76

Анонимен

преди 1 месец

Внимавайте и вие и гърчулята, че ше и а пак Сърберцица ило квото е там у селу Драма.

75

Анонимен

преди 1 месец

Аконне беле Ферниданд, сега нямале да го ина това ... Шеше да е праник там :)

74

Бау

преди 1 месец

Не само Бау харесва сърбите, по скоро ги уважава, не съм гей да ги харесвам, но българските жени, а те имат по вярно усещане за стойност са го доказали! Кой от вас е чел ,,Изпитание"? Не филма от преди 80 години, а романа! Ами, българката отказа на адютанта на княз Батенберг и пристана на капитан Катанич! Бащата на Джоко Росич - сърбин! Имаше една Спаска Митрова, за която Скат вдигна шум - сърбин! Ани - Салич! За романса на Невена Коканова с Раде Маркович да не казваме - Ромео и Жулета - Балкан!

73

Айде бе!

преди 1 месец

До До 43 от лют турчин....Щом историята ни се състои от недоказани факти, митове и легенди ТИ как разбра, че сме тюрки? Имаш машина на времето, или си чел нещо от изследванията на IGENEA в Цюрих, където се изследват халогрупите на генните вериги? Не, не си защото в тези изследвания е КАТЕГОРИЧНО установено, че в гените на Българите НЯМА тюркска следа! И да, има народи с древен произход, народи съградили днешната цивилизация и Българският народ е именно такъв народ!

72

Бау, бау

преди 1 месец

До Бау...Куфарчето, парцалките и ей къде е Калотина! Щом толкоз много ги харесваш сърбите - метла и да те няма! И без един родоотстъпник ще преживеем!

71

Я пак!

преди 1 месец

До до 61.На Путин нищо не може да му се открадне, защото нищо няма....на книга! Като изключим палатите за милиарди, яхтите и тайните сметки за милиарди в чужбина на Путин може да се открадне само Алина Кабаева!

70

Това да е за урок

преди 1 месец

На всички "любители" на Сръбската чалга, на Сръбската скара и на Сръбската простотия! Ей, хора разберете - Сърбия е най-големият враг на България на Балканите, а Сръбската арогантност няма равна на нищо друго по света! И само вижте символиката - Сръбският патриарх е твърдо зад Вучич, така както Руският патриарх - агент Гундяев от КГБ е твърдо зад Путин и подкрепя една безумна война в 21 век! Изкопаеми неандерталци!

69

Анонимен

преди 1 месец

До Бау- Що говориш приказки. След руснаците в моментазаради войната,сърбите са най-мразени в цял свят. Свързват ги само с войни и убийства като в Сребреница. Никой не ги харесва. Ама ти си чешеш езика да се правиш на умен.

68

до 61

преди 1 месец

И на Путин откраднахте западните му украйнини, а сега го наричате ,,окупатор"!

67

Бау

преди 1 месец

Колкото и да се репчите, на Изток и най вече на Запад, сърбите са много по уважаван народ от вас! Нещо като съотношението Григор Димитров - Джокович! Хората му дали безспорната зона, помогнали му да вземе Одрин, то иска Битола, Солун, Адриатика - ехееййй! Вчера му докарахте и останките тук най тържествено! Нека, български цар цар е, с неговото име дядовците ви заблудени са падали по бойното поле за национален идеал, но историята да пази и паметника на Альоша, а не да го троши талибански!

66

Папай

преди 1 месец

Това се случва защото имаме слаби политици .

65

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Не че ми пука особено, за мен всичките мравославни са схизматици и еретици от 1000 години, но би било разумно и прагматично българските мутрополитни гууууси-та да теглят една сочна анатема на српските си посестрими, та да се заформи една хубава нова схизма между схизматиците :). Само гледайте да сте от страната на Константинопол този път, че като нищо пентархията може пак да се възстанови, а в схизма да останат повелите се по (липсата на) акъла содомасковския и всегоморашки матриарх :).

64

До 61

преди 1 месец

Тези са ни откраднали Западните покрайнини и твърдят че ние сме били окупаторите. А де *** им обяснявай..... Някой да образова и макрон и германците за историята на широкия регион. Путин също. Мисля и в България ония със сарайте също.... Не учат, отричат пък какви постове заемат да припаднеш от неуки хорица....после искат мед и рози, мир и рай, кралства и империи...то така не става....

63

Анонимен

преди 1 месец

марионетката на Путяя, Вучиич трябва да бъде свален, за да се спре с тези провокации

62

До 72

преди 1 месец

Даже танците стана африкански, може да играят някой вуду танц без да знаят. Ужас да се родиш човек да се правиш на май***на.

61

Анонимен

преди 1 месец

Когато рашките имат проблеми, се опитват да разпалят балканите, винаги чрез Сърбетата, вече и техните п0дл0ги - РСМ.

60

Анонимен

преди 1 месец

Малко бомби изядоха през 1999! Сърбе на върбе!

59

Към 79

преди 1 месец

Кога и да ги удариш винаги има за какво. От опит го казвам. Иначе Сърбия е като Турция и околия едва ли знаят какви са и защо са. Това ги яде отвътре затова са жестоки..... Лошо е да гледаш в една точка която те устройва да мразиш. Жалко, че ЕС е пълен с такива хора. Тази омраза поради липсата на корени е унищожителна за всички.

58

666

преди 1 месец

Ха, убийците от Сребреница говорят за престъпления срещу тях......голям майтап!

57

света вода ненапита

преди 1 месец

За да ни допуснат до НАТО, трябваше да минем "тест за лоялоност", да посегнем на някого, който не ни прави нищо лошо. Този тест беше отварянето на небето ни за натовските бомбардировки над Белград. СЪшо Китай, за да ги допуснат до световните пазари, е трябвало да нападне Виетнам. за да докаже преминаване от другия бряг. Аз помня тази война. Едеки ден по радиото съобщаваха за бойните действи на границата. Ние се оцапахме с кръв и в Ирак, пак без да е защита на бълг. територия и етнос. ...