172

История даге

преди 3 месеца

Само ми е чудно нашите "родолюбци" дето хулят Плевнелиев защо милеят по държави дето отнеха 51% от площа на родна България в края на Първата и Втора световна война ? И изтриха българската памет на неселението в тези земи само за 30 години с бой и убийств. Дори на 9 май веят знамена на окупационните войски. Празнуват загубата на Македония и Беломорска тракия? Родоотстъпници или просто недоразвити членове на обществото ?

171

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците са завели дело срещу Украйна за обещетение за нанесените вреди над Крим! Така и трябва. Стискам им палци, да спечелят делото. Само не разбирам, защо само срещу Украйна е заведено дело?

170

Анонимен

преди 3 месеца

На запад медийната пропаганда си върви(голяма част от медиите даже не са европейски), но на практика, никой не е спирал да търгува с Русия, даже щатите, само в България сме надуупени на Зеленски! Що така? Прекъсвайте вече контактите с този престъпник Зеленски!

169

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно защо всички руски олигарси, когато се оссеряха от жестоко крадене и убийства в Русия, се изселваха в западни държави, а еврейските олигарси предимно в Англия? И след това започваха голямото оплюване по Русия, защото вече не можеха да грабят, крадат и убиват в Русия. Единствения , който не е евреин от тях е Горбачов и той избяга в Германия, но се разбра, че като млад е служил на нацистите, има даже подписан документ. Няма един читав от тях, всички са вършили престъпления.

168

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименХодорковски каза, че украинците вече са загубили войната, също каза, че приблизително една четвърт от инвестициите и печалбите от ЕС са немски, ето видеото: https://rusvesna.su/news/1716121434.

167

Анонимен

преди 3 месеца

Верно, че се събудиха бре Роско- германците за има няма една година вкараха няколко милиарда инвестиции в Сърбия, каквито тук не е имало никога или поне от 20г.! Както и с Унгария- БМВ, Мерцедес и Опел хубавко се събудиха, а ние нямаме достатъчно роми вече да опъват кабели в Ямбол за хиляда и нещо си лева заплати! Приемам аргументи само с числа за инвестиции, иначе това с ценностите- има си Евровизия за целта!

166

Анонимен

преди 3 месеца

Тази гнусна, отвратителна, мазна, лепкава плюнка пак изпълзя.

165

Тази твар, от кога

преди 3 месеца

стана толкова твърда и безкомпромисна? Помня го като безгръбначен и мазен организъм, който изпълнява команди дословно и незабавно.

164

Американ

преди 3 месеца

Пonлювko пак roвнopи rлynocти - всеки народ си заслужава управниците които сам си е избрал, както С.Македония, така и България, така и Америка с нейният дементен бивш шмекер.

163

Мише Туроко ньедна

преди 3 месеца

И ние така за тебе - късно се събидухме Безродникко !

162

Аз

преди 3 месеца

Ревизирането на нагласата за приемане на една държава като член на една общност на база външната политика, която води, означава пряка намеса в държавното управление. Т. е. те преговарят с държави, които са противници на САЩ и ЕС, значи са наши врагове. Много плоско, тесногръдо, претенциозно и несъстоятелно изказване. Говоря за оценка на външната политика на която и да е държава. Не визирам нито Сърбия, нито РС Македония. Не ги харесвам. Но не харесвам и платеното "изказване' на този субект.

161

Миш

преди 3 месеца

Всички съседни държави ни мразят благодарение на такива като този индивид . Този е от групата индивиди от български произход които вредят на България .

160

Анонимен

преди 3 месеца

И този, Бойко насила го набута за президент, човека се дърпаше и не искаше, сякъш предчувстваше, че ще му се случи нещо и убиха детето му! А си имаше всичко; бизнес, пари, добро семейство. Бойко е най-голямото зло, случвало се някога на България!

159

Име

преди 3 месеца

Тоя като го видя и ми става едно....лигаво!

158

Ангелина

преди 3 месеца

Хубаво е и ти някога да се "събудиш" ,но едва ли това ще ти се случи в този живот!

157

Анонимен

преди 3 месеца

Заплати и пенсии в Сърбия са малко по-малки от българските, и са от китайски заеми, и инвестиции. Има голяма безработица и безперспективност за младите, които търсят начин да напуснат страната. Вучич задуши опозицията, медиите са негови. Руснаците са навсякъде в държавата, дори има руснаци, които работят в сръбската полиция.

156

Срам и резил

преди 3 месеца

Този *** е бил член на БКП, а сега е първи евроатлантик!!!

155

Анонимен

преди 3 месеца

161 Сърбия е страна от третия свят, колония на Русия и Китай. Цялата сръбска енергетика е собственост на Газпром. Зависима е икономически и политически от Русия и Китай, с които подписа договор за политическа, икономическа и военна помощ, посредством редица инвестиционни проекти. "Един път, една дъга, "Сръбски свят", са проектирани, които изобщо не са евпопейски и целят разбиването на ЕС. Голяма част от трамваите в Белград са от Първата световна и дрънчат по разбитите улици, клатушкайки се...

154

Сата НАТО

преди 3 месеца

Комсомолския активист пропусна, че Сърбия вече успещно се преметна на печелившата страна. А България, благодарение на комунистическите гйотверени Борисов и Радев, остана разкрачена. И за пореден път в историята, от печеливща позиция отиваме да подсмърчаме отстрани.

153

SyS

преди 3 месеца

Този като го видя, се сещам само за магаре и ***.