94

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски още ли вярва в дядо коледа. Още чака някой да му помогне.Тая помощ която му предлагат е като мечешка услуга. Избиха му народа, той за победа мечтае. Жалка картинка.

93

Анонимен

преди 1 месец

Украина на украинците. Окупаторите вън!

92

Анонимен

преди 1 месец

к'во стана с оня дето го издирва международен съд за отвличане на деца?

91

Анонимен

преди 1 месец

Русия е завзела 20 процента от територията на Украйна а режимът на Нюланд, представляван от Зеленски е завзел 80 процента от територията на Украйна.

90

Анонимен

преди 1 месец

Масов убиец на собствения си народ. Управлява, незаконно за да поддържа най-мръсните и кървави далавери на 21 век.

89

Анонимен

преди 1 месец

Когато гражданите на една държава си мислят, че правят "свободен и демократичен" избор и избират политици като ето този, като Слави Трифонав Евроатлантика, като Ноевци, Кирчовци, Кокорчовци, да не се чудят че след това те управляват не за полза на избирателите си а на тези които са ги натрапили на народа си, борейки се с цитирам фалшивите новини с цензура и истински лъжи. Така че гласувайте за Киро, Кокоро, Рашков, требе да подкрепим амириканския оръжеен бизнес. Ей го да ни купат чертежи

88

Анонимен

преди 1 месец

ОТ КОГА ГУБЕЩИЯ ЧУЖДОПОСТАВЕНИК НАЛАГА ФОРМУЛАТА ЗА МИР НА ПОБИДИТЕЛЯ?

87

бай Бай

преди 1 месец

да де, ама не Русия оказва натиск върху държави да не участват в швайцерското заупокойно сборище, ами нарко-нациститският клоун-резидент натиска разни държави и техни ръководители да участват. Да де, ама ей го на - РолингДжо се изнизва като мокра връва. Хитрец! Да не говорим пък какво ще му покажат и кажат от Китай...

86

Анонимен

преди 1 месец

До m,к.86 Зеленски не е военен от кариерата, до преди 3 години той е бил актьор и просто не си представя какво ще стане с него ако украинските войски рухнат под напора на руските войски и вече физическата немощ. Засега руснаците не си дават зор и чакат да дойдат президентските избори и старецът с деменция да отстъпи мястото на бизнесмен,който да прецени, че икономическата война е с предимство пред убийството на стотици хиляди хора и разрухата на държава,която не може да си върне заемите.

85

.

преди 1 месец

Покрайна да се готви да подписва! Краят й наближава.

84

m

преди 1 месец

Зеленски толкова ли е глупав?Той не знае ли, че мъжете в Украйна са избити, ранени и избягали?Какво въоръжение иска като няма хора ? Ако не вдигне веднага бялото знаме путин ще му избие целият народ и ще му вземе цялата територия.Целият ЕС трябва да натисне Зеленски да подписва мира при условята на путин. Иначе губи цяла Европа.Не ме интересува нито Украйна нито Расия, защото губещи сме и ние.

83

Анонимен

преди 1 месец

Абе Стилияне, млад си още, не ги разбираш! Има един лаф - Като ме няма, ако искат могат и да ме бият!

82

Стилиян

преди 1 месец

Значи тия наистина не са добре. Как ще водиш преговори за мир като единия участник в конфликта го няма.

81

Искрен

преди 1 месец

До АнонименКоя държава запази точно? Затънали са в дългове, половин Украйна вече е собственост на корпорации, а другата половина е срината със земята. Човешките загуби са огромни - жертви, емигранти. Верно, че войната е най-големият бизнес, ама в момента ставаме свидетели на толкова цинично и нагло жертвоприношение от страна на САЩ и ЕС, таковаха мамата на Украйна, като ги тласнаха в тая прокси война. Жалко за хората. Дано само не са ни подготвили нещо по-сериозно и да не ни изпържат бързо

80

Така

преди 1 месец

се подготва, че чак свят и се извива! По-интересно е какво ни готвят на нас! Да не ни сготвят набързо, противно на обещанията и уверенията!

79

Анонимен

преди 1 месец

Грешко на природата,зелено оживяло абортче,скрий са някъде ,че много ми лазиш по нервите,зарови се някъде ама така че и с термо камера да не те открият.

78

Анонимен

преди 1 месец

И как точно се подготвя, маже dупaратa яко с вазелин ли.

77

До украинците

преди 1 месец

Вържете го тоя и войната ще свърши, няма нужда от оръжия, войници, жертви,пари. Просто го вържете!

76

Мъдрец

преди 1 месец

На всеки следващ етап преговорите ще са по-неизгодни за Киев

75

Анонимен

преди 1 месец

76 - какво се чудиш? - това зелено м"еко,тело може и да е "лидер" на нашите п"рос, таци.