181

Анонимен

преди 1 месец

Син му даже се е самообявил за цар-фюрер на българския народ, също така за най-велик учен в България и най-велик ловец. Култа към личността на Живков е нищо пред тоталитарния култ към Борис. Борис понеже е познавал акъла на баща си всячески е отказвал да го допусне да се върне и за миг в България. Толкова са се обичали като куче и котка.

180

Анонимен

преди 1 месец

Понеже много хубаво управляваха, затова са прокълнати. Кървави национални катастрофи, кървави преврати, кървав геноцид в Сърбия. Икономическа зависимост от Германия, шпионаж за Германия, алчност, злоба, двуличие, отмъстителност.

179

Анонимен

преди 1 месец

Кърлежът като се впие в жертвата, няма отърване. Кобургите никой ги не ще, нито българския, нито германския народ, ама те винаги гледат да се натрапват.

178

Спонсор

преди 1 месец

Три национални катастрофи, щото и внучето му не остана назад! Материални претенций към България имате ли? Как материални? Тоест имуществени! Това от мене няма да се види! Хич никой не видя!

177

Идеалист

преди 1 месец

До Дядо Соци Да, този този дърт Кобург е винивен за 2 национални катастрофи. На кой български предател е инициативата?

176

Хм

преди 1 месец

А някой пита ли българския народ иска ли го на своя земя.

175

Анонимен

преди 1 месец

издигане в култ творците на нацижнални катастрофи е много жестока болест- води до затриване на страната ни- взривихме мавзолея а този кога

174

Анонимен

преди 1 месец

България е република и всякакви шанаджии като царе и сие живеят от нашите данъци и на наша сметка. Моню комарджията да си ходи у Испания.

173

Спонсор

преди 1 месец

Последни Гърците си изгониха Краля! А ние се оказахме най- тъпите на балканите! Дори от косовската република, наречена по недуразумение Македония, се подиграват с нас, а нашите управ ници 35 години КОЛЕНИЧАТ пред всеки!

172

Спонсор

преди 1 месец

Пловдивските комунисти, днешни сини ***, докараха Мадридския измамник! А дядо му Фердо ще върне ли 26- те вагона със заграбеното?

171

Дядо Соци

преди 1 месец

Струва ли се 176 коментара за една торба кокали , макар и царски ?

170

Дядо Соци

преди 1 месец

На мен Фердинанд не ми пречи. Нека се го копа Симеон в семейната гробница.Една торба с кокали няма да ни навреди.Българите имаме много по важни проблеми.

169

Анонимен

преди 1 месец

Нали много е направил за България както и внук му та да го докарат тука. И като какъв точно внук му решава? Мнението на народа маи за нищо го незачитат

168

Само питам...

преди 1 месец

България да не би да е пред прага на Национална Катастрофа че се изисква присъствието, та макар и само тялом на Фердинанд ?

167

До 171

преди 1 месец

Искаш да кажеш че правителството е било тип топ ,всички много почтени и нямат никакво касателство за войните?Действително повечето са образовани в чужбина ,но пак прочети книгата " Бай *** прави избори " та какъв е бил манталитета след Освобождението ,че и пренесен до днес.Знаеш ли нещо за втората му съпруга княгиня и после царица Елеонора.Напр.че е участвала във войните и се е грижила и за войниците,където се заразява и после умира.

166

До 169

преди 1 месец

Нали знаеш ,че си написал глупости .Какви 9 вагона ,какви бягажи,какви условия?Царя е абдикирал ,оставил е тук децата си ,брат регент ,не може да вземе всичко ,но той е бил Княз и Цар 31 г.Все пак царския влак ,ако е пътувал с него е с три вагона.

165

Опортюнист

преди 1 месец

Фердинанд е бил абсолютно смахнат монарх, който е донесъл на страната не една, а две тежки национални катастрофи. Само че, в духа на настоящото атлантическо привеждане, започваме да героизираме и него. Нещастна, наведена чуждопоклонна, колониална България. Боже пази българите от пълно затриване!

164

Анонимен

преди 1 месец

В крайна сметка е първия български цар на 3 _ та българска държава прогласил Независимостта 22.09.1908 и през 1909 г.официално призната от Великите сили. А това е много важно, обединена България.Всички войни са водени за национално обединение заради нарушения споразуменията от съседите.С една от добрите армии с висок боен дух!Но войните са загубени !Нека почива в мир в своята държава ,така е редно!Няма черно и бяло.Има и заслуги и грешки !

163

Русия

преди 1 месец

Условието германеца Фердинанд да си тръгне с 9 вагона багаж и български съкровища е да не са връща никога. Бащата на монархо фашиста Борис Три със син цар Хасан Две

162

Чукур си от Стойнево

преди 1 месец

До Стойне от Чукурово Живял съм при комунизма! НИКОГА преди 10 ноември 1989 г Симеон НЕ Е СТЪПВАЛ в България. За какви комунисти бълнуваш, че го докарали? Нова история на България ли ще пишете?