26

Балкански

преди 4 месеца

До До коментар 20Ами не изразявай празно мнение колко било хубаво преди и колко било лошо сега, ами дай личен пример и пращай жена си да ражда на полето... и да не забравиш без упойка ! С упойката ще и вкарат ваксина !Че иначе си поредния лаладжия

25

Анонимен

преди 4 месеца

Моят баща е на 88 години и до ден днешен нито една ваксина не е сложил. Едно време на село къде ти и ти ваксини, работа на нивата и тва е. Ама са здрави хората!

24

Анонимен

преди 4 месеца

украинките на 80% са болни от спин ,внимавайте.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Никога повече ваксини!

22

Анонимен

преди 4 месеца

така ще е, защото се навъдиха много кокоши мозъци, разбирачи от медицина и ваксинации.сега и вариолата да се върне, че да видиш каква умирачка ще падне.......

21

Анонимен

преди 4 месеца

Що не признаят, че тези почти напълно туширани и овладяни на 99% на местно ниво в България болести ги докараха украинците след като масово се изсипаха да кУрУртуват в нашата страна! Чакаме статистика и за новозаразените с ХИВ и други венерически болести!

20

Анонимен

преди 4 месеца

едно време имаше хубава ракия, сланинка, зеленце, ляти чушки - сега само химия продават. ако не си го направиш сам си загинал от болести

19

Поредния Балкански

преди 4 месеца

До Стига беАми прати жена и дъщеря си да ражда на полето, да се върнеш към хубавия начин на живот и ти и семейството ти. Разбира се да раждат без упойка, да не вземат с упойката и някоя ваксина да им вкарат. Какво си разписал пред компа, работа ли нямаш ? На времето като е раждала баба ти на полето, да не би да е имала интернет и компютър ?

18

Стига бе

преди 4 месеца

Едно време,бабите ни раждаха от три до осем деца,и то на полето, хигиена,лекар,акушерка никакви.И всички живи и здрави,сега от 4 години,ваксини,ваксини,ваксини.с тях някой се облагодетелства и прибира милиарди.до като сме живи семейството ни няма да се подложи на вашите ваксини.Знаем ли какво ни вкарват в организма.

17

до Боци Бореца

преди 4 месеца

До боци-БОЦ Ам как та направиха на наркоман ва , някой бие ли те насила да се ваксинираш ?През соца под строй всички ви ваксинираха без да знаете с какво и мълчахте като пукали Сега *** и пульо ревете , как ви накарали насила да се ваксинирате , без никой да ви е пипналТова някаква нова форма на малоумие ли е ?

16

Анонимен

преди 4 месеца

На следващите избори , ще разберете :Колко ви ''вярва'' народа !

15

Анонимен

преди 4 месеца

След 1989г. , всички ваксини са само за политиците , управляващите и ТЪЩИТЕ !

14

да идва

преди 4 месеца

каквото иска,щом единственото,което не идва е акъла на този *** народ,есстествения подбор ще се погрижи и даже българския им господ няма да може да им помогне,така човечеството ще си отдъхне,най-после ще се отърве планетата от този мързели,крадлив и па ра зи тен народ от гну сни из ро ди

13

Анонимен

преди 4 месеца

Най-страшното за една държава дойде и в България , а то е :НАРОДА В БЪЛГАРИЯ , НЕ ВЯРВА НА НИКОЙ , И НА НИЩО !!!Както искате , така го разбирайте !

12

боци-БОЦ

преди 4 месеца

ейййй оляхте се - преди поне беше само една ковид ваксина - сега всяка седмица нова вакса - па я на игленик ша заприличам ва уеййй - вие по-зле и от наркомани ни направихте

11

Ганьо Балкански

преди 4 месеца

До Загриженост за насНяма да се плашиш , *** Балкански никой не може да го излъже и никой не може да го напръска от самолет с ковид .Когато си напръскан по рождение няма кой да те пипне !

10

Ох не

преди 4 месеца

Ваксинацията срещу морбили е задължителна и достъпна от дълги, дълги години. Но тук е сЛободия и безпоредица.

9

Анонимен

преди 4 месеца

сзо са в основата на всички болести и отрови,убийства на хората,също така оон подкрепя намаляване на Човечеството до един милиард,в играта са ватикана,римския клуб,бидебелдрския клуб,потомствени сатанисти рокфелери,роштилди,световен икономически форум..

8

Бай Дрън

преди 4 месеца

С такова прелестно население в махалите, не бум на морбили, а бум на холера чакаме. Както казваше прабаба ми като се ядоса...чумата да ви тръшне.

7

Загриженост за нас

преди 4 месеца

СЗО в последните няколко години РЯЗКО се загрижиха за здравето ни. Искат да се ваксинираме постоянно за какво ли не. Ако може по няколко дози да си набием за по-сигурно.