171

Анонимен

преди 4 седмици

Евроге.....йците толкова много искат да победят, че просто забравят с кого си имат работа. Нострадамус е познал...........от цяла Европа само 1/3 ще останат живи.

170

Е?

преди 4 седмици

Пичове днеска видях колона от немски военни камиони във Варна,да закупите бавят нагоре ,вероятно Румъния . Не е добре тая работа...

169

Хитлер

преди 4 седмици

Аз паднах, Шолц ще ме смени. Какво тук значи някаква си личност? Но Германия ще продължи моят завет: Война с Русия докрай! Искам реванш за Втората световна и съветското знаме над Райхстага. Браво, немци! Достойни мои последователи сте.

168

Коментиращ!

преди 4 седмици

До Анонимен - 143 - имаме бомбоубежища, колкото имаме армия!

167

Анонимен

преди 4 седмици

Всяка членка на НАТО разрешаваща удари на руска територия, предварително да напише, декларация, че го прави на своя отговорност и че при последствия, член 5 от устава на съюза не трябва да важи. Не ми се мре заради немските тьпанари.

166

Анонимен

преди 4 седмици

Германия на два пъти е доказвала, че не трябва да следваш примера им по време на война.

165

Анонимен

преди 4 седмици

Отпускайки военна помощ, множество западни държави поставиха условие Украйна да използва предоставеното оръжие Украйна единствено на украинска територия. Това условие имаше за цел да се избегне ескалация с Русия и да се предотврати прякото въвличане на съюзниците на Украйна в конфликта"--------------Тоест, сега съюзниците търсят ескалация с Русия и прякото си въвличане в конфликта?

164

Какво следва

преди 4 седмици

В Москва са извикали посланикът на Великобритания за да го предупредят за последиците от използването на оръжие на Великобритания за удари срещу Русия го казаха по новините на първи канал на руската телевизия. Сега сигурно ще извикат и посланикът на Германия. Не е на добре.

163

БТАА

преди 4 седмици

Само така , смърт за рашняците . Трябва да се натикат обратно в *** си държава.

162

Гъзтърбайтер

преди 4 седмици

Отчаян ход на германия и франция да се отърват от гостите на меркел.

161

Анонимен

преди 4 седмици

Старите фашисти помагат на новите фашисти ))

160

тулуп

преди 4 седмици

май избори няма да има...юни мирише на военно положение

159

добрата страна

преди 4 седмици

на тия разрешения че империалистичните войни на краварника приклюват! Вече и Русия няма да се въздържа от намеса и разрешения.

158

Спомени

преди 4 седмици

До ЯМБОЛИЯ С АМЕРИКА бяха Садам Хюсеин, Осама бин Ладен,Муамар Кадафи и др. Те са там, където ги е изпратило "приятелството" с АМЕРИКА. Там ще идат и днешните й "приятели".

157

02091945

преди 4 седмици

Явно 1 урок не стига...

156

Анонимен

преди 4 седмици

Извинете, това е като сюжет за комикс! Има и много по-добри комикси и по-интересни.

155

ЯМБОЛИЯ

преди 4 седмици

Този път Германия не е сама срещу Света. Германия е с АМЕРИКА. Където е АМЕРИКА,там е победата. АМЕРИКА спаси Света от фашиста Хитлер. Сега ще го спаси и от фашиста Путин.

154

я па тия

преди 4 седмици

Аве предайте на швабите следното-Ние си имаме поговорка която гласи следното-Само глупаците повтарят грешките си ! Нищо не съм писал за всв всеки ще се сети !Само ще пиша че и нашите така наречени управлявщи са в същата категория !

153

реалист

преди 4 седмици

Явно боят не е научил на разум фашистите в Германия.След 2 световни войни ще се наложи тази фашистка дупка да бъде изравнена завинаги.

152

уточнение

преди 4 седмици

До П утин=Хитлер А ти си обикновен безполов фашист.Или гербаджия/депесар/пепесар ,което си е същото.