100

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов - Имах намерение да гласувам с "не подкрепям никого", но като гледам какви велики коментари пишеш ти и разни като теб, то със сигурност ще пусна гласа си за ПП и то специално в твоя чест. Благодарение на теб ПП спечелиха още един глас. Браво. Не мога да остана безучастен, щом се лее толкова про_стотия и лъ_жи. Кой създаде мутрите? Демокрацията ли ги създаде или комунистите? Кой граби Бг от началото на прехода? Демокрацията или комунистите? И после демокрацията му била кри_ва.

99

Христо Христов

преди 1 месец

До 100 "Имам предвид..." - нищо нямаш предвид. Повярвай ми. И като те чета - няма смисъл да ти обяснявам.

98

Пепо

преди 1 месец

Мхм, тоШно тЪка, аПслУтн0 си праФФ. Те и в Унгария точно така мислят...

97

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов - Личи си, че си стар БКП-кадър. Лъ_жа след лъ_жа. Типично за такива като теб. За вас истината (Бог) е най-големия враг. Нали няма да отричаш, че БКП забраняваше вярата в Господ или и за това ще излъжеш? Първо най-голямата вълна от емигранти не е по времето на Костов, а дори и да приемем, че е така, то това е следствие на любимия ти Жан Виденов. Второ мут_рите ги създадоха любимите ти комунисти. Други лъ_жи за разобличаване имаш ли? Аман от про'с'таци...

96

Христо Христов

преди 1 месец

Абе про'с'таци неграмотни, какво ВИ Е криво НАТО-то, че САМИ си избирате продажни НАТО-вци да ви управляват? След 10 дни ПАК ВИЕ ще гласувате за същите тия и ПАК ВИЕ ще ревете що сте прекарани. ПП. Тиквата каза ли ви преди две години, че про'с'таци като ВАС САМО МАЧКАНЕ заслужават? Каза ви. Факт. Но СТЕ про'с'ти да го вденете. Факт.

95

Идеалист

преди 1 месец

До Анонимен Вие ходили сте в Русия?

94

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов от 89 - Имам предвид злобни човечета като теб. Аман от про'с'таци... В България и в ЕС имаш хиляди възможности за нормално развитие и добър живот. Иска се обаче и малко усилия. По време на Комунизма какво си имал? Имал си един от БКП, който по цял ден да те следи да не кажеш нещо против партията, за да те издаде, да му дадат 5 лева за награда, а на теб да ти скапят живота завинаги. Ето за това плачат такива като теб, защото сега само с доноси не можеш да живееш.

93

Василев

преди 1 месец

За структурата в селското стопанство и за аутсорсинговата икономика, за монополите и корпорациите, ще се сърдиш на комунистите , които станаха едри капиталисти и те създадоха този модел на 0,01% богати и 99% зависими и бедни, защото бяха концентрирали силова власт,финансова власт,информация, и връзки със свои себеподобни както на запад така и на изток!Анадъмно!!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

92

Анонимен

преди 1 месец

До васко, - Васко, знаеш ли, че според всички статистики българите в момента сме толкова богати, колкото никога не сме били. Познаваш ли икономисти? Питай тях да ти обяснят разни неща за плановата и пазарната икономика. Видно е, че имаш липси в познанията в тези области, затова задаваш неадекватни въпроси. Четете и по-важното мислете! Само с писане не става работата. Комунизмът никога няма да се върне. Все едно да плачеш за старо гадже, което вече си има друг мъж, две деца и хубав живот с тях.

91

Христо Христов

преди 1 месец

До 84 "... след като падна комунизма 2 000 000 българи избягаха" - про'с'так неграмотен, след 1989 до 1992 година избягаха десетки хиляди, може би 100 хиляди. После бягащите бяха заради мутрите от първите години на прехода. Но най-голямата емиграция почна след като Костов започна рИформите. Тогаз за година избягаха стотици. Предимно специалистите. Факт.

90

Ко речи? :)

преди 1 месец

"Политическият климат в НАТО влияе върху решенията на американския президент" - а аз си мислех че американския президент реагира само на сладолед във фунийка! :):) има доста анализи по темата! :):)

89

васе - пе....се!

преди 1 месец

Аре у лево! Нема смисъл ти четем кълченето на китката!

88

Коментар по заглавие

преди 1 месец

Егати брутлната лъжа :D

87

Василев

преди 1 месец

Болката има терапевтичен ефект за самозабравилият се агресор шовинист!Само когато пусне кръвчица , когато му разрушиш негова ключова инфраструктура , ще разбере каква болка изпитват жертвите от неговите действия!Хората са като животните, а варварина е животно агресивно без морал и човещина!Така че това решение е закъсняло даже!Агент Касей Манахан!ЦРУ!!!

86

Христо Христов

преди 1 месец

До 89 " Те и в единия и в другия строй са еднакво НЕуспели. Просто в сегашния ги дразни успехът на останалите и искат да издърпат всички на дъното, за да не се чувстват толкова нищожни. " - имаш предвид европеидните про'с'таци дет гласуват за ЕС, че да им даде МРЗ, нали? Прав си - няма смисъл да им се обяснява на про'с'таците, както И НА ТЕБ!

85

васко,

преди 1 месец

До Василев: Я направи справка колко от земята ни за обработване е собственост на българи, колко от малкото остани предприя са български, колко от хипермаркетите са български, колко от банките са български ...и т.н.- и стига си писал глупости!

84

Христо Христов

преди 1 месец

Хра'чка върху НАТО и платените му експерти!

83

Анонимен

преди 1 месец

До Василев - Няма смисъл да обясняваш на разни хорица за права и свободи. Те и в единия и в другия строй са еднакво НЕуспели. Просто в сегашния ги дразни успехът на останалите и искат да издърпат всички на дъното, за да не се чувстват толкова нищожни. Щом те не могат и другите да не могат. Иначе Западният свят изобщо не е толкова свободен, колкото на мен ми се иска и има доста дефекти, но със сигурност на този етап е за предпочитане пред Русия, Китай, СК и разни подобни авторитарни образования.

82

хаха

преди 1 месец

Трябва или да си наивен като дете на две години или платен, че да ръсиш подобни лъжи. Като се има в предвид, че ЕС стана сервитьор на САЩ, какво остава до страните в НАТО. НАТО е САЩ и решенията се вземат от САЩ, другото е параван.

81

Идеалист

преди 1 месец

"Тази резолюция призовава да бъде позволено на Украйна да използва западните оръжия, които е получила"....каза Пламен Димитров от Информационния център на Министерството на отбраната в студиото на "България сутрин ". Отдавна знаем, че НАТО подготвя завладяването на надземните и най-вече подземните богатства на Русия. Няма нужда да ни го казват по заобиколен път войстващи пропагандатори. Бих ги попитял, като се готвят за война, защо не подготвят гражданскта защита на страната?