333

поредното фишек

преди 1 месец

оръжие! Сега чакаме кога и на Ф16 ще му падне мита и легендата!

332

Анонимен

преди 1 месец

Само тази седмица има две документирани поразявания на "Abrams"-и. Първо руснаците ги "чешат" с FPV с най-обикновен изстрел от РПГ-7, после следва доубиване с "Краснопол", а той не прощава. Фиерический бабах, снарядът влиза отгоре и прави отвор с диаметър 80-90 см. за да могат xoxлите по-лесно да се възнесат към Бандера. Ххихихихихихихихихихихихихии!!!

331

Анонимен

преди 1 месец

До Боби Не лъжи така мощно. От войната в Ирак, досега, никъде не съм видял Абрамс с отхвръкнал купол на няколко десетки метри от взривен боекомплект!

330

Яд ме е щото знам

преди 1 месец

Е по-долу веднага за руснаците ,,най-силната армия,, Тая армия ще си замине като иракската за един месец до последния Иван ! Ами на никой не му се живее във бункер хората са умнине са като Путин да им се привиждат под път и над път фашисти и мераци за империи и соц времена !Милиардерска им работа ще тръгнат със Путин и Медведя да се занимават онея не пият самогон и каналин ! Гледат мача отдалече...

329

Яд ме е щото знам

преди 1 месец

Че Путин ще бие украйнците и ще се хвали че е бил НАТО ! Пратете му самолетите изпомачкайте ги до руската граница без да влизате във Русия и това е ! Па ако ще каквото иска да прави ! То ако за един руснак ще унира един украйнец е ясно кой ще е крайния победител и то скоро защото и аз да съм няма да ида на фронта и да чакам да ме намери снаряда на някой пиян мужик !

328

Анонимен

преди 1 месец

Тези танкове са само и единствено да бъда унищожени- как и със какво оръжие , само наивник може да си мисли ,че с нещо може да бъде полезен , срещу най силната армия

327

Експерт

преди 1 месец

31 Абрамса нямат никакъв шанс срещи 310 Т90 и 30 Су 27!

326

Боби

преди 1 месец

Д1во Ироничен Ако Абрамс зареди за сухопътни операции само осколъчно фугасни снаряди се получава същото. Ее знам дали знаете че екстра (над 20) боекомплекта се пази в бойното отделение на машината. При взриваване на този боекомплект куполата на Абрамса прави Салто мортале. И да има видео дори

325

Боби

преди 1 месец

До Ироничен В барабана се зареждат 2 ракети, 2-4 Бопса останалото е осколъчно фугасни. Екипажа за стрелба по противникови пегхота и дотове и дори БТР/БМП има 18 готови осколъчно фугасни, 2 ракети за ВИП цели хеликоптер или далечен танк над 4000м и два бопса ако случайно срешне танк. в броне кутията има още 22 снаряда осколъчно фугасни. Абрамс и Леопард 2 са лоши общовойскови танкове но са добри противотанкови оръжия за действие от засада Но в съвременната война Танк срещу Танка воюва много рядко

324

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 327 Дъщерята на Лавров е американска гражданка. Лавров се смее на такива муджахидини, които се напъват срещу американците.

323

Ироничен

преди 1 месец

До Боби Т-90М хвърлят най-високо куполите. Това несъмнено показва, че "проблема" с барутния погреб под екипажите на руските танкове е окончателно решен.

322

Боби

преди 1 месец

До Ироничен Ех Експерте. Т-72 има общо места за 44 снаряда. 22 в барабана в пода и още 22 снаряда разхвърляни в целия брониран обем в индивидуални "мокри" кутии. През 90те години се появиха ПТУРС които атакуват танковете от горе практически перпендикулярно на полета на ракетата или Джавелин който просто атакува отгоре. Барабана на т-64/72/80/90 стана от преимущество в ахилесова пета. Т-90М решиха проблема Барабана е брониран, покрива е брониран. 22 снаряда са в броне кутия извън корпуса.

321

Анонимен

преди 1 месец

Глу.пости. Поредната прокремълски пропагандна статия.

320

Космонавт

преди 1 месец

Сега пък танкове пречат!

319

Ироничен

преди 1 месец

До Боби Пак празни приказки за прикриване на незнанието. Ето думите ти "След като един танк Т-64/72/80 и дори Т-90 изгори". Не "след като бронята му се активира", не "след като механик -водача си изпусне кафето върху седалката" А когато "ЕДИН ТАНК ИЗГОРИ". Явно не си наясно, че изгорял танк НЕ ПОДЛЕЖИ НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

318

Анонимен

преди 1 месец

Леопарди, абрамси, страукари, пейтриъти заедно с умопомраченитеОрки горят...скоро да очакваме и Българи, Румънци да се бяит за интереса на Байдъм, нали? Вече няма какво да дадем останаха само младите момчета - данък кръвнина за Урсулите!

317

Анонимен

преди 1 месец

Време е Тунгуският метеорит да цопне в московските блата и да се приключва!

316

Анонимен

преди 1 месец

Танковете са вече отживелица. Ембрамс, мембранс, това е. Технологиите са успеха. Човека си го казва, трябват ракети и дронове да ги тряскаме отдалеч. По безопасно и лесно. Чак след това могат да ползват танкове за доразчистване в близък бой. Даже и тогава по леките машини са по добре. Само незнам ние какво правим. Купихме някакви стари таратайки и май заспахме. Ок, но по важното ... ПВО, артилерия, ракети, дронове.

315

Боби

преди 1 месец

До Ироничен Случайно да знаеш че Активната броня на танквете независимо че се взривява от от снаряд при пожар просто изгаря(ФЪСС)! същото е и с други танкови сиситеми Ако няма ДЕТОНАЦИЯ на боекомплекта бронята на танка а вероятно и двигателната система са си цели. Да уредите и електриката са изгорели е и какво от това? Могат да се сменят.

314

Лудото Ленче

преди 1 месец

Статия превеждана с Гугъл преводач.....показва нивото на медията ! Украинците бяха прелъстени и употребени от Америка !!! Крайно време е да го проумеят !!! Руснаците ги жалят и до сега не са им спретнали тотална война !