50

Анонимен

преди 1 месец

Ако наистина така мислят повечето, това е истинска трагедия!!Не е ясно до колко години ще доживеят! Много са далеч от реалността, явно са балонирани яко!

49

Анонимен

преди 1 месец

Виждам че тук се спрягат някакви заплати по 4-5 хил лева?!АлоУуу, средната нетна заплата във Франция е 2500 ойро вее!!А там живота е наистина скъп.Значи фрасетата гърбят за 5К на месец при космически цени на имоти и наеми а Гання големеца не си мърдал пръста за такива пари. Ти да видиш..

48

Анонимен

преди 1 месец

Ако не е работата най-важна то кое е тогава?! Да чешат катериците ли? Ако работата не ти е важна то тогава и яденето не ти е важно!! Хората не само в Бг но и навсякъде по света забравиха откъде идва ХЛЯБ!! Ще и го припомня. От РАБОТА.Централните банки трябва да вдигнат по-високо лихвите. Да се увеличи безработицата и глада. Така ще дойде ПРИЗЕМЯВАНЕТО !! Инче отиваме към глобална катастрофа!!

47

Анонимен

преди 1 месец

да емигрират бе, ама не им стиска щото тук на запад иска бачкане а не претенции , ха ха страхливци!!!

46

Анонимен

преди 1 месец

До До 64 - Ако се спазва този принцип, не един и двама ще останат на помощи доживот. За да постигнеш нещо трябва да се бориш. Вариантите са само два - или имаш възможност да получиш наготово пари, имоти или поне полезни връзки чрез които да си осигуриш добри позиции, или да се пребориш сам. Началото ще е трудно за всеки, който разчита само на себе си, но ако избере да живее на помощи трудно ще се оттласне от дъното.

45

До 64

преди 1 месец

Няма никакви кандидати! Ако има те само дъртаци които и без това ще измрат скоро. Млад човек не можеш да го хванеш да ти работи за 1000 Евро на пълен работен ден. Просто абсурд. Ще работи най много 2-3 месеца и ще напусне. В Германия социалната помощ за безработица е 954 Евро. Аз познавам хора които вземат социални помощи от няколко държави едновременно. Чакай ти да ти работят....

44

емигрант

преди 1 месец

да станат наркодилърчета тогава или прости турски!това е материала в ч.@л.гария!

43

Не познавам в

преди 1 месец

България . . . работодатели, които предлагат страхотни условия, добра работа, сигурност. . . . За това и не съм в България! Имам си бизнес, имам си и пари и мога да си карам колите с каквато скорост искам на пътища без дупки. Няма да ви кажа къде съм, но може би се досещате!

42

До Анонимен 56

преди 1 месец

Безсмислено било да се работи за заплата под 4000 лв! А кой да те храни докато намериш такава? И как ще спечелиш конкурса, щом се появи такъв шанс, ако за същото място има поне още 10-ина кандидати, които за разлика от теб не се пропилели няколко години докато чакат да се отвори възможност, а са работили тук и там и са натрупали опит?

41

Анонимен

преди 1 месец

"Обаче никой дъртаците сега не се замисля че именно това поколение ще трябва да ми заработва пенсиите и здравните. " - Зарад тва - инвествай майнаааа

40

Анонимен

преди 1 месец

За кого е работата най-важното нешо, бе? Всеки работи за едни - $$$ ;)

39

Основна грешка:

преди 1 месец

Да се назлъндисва,защото една работа не му допада,друга не била достатъчно добре платена,при третата работодателят бил антипатичен или шефът - невъзпитан, при четвърта колективът не му харесва и т.н., и не започва работа.По-добре е да започне работа на всяко едно от изброените места и същевременно да се интересува за друго работно място, което ще му допадне повече- Така ще натрупа много опит по отношение на контактуване с хора на работното място и ще си изгради представа относно перспективите си

38

Анонимен

преди 1 месец

Това поколение най накрая ще счупи системата. Нещо което се очакваше от доста време и разни умни хора го предсказаха преди 20 години. Обаче никой дъртаците сега не се замисля че именно това поколение ще трябва да ми заработва пенсиите и здравните. Съвсем скоро ще мретете като животни по улиците от глад и болести! Това и заслужавате.

37

Анонимен

преди 1 месец

Като работата не им е приоритет, тогава какво??Искали да пътуват, ама с какви пари? Всички искат да са инфлуенсъри и босове ама не става!Истината е, че са неориентирани и мързеливи-с една дума лигльовци!!Да емигрират за да видят как го правят на запад и да видят, че не е като по филмите!!

36

Малкия Брейк

преди 1 месец

Най - важното за млади и стари е wi fi - ят!

35

Анонимен

преди 1 месец

За по малко от 4000лв е безсмислено да се работи. Цените вече се изравниха със западна Европа и САЩ. Даже доста неща в България са по скъпи в сравнение със САЩ. В Германия минималната заплата е 2000 евро.

34

Анонимен

преди 1 месец

Такса за взимаме на интервю по револют, иначе не отивам

33

Анонимен

преди 1 месец

Важно е за кой работиш. Да не е за някой *** Енгелс на демокрацията, засмукал някой и друг милион народна пара от комунистите

32

Анонимен

преди 1 месец

И така продължава офанзивата по изчезването на държавата. В това число не само по политически причини, след като не беше направено нищо по-сериозно за повишаване на труда и заплатите, и откъм работодатели-все още да изстискат колкото може без мрънкане. И това е следствие от триковете на едните и другите. Поколението иска да работи са себе си и само за себе си и ще се развиват индивидуални малки бизнеси, вместо големи велики корпорации

31

Анонимен

преди 1 месец

От една страна е ок, че си държат на добре платен труд и време, но от друга какво предлагат. След матура искат 2000 лв. без английски дори, без работно време, без ходене до офиси др. Явно инстаграм звезди, музиканти, артисти и творческите дейности набират сила, както и IT разбира се.