115

Украйна

преди 1 месец

загуби войната ........................кога ще го разберете???Или схващате бавно.................като албански реотани???

114

тоти

преди 1 месец

Времето на Украйна ИЗТЕЧЕ !! Нито НАТО,нито САЩ или ЕС са способни да променят трагичния край на Украйна и ако Зеленски не е разбрал,цяла Украйна отива на кино!! !!!

113

Бирата

преди 1 месец

И как и с какво ще я промени?Далекобойни оръжия няма кой да им даде,защото въпреки забраните си стрелят на руска територия.Путин както го казва да си видят размера и гъстотата на населението не му дреме,че били е НАТО ударят ли Москва примерно.И какво Западът ще започне трета световна ли?Как ли пък да не рискува 500 града и я унищожи десет руски я не.Военни заводи под планини устойчиви и на ядрен удар.Западът няма даде оръжия с обсег над 500 км на тези,забравете.

112

Анонимен

преди 1 месец

НАТО щяли да разбият РФ, авиация и т. н. Така се побеждава ядрена сила като Русия. Преди да пишете, мислете. Защото Путин не блъфира. Има да хвърчат Сармати и Посейдони... Столтенберг най - накрая ще види десетте слънца.

111

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

А бе Сатър Белгород на колко км е от границата и с какви боеприпаси го обстрелватили тя просто Русия е тръгнала да прави санатитарна зона без причини?Нямали били разрешение,но стрелят и затова Западът не им дава по-далекобойни,че ще полази и към него.Да вземе този флот изчезнал днес,друг утре.Едно атомно торпедо може да прати на дъното цял флот.

110

ароматния пръч

преди 1 месец

Тези са много добре и дълго са стояли на слънце - "трябва да продължат битката,докато Москва не се заинтерисува не само слага край на стрелбта,но ограничава руския капацитет за бъдеща агресия".С една дума Украйна и Западът да диктуват мира като на победена страна!Я да си гледат фронта по-добре,че като чета пренасочили всички резерви към Харков.Ми те руснаците това и чакат и в един момент ще тръгнат напред навсякъде,а Харков ще го оставят в тила си както зрял плод пада.

109

ПЕТКО САТЪРА

преди 1 месец

Майк Тайсън мога да го спукам от бой! И Тайсън Фюри шъ го спукам от бой! Само че ще играем по мойте правила! Аз ще ги налагам с тукати, но те ще имат право само да се защитават, без да ме удрят в главата и тялото! Много съм як и безаналогов!

108

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 117 - да те допълня - всяко предно предложение на Путин е по-добро от последващите ;)

107

големият пръч

преди 1 месец

Предстои филм мечка в магазин и всичко,което и е непознато,а то е всичко ще бъде съборено и стъпкано.

106

Анонимен

преди 1 месец

Сделка? Украина (запада) нямат полезен ход. Цар Путин диктува условията, те само могат да подпишат. Вече на никой не му дреме за У. Преди дни в центъра на Лисабон има няма 20ина урки вяха знамена, но никой не им обръщаше внимание. Подминават, заобикалят без да ги погледнат.

105

Бирата

преди 1 месец

Да раздадат на НАТО вуду кукли с лика на Русия и да дупчат,да дупчат па,ако не се получи да играят танц край огъня с копия и диво изражение,което да уплаши Путин.

104

Анонимен

преди 1 месец

Сделка можеше да има 2022 в Истанбул. Сега ще има капитулация. И колкото повече се бави тя, толкова по-сериозна ще е за Украйна...

103

ДО 112

преди 1 месец

Не се изагай !Тази война е повторение на втората св от две изостанали военно държави който се маат със дърти и оръдейни залпове дронове а руснаците и дронове нямаха та отначало им объркаха всички тактики ! Ако натовската авиация тръгне руската армия цялата ще се предаде за няколко дена ,не напред и във окопа няма да седят знаеш ли колко бази натовски има около Русия -- Че ще бъде смачкана ще бъде но все във един момент ще натиснат копчето и това е момента на истината дали ще могат да ги спрът

102

Бирата

преди 1 месец

НАТО трябва да се събере в кръг с хванати ръце и да повтаря след Зеленски :"Путин отстъпи!Слава на Зевс!Путин назад!Слава на Марс!Отстъпи демон зъл!Слава на Атина!" А няма ли одеала за краката питат половината?И сега отново "Путин отстъпи!Слава. на Зевс!".........

101

Бай Дрън

преди 1 месец

Знаете ли какво правят НАТО и САЩ днес? Учат се. Както ние навремето гледахме англичаните как играят фитбол и се учихме. Проблемът е, че наученото днес, не е валидно след месец на фронта. Затова НАТО ги е страх да воюват, а им се иска. Надяват се да стане чудо, да притиснат Китай, Иран, Бразилия...както притис аха Аржентина. Но...в момента НАТО го е страх да воюва, защото не може да насмогне нито на тактиката, нито на технологичния напредък в оръжейната сфера.

100

Анонимен

преди 1 месец

Можеше да сключат мир и да го спазват още 2014-та. Можеше да не се репчат 7-8 години после. И накрая - можеше да сключат мир на 3-тия ден, като видяха, че ще ядат какалашката. Сега са мега зле. И ако си мислят, че някой смята да им помага да се възстановяват - объркали са се. Русия копейка няма да им даде, а всеки евроцен ще им излезе като бяла течност през носа. Странен, но мноо *** народ са това укрите.

99

Анонимен

преди 1 месец

Уточнение. Въпроса за контранастъплението е сорросоидна провокация.

98

Анонимен123

преди 1 месец

Нали УЖ има война при укрите. Защо се движат автобусите от Варна за Харков,, Днипро, Кривой Рог, Миколаев, Одеса, странна работа.

97

стига бе

преди 1 месец

Каква сделка, какви пет лева?! Бой до пълната и безусловна капитулация на укрофашистката хунта! ТОЧКА!

96

Анонимен

преди 1 месец

Няма нищо по гадно от безсилния бяс.И натовските световни терористи го доказват в този момент.Невиждан кашмер за НАТО в Украйна.Стотици милиарди,да не казвам трилион долара за Майдани,оръжия,военна инфраструктура и накрая ядец.Руската мечка ги разкова.Сега или капитулация и голям срам,или терминиране.Лошото е,че ние пак сме от оная страна,как и беше името.