47

Анонимен

преди 1 месец

Ергена е гей и не може да изневери на интимния си партньор Иво с някакви жени

46

Тони

преди 1 месец

Цялата идея на предаването е глупава, но нали е направено за шоу. На мен идеята за риалити, какъвто и да е формат, не ми допада по принцип, но хората влизат в него за слава. В случая не мисля, че трябва да има обидени. Всички са възрастни хора.

45

Х

преди 1 месец

Те трябва да спрат всички национални телевизии. Предаванията са зле, новините негативни и манипулативни, бъкано с реклами. От години не гледам телевизия, даже се чудя, че има още хора, които го правят. Пускайте ХБО и нетфликс и ги зарежете тея некадърници.

44

Анонимен

преди 1 месец

"Според сигнала "отношението и третирането на мъжете и жените в предаването "Ергенът" е различно, неравноправно и дискриминиращо"---------------Ами предаването се казва "ергенът", където, забележете, ергенът е главно действащо лице. Съвсем нормално е да са в неравноправно положение. Плюс това всички участници са се съгласили с условията.

43

Анонимен

преди 1 месец

"дискриминационно съдържание по признак "възраст" в "Ергенът"." - Заглавието и това .... Млако е нелепо .. Маааалко!

42

Анонимен

преди 1 месец

Божеее, и това ли вече е сексизъм.Един нормален житейски избор.Боже мой.

41

хай хоу

преди 1 месец

ох ша падна от смях - чудят се както да предизвикат още реклама на това предаване - Алеко ги намляска всичките и си би шута - булчото беглец - с съобщение и после момите да му берат срама

40

MARGARITIS SHINAS

преди 1 месец

ЩО НЕ КРЪСТЯТ ЕРГЕНОС = ТАНЦУВАЩИЯТ С ВЪЛЦИ, ФИЛМ 2 , продължение на Оригиналла от 1990 год....Кевин Коснар беше режисер, и игра в главна роля в собствения си филм, Взе Оскар за Режисер = Бест Директор 1990 , и Получи Номинация за Главна Мъжка Роля, но загуби там от Джереми Айрънс = САЙМЪН ГРУБЕР ОТ ДАЙ ХАРД 3 .

39

Анонимен

преди 1 месец

Какво ли не правят някой хора за пари? Някой се снимат в порн*филми, други се снимат в Ергенът.

38

Анонимен

преди 1 месец

Цялото предаване е предварително подготвен сценарий. Всичките каки са се съгласили да си изиграят ролите и да се изложат пред цяла България за определена сума. Явно сумата хич не е малка, щом са се подложили на такъв резил. Или пък умствения им багаж е прекалено малък. И онзи "ерген" е гушнал серизна сума, че да се излага така пред камерите.

37

Ббб

преди 1 месец

Абе отдавна трябваше да вкарат някой *** вътре да видим докъде би стигнал. Или някой обратен, що пък, или пък мачо някой. На ергена ще му е приятно да си бъбри с някой такъв. Ще взимат много рози тези..

36

Муа ха ха хааааааа

преди 1 месец

Муа ха ха. Муахаха. Муахахахааааааао :-))),

35

Анонимен

преди 1 месец

По-голяма гавра от това да сложат хомосексуалист за ерген няма

34

...

преди 1 месец

значи не съм гледал и епизод от това нещо! с което се гордея! И сега четъ, че то требело да се избират жени от някъв дето требело да си избира жени от цяло стадо жени! и той не избрал жени понеже жените били стари! И после се чудят разни ора що не се гледат подобни "риалитита"!? Ем ....

33

ерГенчо

преди 1 месец

При мама е най-добре, не ми трябват девойки

32

наблюдател от ООН

преди 1 месец

Ако случайно успеят да осъдят Ергенът ...ГАРАНТИРАНО няма да има кандидат-богаташ за следващия сезон.Ще има само загорели за секс *** и клошари...тогава ще видим какви пишман кандидатки ще се явят на кастингите за това предаване.Още от сега мога да позная...няма да има такива !!!!

31

Анонимен

преди 1 месец

БТВ удариха дъното с това предаване. Момчето обаче ми изглежда свестно барем поне да е захлебил добре

30

ъъъъъъ

преди 1 месец

тоа що се е озъбил така

29

Анонимен

преди 1 месец

Само реклама му правят. И който не го е гледал, сега ще тръгне да го търси и гледа, да види какви са тия лачени чанти и на какво са били подложени участничките.

28

Дядо Боже

преди 1 месец

и личният лекар са най-големите дискриминатори по признак възраст.