121

Анонимен

преди 1 месец

Тъпите дойчовци май пак ще посрещат братушките в Берлин!

120

Анонимен

преди 1 месец

ВЪРВИМЕ СМЕЛО КЪМ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ВОЙНА, ЗАЩОТО ЗАПАДА УМИРА ОТ ГЛБАД ЗА СУРОВИНИ А рУСИЯ НЕ ИМ ГИ ДАВА БЕЗПЛАТНО, КАКТО СА СВИКНАЛИ НАПРИМЕР С БЪЛГАРСКИТЕ СУРОВИНИ. НАРОДА НИ Е НАПЪЛНО ДЕЗИНФОРМИРАН ОТ ОФИЦИАЛНИТЕ МЕДИИ И ЗАТОВА ГЛАСУВА ЗА ПАРТИ, ОБСЛУЖВАЩИ ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ ОТ ГЛОБАЛИСТКИЯ ЗАПАДЕН НЕНАСИТЕН МАЛОБРОЕН ЕЛИТ.

119

Анонимен

преди 1 месец

Тия ги гони национална амнезия. После като чуят трактор, ще викат: "танк", "хилфе!"

118

Анонимен

преди 1 месец

До ЕврикаУнгарският премиер: Европа навлиза в етап на подготовка за война с Русия. сТЯГАЙ МЕШКАТА И БЕГОМ КЪМ ЧАСОВ ЯР.

117

Анонимен

преди 1 месец

Правилно решение! Колко катери и малки патрулни кораби са повредени днес в Керч, Крим? Поне два ще правят компания на крайцера Москва, още три за със сериозни щети по тях.

116

Еврика

преди 1 месец

Принципно лудите с мании ги затварят в стая с меки стени. Сега разбрах какво представляват форумите за русофилите.

115

Анонимен

преди 1 месец

Този път няма да им руски войници в Берлин. Няма да има и Берлин.

114

109

преди 1 месец

Само че не са директно САЩ, а и други групи. Лоша новина - има замесени и червенкоци

113

113

преди 1 месец

За държава поддържала съветския режим и крила ядрени течове как да имат високо мнение

112

Анонимен

преди 1 месец

Обикновения човек в ЕС няма никакъв проблем да започне война с Русия. За тях Русия е бедна и изостанала страна, а те са победителите в студената война. Обикновения човек на запад дори не е чувал за Сармат, Ярс, Кинжал, Циркон, Калибре, Авангард, нито за хиперзвукови технологии, и не иска и да знае. Западняка знае, че е победил Русия през 90те, Русия е нещо като Африка, и няма никакви хуманни съображениия ако EС унищожи някакви си полyxopa с ядрената мощ на НАТО.

111

Анонимен

преди 1 месец

В ядрената война нямат никакво значение нито моралния дyx, нито икономическия потенциал, нито демографията, нито природата и природните богатства. Само два фактора - площ и брой ядрени глави. Да вземем за пример Полша - там има около 20 големи града. Даже ако смятаме, че на всеки град са нужни по 2 ядрени глави, това са 40 ядрени глави - това е залп на един дивизион Искандер. Време за полет - 5 минути, подготовка на заданието 3-5 минути. Тоест 10-15 минути, и Полша като държава изчезва от лицето на земята.

110

Анонимен

преди 1 месец

Няма да има никакъв ядрен апокалипсис. Ще бъде унищожена само Европа, Фрнция и Англия като ядрени държави ще бъдат изтрите от лицето на земята със стратегически, а другите ще получат тактически ядрени удари по столиците и големите градове. България едва ли ще бъде ударена. Русия също няма да се отърве, и там ще падне нещо, но като цяло ПВО на Русия ще спре ядрените ракети. А радиацията е проблем който ще се реши след няколко години, но не е апокалипсис.

109

Анонимен

преди 1 месец

Добре тогава според това международно право, дето всеки го тълкува както на него му е удобно,руснаците ще имат ли право да ударят да кажем заводите в Германия дето произвеждат ракетите и складовете дето се складират,нали и те по някакъв начин ще трябва да защитят своите невинни граждани.

108

Анонимен

преди 1 месец

Безумците и бесните кучета на войната ще ни докарат ядрен апокалипсис. Дори да не паднат атомни бомби в България, а примерно в Румъния и Полша, то ще достигне радиация до България. Ще има стотици хиляди загинали от лъчева болест. Явно САЩ задействаха плана за тотално ядрено унищожение на Европа. Господ да ни е на помощ.

107

Анонимен

преди 1 месец

До Бай Дрън - на земята няма място за всички. Без ресурсите на Русия със западът е свършено, в това няма нищо ново, капиталистическата система има нужда постянно да се разширява и да увеличава печалбите, иначе рухва, това е проста математика, не е нужно разни марксове да го обясняват. Без нов Lebensraum за запада няма Leben.

106

Анонимен

преди 1 месец

Сега в отговор северна корея, ще обмисли дали да даде право на москва за удари по Берлин.

105

Анонимен

преди 1 месец

руска държава не съществува вече, обаче нашите копейкаджии още не са разбрали

104

Анонимен

преди 1 месец

До Бай Дрън Тва твоето наистина е някакъв театър. Объркал си попрището!

103

Анонимен

преди 1 месец

До Бай Дрън - разбира се че ще се преживее. Само населението на Европа ще умре. Русия ще преживее, до САЩ едва ли ще стигне, защото САЩ няма да воюват, друтите континетни изобщо няма да усетят ядрена война, освен радиацията която ще се разнесе, но тя не е толкова опасна, страшна е радиацията само в първите мигове на ядрения взрвив, ако си изложен директно.

102

Бай Дрън

преди 1 месец

Затова дайте да говорим за мир, а не за унищожението на тоя и оня. На Земята има място за всички, пари и работа за всички, ресурси за всички!