73

БеГе Образование

преди 1 месец

Ушеров (Интересна фамилия произлизаща от дърт шумкарски под на ушеви содомити) ги пошляпвал с образувателна цел да ги подготви за живота Мухахахаха

72

Бай Дрън

преди 1 месец

Абе директорът сигурно го е яд, че даскалът по физкултура не е ге,jй и не опипва него. И как така обвиняват даскала, че опипва момичета? Нали според еврозаконоте няма момичета и момчета до 16¿ Откъде полицията е сигурна, че е опипвал момиче, а не момче или 46- ти пол?

71

Анонимен

преди 1 месец

И моят шеф, който е на 66 г, прилича на дядо ми, внезапно започна да ме притеснява със сексуални намеци, дори да ме заплашва, че ще ме уволни. Изживях невероятен стрес, който съсипа за отрицателно време здравето ми. Същият дори имал любовница в офиса, която не възразявала и чиято заплата станала мнооого голяма. Никога дори не съм и предполагала, че някои мъже превъртат на тази възраст и се превръщат в неморални ***. Така, че хубаво трябва да се провери този даскал преди да обвинявате друг

70

Бай Дрън

преди 1 месец

Е питоня вадил ли го е? Ако не е, тогава какъв е проблема? По комунизма нашите римлянинпостоя но си вадиха питончетата пред момичетата, правеха и други работи. Не се сещам някой да си е изпатил от това, че си е извадил змийчето от гащите в час...

69

ЦЕННОСТИ...

преди 1 месец

През комунизма учителя по физиечско най-често раздаваше ритници, така не му се налагаше много да обяснява и да се двиижи - имаше дълги крака. Някой като вземе да на изпълнява или пък се разсейва следваше ритник отзад. По физическо имахне упражнения на различни уреди и учителя помагаше където трябва и никой не е мислил за опипване или непристойно поведение. МАЙ МАЛКО ПОВЕЧЕ НИ ИДВАТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ.

68

факт е че са го

преди 1 месец

хванали и уволнили . Родителите го защитиха . Нито е бременна пострадалата , нито друга е бременна . Клюки . Сега на 13г са си развити , ама тая е била изостанала и трътлеста . Не е някоя хубавица дето я мислят за 20 годишна , развита и дълга , фръцкава . Има 6-7 клас пробвали наркотици - 90 процента и по 100 кг . Да не се лъжеме . Съда , ако го върне , защото нищо няма значи е скалъпка . Всеки е като родителите си . Ако таткото е хитър и тя е била . От родителите се учим .

67

Анонимен

преди 1 месец

Сладур е, и аз бих му седнал в скута.

66

Анонимен

преди 1 месец

Директорите обикновено се подкрепят от общински служители , от кметове. Няма никой случаен в нашите училища. Всички са навързани като ...да не казвам какви черва.

65

До Карина С.

преди 1 месец

Подкрепяйте го, тези неща не могат да се скрият, щеше да е имало и преди оплаквания. Знам случай с оплаквания, при които се правеха само забележки, защото човекът беше близък на директора. А тук бързо уволнение, напълно възможно е директорът да му е вдигнал мерника по някаква причина. И, като се разбере истината, да съди тоя директор до дупка.

64

Анонимен

преди 1 месец

Това е основно училище, децата са до 7 клас, той си ги има като внучета. И затова се отнася с тях като със собствените си внуци. Едва ли е очаквал да му дойде този юмрук в главата изневиделица. А за директорите, да гонят учители за да назначават свои приятели. Така е докато няма конкурси и за учителски места. Аз бях освободен от работа като учител, е, бях временно, на моето място беше назначен приятел на директора -шофьор.

63

Най

преди 1 месец

Вероятно директорът е за затвора, както и 99% от директорите на училища, начело със стаматов.

62

Роза

преди 1 месец

Щом учениците го защитават и протестират в негова защита,явно работата е нагласена ,за да го уволнят!Жалко е този възрастен човек да го орезилят преди пенсия!Спомням си,когато бях ученичка, уволниха един възрастен учител поради " подозрение в блудство".Човекът се притесни и след година почина от рак.

61

Ром'с

преди 1 месец

Хубава работа ...ама български истории..

60

Българинъ

преди 1 месец

Изглежда в отлична форма на типичен физ-културник, с физиономия на пиянде и насилвач.

59

Иван

преди 1 месец

Типично за нашите ширини. Някой да те сготви ей така.

58

Анонимен

преди 1 месец

Най-добре е да няма часове по физическо възпитание, а децата да получат достъп за 2 - часа седмично до спортни обекти и зали, където да спортуват според предпочитанията си. Часовете по физическо между другите учебни дисциплини не са добър вариант.

57

СТАРО КОЦЕ

преди 1 месец

ПО НАШЕТО ВРЕМЕ ПРЕДИ 50-60 ГОДИНИ БЕШЕ, "ДЕВСТВЕНА - ГРОЗНА ОСМОКЛАСНИЧКА",А ЗА СЕГАШНИТЕ АКСЕЛЕРАТИ Е "ГРОЗНА ШЕСТОКЛАСНИЧКА". ЗАВЧЕРА ДВЕ ОТ ТЯХ(12-13г) СИ ХОРТУВАХА В ПАРКА В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ С ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА СЕКС:"ОТКЪДЕ СИ","НА КОЛКО СИ","ГОЛЯМ ЛИ Е","ХАЙДЕ ДА СЕ РОШИМЕ"...

56

а преди...

преди 1 месец

А нашият даскал по физическо през 70-те години биеше здраво шамари през часа. Предимно на момчетата. Към момичетата също беше доста строг, особено ако не се стараеха в часа му и даваха слаби резултати на тестовете (мятане на малка топка, скок дължина и височина, бягане на 60-100 метра и подобни).

55

кмета

преди 1 месец

вдигнаха им заплатите и почна да има конкуренция ... макар и с подлости, крайно време е да почнат по сериозно да пресяват учителите, всеки който няма какво да стане и хоп - учител, че нищо да не прави и да му плащат

54

Анонимен

преди 1 месец

90% от момиченцата на 12 години вече ги пердашат във всите дупки готени батковци и бизнесмени за парички. после що имали проблеми със зачеването. ми смегма и аборти от 12 годишни до към 32 33 като се сетят за деца и са си поживели, ми това са 20 години холокост над матката. за дрога, хапчета и тн. да не отваряме реч. модерни еманципета. сега освен мангустини ще имат и жертви бежанци от афганистан, сирия и африка.