 201 хиляди....който иска нека провери фактите.

115

бл.134 в Zап. парк

преди 4 седмици

Какво ме занимавате с глупости.София,Пловдив Варна, Бургас и Арсенал да са добре друго не ви трябва