65

да

преди 1 месец

тия плазмодии въртят и сучат, въртят и сучат и тихомълком ще пратят българска войска при бандитите! вярвайте!

64

Анонимен

преди 1 месец

Скрий са бе

63

Чичо Гошо

преди 1 месец

Митов скоро има избори нали знаеш. Много като теб ще отпаднат от колелото на политиката.А дай боже и в съда.

62

Анонимен

преди 1 месец

тоя да заминава - една мъ р6ша по малко в управлението- да не наближава българските деца- сега се сещам защо 45 година е имало народен съд

61

абе

преди 1 месец

каква победа бълнуваш бе, очилат плъх, братушките я разсипаха тая област, тези шамандури дрънкат фантастики да не заспят!

60

Анонимен

преди 1 месец

"това е право на всяка една държава, която е нападната"... А това важи ли за Палестина, Сирия, Венецуела нова Каледония...

59

Ивза

преди 1 месец

На всички тия доброзорно налагане договор за доброволци,дървени пушки и в Украйна. Може и да помогнат.Стига убиване на хора,независимо от коя страна са на фронта. Но,може би на някои това е в кръвта.

58

Анонимен

преди 1 месец

Данчо, никой не те спира да се дапишеш диброволец. Дай личен пример.

57

Анонимен

преди 1 месец

Цивилизационен избор било ама на кой?! Кой избира без да пита с референдум!! Като повтаряте тая лъжа тя няма да стане истина. България е въвлечена в тоя престъпен съюз чрез еничерите назначени да управляват през 2009 г. от Козяк!

56

Анонимен

преди 1 месец

Първо да кажат що дири НАТУ в тая крайна нива?

55

анонимен

преди 1 месец

Нашляпали сте ми минуси, за това, че съм писал, че всички големи са виновни. Веднъж едни, друг път други, не търсят мирно разрешение, а млатене. Малките като нас, уж барутен погреб ли бяхме, сме давали само повод, но основните причини са другаде. Да, ще продължавам да твърдя това. Като ви избият децата и всичките ви близки, има ли значение дали руснак, украинец, или какъвто си искате е направил това?

54

Анонимен

преди 1 месец

Предатели НАТО и ЕС ще се разпадне и после ще ви колят както клаха фашистите след 1944. Ако искате да мине в по-мек вариант гласувайте докато с време за Костадинов или Марков

53

Анонимен

преди 1 месец

Главчев, то като са ти дали фамилията, още от тогава е било ясно, какво ще изникне.

52

Анонимен

преди 1 месец

Главнака чете каквото му написал Тлъстия крадлив похотливец, шефът му от Зайчарника.

51

Анонимен

преди 1 месец

Поредния лъжец, подплатен от търговците на смърт. Укропите не могат да наклонят везните към победа, само към тотално унищожение.

50

Анонимен

преди 1 месец

Герберастки крадци, Реформите бяха да разрушите държавата и да напълните джобовете, както и чекмеджето на Про стия, друго не видяхме.

49

Анонимен

преди 1 месец

Членството на България в НАТО беше мощен стимул за унищожаването на Българската армияОстанките от Роби бачкат за Стотинки и едвам кретат, докато политягите ни Грабят Яко! А тия Милиарди Заеми Гепени, няма да има Жив Матрял да ги Изплати. То тва е и Целта де. Само Територията е Важна, без Матраля. Нарича се Геноцид де!

48

Карибски пират

преди 1 месец

Предайте на Йенс, че след изборите напускаме НАТО. Да започват лека полека да си обират крушите. Промяната е неизбежна, както биха казали от "Промяната". Дедите ни не са се борили това тук да е една голяма ракетна площадка, полигон за военни действия спрямо съседни и не толкова съседни страни.

47

Анонимен

преди 1 месец

НАТО и мир? Това са взаимно изключващи се понятия! НАТО съществува единствено благодарение на военните конфликти, които разпалва за да пласира произведените си оръжия.

46

Бай Кънчо

преди 1 месец

Eвалла на Кака Митка, страшна е, с такива драг кралици Русия е обречена, ще загуби, ще падне, от смях :)