11

Един Българин

преди 1 месец

До 13 Защото Бойко няма как да те краде иначе, Пеевски няма как да те бръсне и ще има избори без край. А файдата е малко да им объркаме сметките и евентуално да се издадат на камерите как "поправят" бюлетините, които не са за герб. Защо мислите, че върнаха хартията? Не е толкова лесно да манипулираш компютър колкото да надраскаш лист. Иначе щяхме да имаме 6,5 милиона дейта инженери.

10

Анонимен

преди 1 месец

ДПС и герб имат интерес , колкото по-малко гласуват , толкова са по-напред в класацията ..

9

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Още два дни преди изборите насочете камери към контролно-пропускватекните пунктове на българо-турската и българо-северномакедонска граници. Снимайте автобусите.Снимайте и в училищата без да давате гласност,че го правите и изпратете видеоматериалите на Техни Превъзходителства Посланиците на Държавата Израел и Съединените Американски Щати. Нека те броят гласувалите.След тези избори Турция,Сърбия и Република Северна Македония ще бъдат осъдени за ОКУПАЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ! Това е краят им !

8

Анонимен

преди 1 месец

Не е лошо да прескочим и тези избори , ФАЙДА НЯМА И СЕГА .Очаквам под 20 % , избирателна активност .Не знам защо не се анулират изборите , когато активността е под 40 % !

7

Анонимен

преди 1 месец

Само герб и ДПС купуват , и осъдени няма , Десислава Атанасова в съд. система , е кадър на герб .....

6

Анонимен

преди 1 месец

А най-високото стъпало , кое е ? Ромче към баща си , големото Ром : Тате , защо българите гласуват , след като не им плащат ?

5

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Седемдесет процента от имащите право на глас не гласуваме, а навярно около двадесет процента от оставащите тридесет процента гласуват ,за да спечелят някой лев. Останалите десет процента са политическите партии,лидери и най-близките им. Те това е истината,между другото. Настоявам за незабавно влизане на Армията на САЩ непосредствено след тия поредни антиевропейски избори. Настоявам за незабавно деклариране на Българо-Германо-Израелска Държава и Правителство на Ротшилд Великите!

4

Анонимен

преди 1 месец

Експерт: Купуването на гласове е най-лесния начин да изкарате пари!

3

Анонимен

преди 1 месец

Така е. Броенето на гласове е най-високото стъпало на изборната манипулация. На него е стъпил Пеевски и брои както му се хареса.

2

Анонимен

преди 1 месец

и що да не си продам гласа, без туй нищо няма да получа ако гласувам :)))

1

Големи експерти

преди 1 месец

Всичко знаят,само не и кои партии купуват гласове.