72

ДРУГАРЮ РАДЕВ

преди 1 месец

ПОСТАВИ НАЙ-ПОСЛЕ НА ВИСОКО НИВО ДЕЙСТВИЯТА НА КИЕВСКАТА ХУНТА, КОЯТО В МОМЕНТА МАЧКА И АСИМИЛИРА БЪЛГАРСКОТО МАЛЦИНСТВО > защо мълчиш бе ?

71

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Големи съчинители сте бреййй , какво ли не правят грантовете .

70

Анонимен

преди 1 месец

Русия направи 3 милиона българи македонци. Ако превземе Украйна ще направи и останалите 6 милиона българи македонци.

69

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Те са го казали на мен , не да те информирам теб . Само едно ще ти споделя , когато украинци са пращани от съответните така да ги наречем " органи " , да " защитават " Родината си и украинците са питали за оръжие , онези им казвали , вървете , ще намерите по пътя , целта всъщност е била засичане на огневи точки , а украинците са ползвани като мюрета от собствените си .

68

Руский мир

преди 1 месец

Никой в Блатная не иска да спре войната . Блатното оръжие се произвежда много повече . съответно и печалбите на блатните олигарси са много по-големи. Това , че на фронтта са загинали повече крепостни -в Кремъл никой не го брои . Важното е да се произвежда повече оръжие и блатните олигарси да печелят повече милиарди.

67

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен С такива с български корени , имам роднини в Киев .

66

Анонимен

преди 1 месец

Ако България някой я въвлече във война , а това вече хич не е за подценяване , това няма да е Русия , не по сантиментални причини . Толкова за *** глави .

65

Анонимен

преди 1 месец

До Хм Говорил ли си с украинци ? Съдейки по тезата ти , не си говорил .

64

Анонимен

преди 1 месец

Значи прав е Радев "Войната няма да спре с повече оръжие", кат няма единият оръжие другия го побеждава много бързо и войната спира. Той явно щото знае нащо положение с армията и е готов със смъкнат *** само да му каже някой и се навежда

63

Хм

преди 1 месец

Украинците защитават домовете семейство и Родина , на нашите "патриоти" това е непознато , дотолкова са промити та и родния си брат ще предадат!

62

Анонимен

преди 1 месец

Кога говори за Руската империя в реални граници не се ли сеща че и Османската империя може да си поиска реалните граници.

61

Зеленочорапий

преди 1 месец

Единственият справедлив мир е Блатная да се изтегли незабавно от украинските територии, включително Крим.

60

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Нямаш ли усещането , че в напъните си да устояваш на Русия , си се предал , или продал на друг . Някой ти е казал , че Русия ще те напада , или разполагаш с факти за готвено нападение . Укрите за да изпълнят наставленията с които ги вкараха във война , осем години предизвикваха нахлуването , включително с изтребление на собствени граждани , естествено рускоговорящи .

59

Прав е Радев

преди 1 месец

Руснаците увеличиха многократно производството на оръжие . С повече руско оръжие войната се разпалва повече. На кремълската национал-фашистка хунта не й дреме за руските човешки жертви. Те имат много оръжие , пускат много мобилизирани руснаци . Кремълската фашистка хунта не брои руските жертви. Важно е да се произвежда повече руско оръжие и да се докарва още повече от Иран и Северна Корея.

58

Радев

преди 1 месец

Аз така им го нахулих на българите с договора за газта с турците,че те няма да имат възможност да се опомнят десетилетия.....Слава на путин....

57

Някой

преди 1 месец

Прав е Радев, но за огромно съжаление множество заблудени и зомбирани кухоглавци не могат да го разберат и осъзнаят! Толкова по-зле за тях. Жалко за такива същества.

56

Анонимен

преди 1 месец

Нито пък с приказване . Никой от вас няма куража да призове към адекватни действия , хората са превърнати в безмозъчна маса и не са в състояние на разсъдъчна дейност какво им се готви . Който владее ресурсите има амбиция да контролира и владее Света , с различни инструменти , финансови институции , религия , пропаганда , манипулации ще прибегне до крайности употребявайки човешкия ресурс за целите си , а те са хегемония .

55

Край ба войната

преди 1 месец

Орбан и Радев намляват путинското оръжие . Тея двамата са сключили договор с Путин за прехвърляне на руското оръжие в Кремиковци за претопяване като старо желязо

54

Анонимен

преди 1 месец

Е па да закриваме армията. Главнокомандуващия каза че няма нужда от нея.

53

Анонимен

преди 1 месец

Войната ще спре когато Путл3р бъде неутрализиран завинаги!