95

Анонимен

преди 1 месец

До 92 а какво получи от шарлатаните ти лично 92 контролирано богатство 92 щом така горещо защитаваш шарлатаните АЗ освен невиждана инфлация обезценяване на парите разрухата на държавата за лъжите за заблудите дето ни ги натрупват постоянно шепа шарлатани за постоянното разделяне на обществото шепа шарлатани без никой да ги е упълномощил се заявиха за богове по гнусна лъжа от това Киро уби човек

94

Анонимен

преди 1 месец

Има умен начин да си опозиция и има начина на Възраждане и Атака. Много общо между двете партии, като започнем с невменяемия лидер и свършим с риториката им на бесни хитлеристи

93

Гламав народ

преди 1 месец

Народ който се управлява от дпс се нарича миллет, народ който се управлява от гробазжиите се нарича електорат и в двата случая не става дума за хора.

92

С високата порта

преди 1 месец

Гласувай за гербересите за да те управлява депесе. Долу бкп ве ба куци

91

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата и Дебелян искат да ни мачкат още 20 г. Баста!

90

Анонимен

преди 1 месец

Проблема е, че всеки дърпа към себе си. Всеки иска да властва сам. Замисляте ли се защо? Като си в коалиция, първо че трябва да делиш, второ че има кой да те следи изкъсо и да ти държи сметка. Господ да ви е на помощ ако Възраждане извади % - тогава да видите бедност и репресии. Ще ни обрекат да сме бедна феодална територия на Раша.

89

Анонимен

преди 1 месец

Е това недоразумение от снимката беше 12 години премиер.

88

Анонимен

преди 1 месец

Всеки който гласува, трябва да има ясно изразена мотивация кого и защо подкрепя. В тази връзка всеки гласувал за Герб или ДПС ще получи досегашната "контролирана бедност " защото тези 2 партии създадоха и поддържаха държавата в това състояние през последното десетилетие, докато те самите крадяха безогледно. В Евро и рубли!

87

Анонимен

преди 1 месец

Борбата най вече е,за 4 та година,Да Не те Допуснат повече на Власт! До сега успяват! Останалото Не е от значение!-:)

86

Анонимен

преди 1 месец

ДО 87 ЛЪЖЕШ НАГЛО ЛЪЖЕШ ГЛУПАВО ЛЪЖЕШ БЕЗОЧЛИВО ШАРАНИТЕ СЕ УДАВИХА НЯМА ГИ 87 КОГО ЛЪЖЕШ

85

Анонимен

преди 1 месец

За Радев гласуваха милион и нещо българи защо и тях очерняш шарлатаните колкото и да чернят няма да и се получи при чалгарите са Сега едва ли ще има правителство на следващите избори едва ще имат 4 % шарлатаните нагли алчни нищоправещи убийци

84

Анонимен

преди 1 месец

Всъщност и за партия, която не мине 4% и не влезе в Парламента, ако гласуваш, гласът ти пак се разпределя пропорционално за миналите 4% бариера партии.

83

ВНИМАНИЕ!

преди 1 месец

Всеки който гласува за дс-агент Буда /стоителят на Кремълския поток, дал възможност за започване на войната срещу Украйна, гласува за Путин, Радев, Нинова и Копейкин. Бъдете българи!

82

Анонимен

преди 1 месец

До до 83 - Пак не си доразбрал, това става, като не гласуваш. Гласувалите с неподкрепям ги отчитат като отделна група и никъде не ги разместват.

81

Анонимен

преди 1 месец

Гласувайте сега има много партии само гласувайте иначе както се очертава пак няма да има правителство

80

до 83

преди 1 месец

А като гласуваш "не подкрепям никого" ти слагат гласа ТОЧНО КЪДЕТО ИСКАШ? Абе защо сте толкова елементарни, бе хора? Гласуваш "за никого", все едно гласуваш за нищото и отгоре на всичко, облагодетелстваш тоя, който е получил най-много гласове. Никой не наказвате освен себе си.

79

Анонимен

преди 1 месец

Асенчо харчеше парите оставени от правителството на Борисов тегли заеми защото имаше правила за финансите Асенчо нищо не строеше няма инфраструктура няма нищо само харчене Какво развитие накъде сме наникъде

78

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 81 - Точно, като не отидеш, ти разпределят гласа където си искат.

77

Анонимен

преди 1 месец

Това е глупаво да отидеш да гласуваш с не подкрепям никого тогава не отивай безлично

76

Анонимен

преди 1 месец

Борисов е най успешният политик на прехода България от 4 год насам каква и сега има много борещи се за парламента