126

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Анонимен мой другар турч отново буден. брава, таварищ. ако на прецендет люди не изложилис толко брутално с шпионаж, да са дали и визи . но омериге песдец, така че не падладявай, няма да е необходим виза.

125

Анонимен

преди 1 месец

"В Китай няма демокрация. В Китай изобщо не се провеждат избори, никакви избори..." По този показател Китай прилича на Украйна.

124

Каун московски

преди 1 месец

До Христо Христов Кой е "върховия модел" на Митсубиши, ще се скъсам от смях.

123

ХХХ

преди 1 месец

Дай боже САЩ и ЕС да пратят още оръжия белким скоро се заличи това нещо наречено Украйна !

122

Христо Христов

преди 1 месец

До 106 "Дори и да взема евтини суровини от Кремъл, къде ще си пласира стоката?" - про'с'так неграмотен, от 2010 година Европа не е първостепенен пазар за големите фирми. Още тогаз LG и Митсубиши спряха да пускат върховите си модели в Европа. 2021 година газжвата криза го направи очевадно отново. Само негромотните про'с'таци като ТЕБ не са го вденали.

121

КуКлус

преди 1 месец

Да продължим напред ....по тази логика Украйна от колко държави зависи и чия собственост в крайна сметка е ? Не излиза логиката нещо .....Украйна сама се бори пък на Русия и помагали Кирай и КНДР :) хаахахахаааа Дано има ядрен сблъсък че тоя свят вече на нищо не го мяза !

120

анонимен келеш

преди 1 месец

Абе кАпейки стига с тази русия и с тези руски телеграм канали бе:):):)Седайте да гледате сега финала Ман Юнайтед-Ман Сити и после полуфиналите на СП по хокей Чехия-Швеция и Канада-Швейцария:):):)После пак превземайте Авдеевка и околните села:):):)Ние тук вече сме на 3то шише Бабадзим пред телевизора:):):)

119

Негър Скиор

преди 1 месец

.......Аз не съм видял Смартфон с надпис "Сделано в россия".........П.С. Русия Умре....

118

Анонимен

преди 1 месец

Колоса на руската икономика Газпром, фалира!

117

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гьзове, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

116

Анонимен

преди 1 месец

Задгранично партньорство, погледано за Русия, е винаги зависимост за нашите джурналя, в очакване да открият такава. Ако гледат обаче зависимост на БГ от ЕС или САЩ, то това е винаги партньорство, нашенско си, свойско, при това.

115

Анонимен

преди 1 месец

Тоалетна хартия нямахме при комунизма. Но си имахме вестник Работническо дело..

114

Оцеола

преди 1 месец

Чравената Лисиса яздеше към залязващото слънце и при мисълта за гостуването си при апахите където пуши лулата на мира плюеше от яд И нашият читател би се изплюл Седнали в кръг старейшините пушеха лулата на мира и щом дойдеше ред и на Чравената Лисиса преди да му подадат лулата я мушкаха в *** си Нямаше как пред подканящата лукава усмивка на вожда Седящия бик да откаже Чравената Лисиса пак се изплю Да ти пикам на лулата и на мира

113

Анонимен

преди 1 месец

До 105 - как мл пък не се ръководи от пазара. Всички ТЕЦ-ове и енергийни мощности за собственост на държавата, каквото каже Ком партията, това става. До 2035 съотношението на ток произвеждан от въглища спрямо възобновяеми източници трябва да е обърнато, тоест 65:35, сега е обратно; въвеждат се еко квоти и либерализация на пазара на тока, както е в Европа.

112

Анонимен

преди 1 месец

До Стига бе, "...Китай дръпнаха в икономиката само със американски технологии и инвестиции!" - членката на ЕС и НАТО равноправната партньорка на САЩ България защо не дръпва с американските технологии и инвестиции - Путин ли и пречи? Или 45 години социализъм?

111

Гражданин на света

преди 1 месец

При социализма нямахме тоалетна хартия и банани, а Вързраждане искат да предоговарят свободното пътуване в ЕС и да не можеме да си купувама евтини самолетни билети да живееме като граждани на света.

110

Анонимен

преди 1 месец

Почти всички таксита в Москва са електрически москвичи. Почти всички автобуси в Москва са електрически електробуси "Камаз".

109

Анонимен

преди 1 месец

А Тесла как може от 55 хиляди евро да стане на 42 хиляди? Урсула що не налага санкции на Тесла?

108

Абсолютен факт

преди 1 месец

Войната срещу Русия, започнала през 2008г в Грузия, се води заради Китай! Докато Русия съществува няма как САЩ да подчинят Китай. Обаче падне ли Русия, с Китай е свършено.Китайците са напълно наясно с това и нямат друг избор, освен да подкрепят Русия. Поне докато не изградят собствен отбранителен потенциал, за което са нужни десетина години. Впрочем, военният бюджет на Китай не е 270млрд$ както е официално обявено, а цели 700млрд!Тоест близък до американския.

107

Анонимен

преди 1 месец

На всички пресконференции в Китай Шойгу и Лавров седяха винаги от двете страни на Путин, както и на разговорите с китайската страна.