673

Анонимен

преди 4 седмици

Русия използва своя клоун да плаши гаргите!

672

распутин

преди 4 седмици

малкото джудже никога ли не изтрезнява?забрави как се целува и танцува с обама

671

Ефрейтор от УБО

преди 4 седмици

Те са си наши земите, горите и ливадите. Не са на политиците и лидерите им. Те да си ги правят изборите и да си гласуват. Ние със СЛАВЬО сме си израстнали там някъде в Северната ни БЪЛГАРИЯТА НИ. Изобщо не ни дреме, коя партия и кой нейн лидер ще управлява държавата ни. Те са си все куки и децата им. Ние с него сме си от поделението са тайните им служби на тези от БКП-то. За това и им знаем подлите номера.

670

Детелините

преди 4 седмици

Вземи си синко първата. Най-личната и най-драгата. Първата е най-хубавата. За това и съм си приятел с певците и певиците ни. С ИМАЛА МАЙКАТА просто няма коя да ме надпее. А и, не само с нея. Дарбата ми не е в пеенето. Въпреки, че и него го мога. ХАЙДЕ ДРУЖБЕНКИТЕ И ДРУЖБЕНЦИТЕ. Ще им разкажем игрите. ДЯДОВЦИТЕ НИ С РАДОСЛАВ БЯХА ОВЧАРИ, А НЕ ЧОБАНИ. ЗА ТОВА И СИ ГИ ТАНАНИКАМЕ.

669

Певец от народните

преди 4 седмици

Тези песни не са като на Лилито им Иванова или пък на Учиндолския от Плевен ДГ-то. Те да си гласуват на поредните избори за консерваторията. Аз не съм я завършил духовната им семинария, нито пък, музикалните им училища. Честит ДЕН НА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯТА НИ. Ще я надпея г-жа ГЛОРИЯ С ТАЗИ ЗА БЕЛИТЕ НИ МАНАСТИРИТЕ НИ. Парите ще си ги разделим по равно.

668

Хмелницки

преди 4 седмици

Кишка тонька!

667

Шофьорската

преди 4 седмици

Хайде Дружбенците от София. Наздраве за Дружбенките. Изобощ не съм винжовен, че те са ми приятелки. Он 28 г. живея в този прекрасен квартал на София. На плещите си го изнесохме прехода на политиците ни. За това и са ми приятели и приятелки. С хайде СИБИЛЕТО НА МАРКОВ.

666

Милионер, 2024

преди 4 седмици

С Валерката, г-н РУСИНОВ СМЕ СИ ОГРОМНИ ПРИЯТЕЛИ ОТ НАД 30 г. Над означава повече, мисирките му на банкянската. За това и си я обичаме играта, известна като ФУТБОЛ. Тай си е от школата им на Славия. Оценил съм му уменията доста отдавна. Повече от приятели сме си с него. Водил съм го в бизнеса преди доста години. Пак ще го водя. Защото ме позна.

665

Анонимен

преди 4 седмици

Те да имат късмет да застрашат България с простотиите си и ще разберът защо българите са кротко племе ,но настъпиш ли го ще те прати в Белене за храна на свините

664

До Укро феновете

преди 4 седмици

Е вие какво искате ? Да излитат самолети и ракети от Полша и Румъния (и не дай си боже от България) в посока Русия за да убиват цивилни граждани....и през това време Русия нищо да не прави !?!? Нали не очаквате че докато НАТО бомбардира Москва и Санкт Петербург от Летищата в Жежув, Михаил Когълнечано и внимание Граф Игнатиево, военните в тези бази ще си пият спокойно кафето на сянка под чадъра ! Лошото е че и мирните жители на тия селца ще усетят Кинжалите

663

Само истината

преди 4 седмици

До ЛОШАТА РУСИЯ: Нищо не е ,,освободила", а е направена равностойна размяна. Трябва ли аз сега да напиша с главни букви ЛОШАТА УКРАЙНА ОСВОБОДИ 75 РУСКИ ПЛЕННИЦИ? И да спестя половината истина?.. Другари, лошо е да се лъже! Особено когато не можете да скриете истината ...

662

Анонимен

преди 4 седмици

А не бе, ще чакат нато да си развява байрака

661

Totenkopf

преди 4 седмици

Ще унищожи още някоя бутилка водка тоя друго едва ли....

660

Анонимен

преди 4 седмици

53 държави не могат да победят Русия,Факт.И Путин им го нафактва всеки ден...

659

Наздаровье

преди 4 седмици

Чашката не прощава и на най-добрите си приятели! Хайде капейки, вдигайте наздравици за вашия идол, че малко му остана! А този на снимката - той е ясен! Мумиоподобен самогонопиец!

658

Яснооо

преди 4 седмици

Муахахаа. Яко ги страх матрьошките, като им чета "формулировките".

657

видинлиика

преди 4 седмици

"ХА, ХА" РУСИЯ НЕ ЗАПЛАШИ , ТЯ ЩЕ ПРЕМИНЕ КЪМ РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ, АКО Я НАПАДНАТ. НЕДЕЙТЕ ДА СТЕ ЛЕКОМИСЛЕНИ И ДА НЕ ВИЖДАТЕ ПО - ДАЛЕЧЕ ОТ НОСА СИ.

656

Хаха ха

преди 4 седмици

Русия заплаши ХаХаХа Спрете му спирта

655

ЛОШАТА РУСИЯ

преди 4 седмици

ОСВОБОДИ 75 УКРАИНСКИ ВОЕННО-ПЛЕННИЦИ В СЕЛЦЕТО СЕМЕНИВКА ПРЕДИ 1 ДЕН

654

Анонимен

преди 4 седмици

Върнете им миялните , пералните и тоалетните чинии на украинците. Може ли такива работи. Да ги биете и да им взимате пералните.