105

Анонимен

преди 1 месец

Радев е оказал натиск върху Главчев, да нареди, България да смени позицията си за Сребреница. Вероятно, го е заплашил че ще съботира правителството.

104

Анонимен

преди 1 месец

Сърбия отдавна играе с тази карта:" подкрепяйте Вучич, не ни обиждайте с геноцида в Сребрениза, давайте ни пари да развитие и достъп до евпопейски пазари, не ни прочете да сме близки с Русия и Китай...иначе ще има нестабилност на Балканите. Сърбите още вярват че Путин със сила ще направи Велика Сърбия, ще й върне, според нея, отнетите територии /Косово, Черна Гора, част от Хърватия, БИХ/ и ще я направи лидер на Балканите.

103

Анонимен

преди 1 месец

Сърбите избиха над 8000 мъже и момчета в Сребреница. Факт. Отбелязват "геноцида над сърби извършен от фашистите българи", според тях. Насэскват антибългаризма в РСМ. Е, как може, да очакват българите да си затворят очите за истината и да гласуват с "въздържал се" за геноцида в Сребреница?

102

Анонимен

преди 1 месец

77 Това е лъжа, сърбите са избили в Сребреница над 8000 мюсюлмански мъже и тинейджъри. До скоро криеха масовите гробове в които ги бяха хвърлили. Имай почит към мъртвите.

101

Анонимен

преди 1 месец

93 Виж, минусите.

100

Анонимен

преди 1 месец

104 Никога повече комунисти мачкали България лагери затвори, като бащите и дядовците на Киро просто, Лена от парапета, Кокорчо международният измамник, Лорер имотният брокер в политиката, Настимир фикуса, Ицо Хазарта средния пръст в парламента...Никога ПП,ДБ!

99

Боко Пеевски

преди 1 месец

Ако ГЕРБ ДПС ИТН управляват България пак нямаше да има пари за нищо.

98

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

Никога повече комунисти мачкали България лагери затвори ГЕРБ ДПС ИТН БСП и Радев слуга на СССР и възбуждане -Атака и НДСВ НФСБ ВМРО бандата на прехода!!!!!всички ревът срещу ПП ДБ защото им объркаха сметките!!!! Хора гласувайте за които си решите но после да не страдате със замразени доходи и ниски заплати!!! Цялата ни фамилия ще гласуваме за ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не КО ЧИНА на Боко тиквата и Пеевски свинята

97

Анонимен

преди 1 месец

"Този, който разбира от дипломация, знае, че ако това беше изпълнено, това щеше да бъде огромно петно върху България, което години наред щеше да се използва срещу нас"--------------Плъха прави от мухата слон. Абсолютно никой нищо няма да ни каже за заемането на неутрална позиция "въздържал се".

96

пияница мистик

преди 1 месец

Хахахахахаха :))) Навремето и Серж гея ги въртеше същите номера. Като видя, че ще загуби от новопоявилата се тогава партия ГЕРБ, говоря за 2009 година и ударно вдигна всички заплати и пенсии, за да може като дойдат ГЕРБ на власт да се чудят от къде да намерят пари. И тези мърлячи и те сега така го играят. Давай да качим всички заплати, че то така и така е ясно, че няма да управляваме, ама да си сложим един плюс, пък после ГЕРБ и ДПС да му мислят :))))

95

Бирата

преди 1 месец

Е,време е,затъжих се за цирк.Да видя последните номера преди маратона на 9-ти

94

Анонимен

преди 1 месец

Не бива, ще се изтълкува зле, предизборна реклама. А докторите с тия е-рецепти и сега се мъчат с дългите писаници и загуба на ценно време и за пациенти и за лекари.

93

Анонимен

преди 1 месец

Плъха ще счупи глупомера.

92

тТт

преди 1 месец

Мислех си, че никой не би могъл да се конкурира с Недоразумението Пленлиев, но явно съм сгрешил... -))))))))))))

91

Анонимен

преди 1 месец

Предизборна демагогия

90

Рендето

преди 1 месец

ДенкуФ, кажи ся, кво стана с меча на хан Кубрат дету го подари на Зеленчукъ и колку памперса смени като чу сирената за въздушнъ тревогъ у Киев???? -)))

89

леле

преди 1 месец

и тоя като нинова ше увеличава доходи по време на предизборна кампания :) сега чакаме нинова отново да почне с безплатното здравеопазване , а може пак да отиде да се снима с козички

88

Анонимен

преди 1 месец

Защо България не инициира резолюция за геноцида над собствения си народ, а се занимава с другите?

87

9

преди 1 месец

Денков беше най-свестния премиер до сега.

86

Анонимен

преди 1 месец

С няма ли да има извънредно заседание заради катастрофата в Аксаково, където Кирил Петков уби с автомобила си човек!?