13

Бай Дрън

преди 4 месеца

Не разбирам. Ако доказваме себе си и вървим напред, значи сме нещастни? А ако сме уФсе, значи сме щастливи? Ахаааа, ето защо всички уФсе гласуват за Боеко :) Това са щастливи уФсе от стадото на Боеко. Като щастливите ***, дето радостно кудкудякат, забравяйки, че са пуйки.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Не търсете под вола теле. Всички - и мъже, и жени имат право да доказват себе си, когато считат че е необходимо да се представят с най-добрите си страни , за да впечатлят обекта на любовта си. Това не означава, че са комплексари или нещастни. Ако като деца не са получавали достатъчно одобрение от родителите си, нормално е да го търсят в партньора си. Стига да е балансирано.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Сега веднага ще почнат да пишат - ама никой не му е длъжен за нищо, още по-малко пък никоя жена - "мъжът трябва да е силен, да не плаче, сам да си решава проблемите, да има само успехи." В действителност пукната пара не струват ръцете, които се хвърлят да те прегръщат, когато си добре. Важна е единствено тази ръка, която ти подадат, когато си зле! За утехата в работата е вярно.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Гушни го, целуни го нежно, кажи му, че за теб той е единственият на света. Ще видиш как ще му се оправи настроението. Но трябва да си искрена, защото когато е тъжен, човек е много чувствителен и усеща кога някой се преструва. Ако си лицемерна, това само ще влоши нещата.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Повече френска и ще се оправи...

8

мъжът е ..

преди 4 месеца

..когато за втори път нема първи път!!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Не може да си намери ракията!!!

6

Анонимен

преди 4 месеца

Решила е да надебелее рязко, за да го съблазни зверски! И заспива по време на сеха. Като се събуди му съобщава, че му е бил мек.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Издайнически знак - заглежда колежката. Причина - жена му е тъъъъъпа, та чак вдлъбната и не му дава, за да го наказва за нещо си. Накрая го жени за колежката му, която може да не е чак толкова туууууупа.

4

До Трифон

преди 4 месеца

Тоз Категорий някой римски големец ли е, къв е?

3

Анонимен

преди 4 месеца

Мъжът е нещастен само и единствено с ПРОСТА и *** жена. Нищо не може да й каже, да й обясни... Тя си знае нейното и задължително то трябва да е правилното. Пробвал съм - докарва се до просешка тояга и рИве за помощи... После - пак същото... Докато не я изгоних. Сега пак рИве, ама не на мен :)

2

Анонимен

преди 4 месеца

Приятни сънища!

1

Трифон

преди 4 месеца

По-добре не щастен, отколкото не щастливец. Ако на мъжа ви единствената цел у живота е бутилката и да се скара с някого, той от коя от двете категорий е.