173

Анонимен

преди 1 месец

Нато ке падне!

172

Анонимен

преди 1 месец

Свободата на словото е само когато ни изнася!

171

Анонимен

преди 1 месец

Е точно руските медии послъгват десет пъти по- малко от западните. И при тях има диктатура и цензура, но е стотици пъти по- малка.

170

Бе аз не

преди 1 месец

Гледам руски медии от 25 години

169

Анонимен

преди 1 месец

Райхът се завръща.

168

Зозо

преди 1 месец

Руски медии.... 100% фейк информация. "Работническо дело". Ай сиктир!!!

167

емо

преди 1 месец

спирането на руски медии и телевизионни канали е цензура от страна на ес, защото на мислещия читател се отнема възможността да научи за другата гледна точка и да преосмисли нещата като си направи съответните изводи. факт е, че западните медии и в частност българските такива изнасят само негативна информация за русия, като по този начин влияят върху формиране на общественото мнение.

166

Даскала

преди 1 месец

Че е лицимерен е вярно ,но по-лошото е че нито веднъж не се разграничи от кървавия преврат ,с така наречения Майдан на който бяха убити над 200 души с организирани от ЦРУ снайперисти! На власт бяха поставени последователи на приятеля на Хитлер Стефан Бандера ,които трябваше да подготвят Украйна за война с Русия!Създадения фашистки режим бе затрупан с пари ,оръжия и инструктори ,но...номера не мина !Но който сее ветрове ще жъне бури ,така че Запада да се стяга!

165

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се гледат пропагандни канали за да може наистина хората да се научат да отсяват истината от лъжата. Ако не гледат такива канали и единственото, което получават като информация от едно място се приема за чистата истина не ми се мисли за каква наистина пропаганда, лъжа и лицемерие става въпрос. А и хората ще се отучат да мислят.

164

тоти

преди 1 месец

ха ха ха ...коментар.......

163

А в Русия

преди 1 месец

Всеки е свободен да се изказва както иска , нали така.

162

Анонимен

преди 1 месец

Какво ни интересува този глупаккакво е казал.

161

82-ОМБР

преди 1 месец

Независимо,кой,кога,защо..! Земята под краката ми. Родината ми. Те са накичени със световния,бес аналогов бранд в областа на отбраната блока НАТО! ...пУТИНЕ! ПуТиНКе! Чакам! Чекам те,да ми дойдеш ДОМА душо!? Ще ти омеся питка,и сол ще има...! Много сол!

160

Анонимен

преди 1 месец

Когато става дума за Израел, западът наистина е лицемерен! Пропагандата в подкрепа на евреите терористи пълзи с пълна сила, като заразa! Българите обаче открай време биват държани в изолация от действителните събития. Едно време и СССР си затваряше очите за Израел. То няма и как иначе да е, с толкова много руски евреи.

159

Дядката

преди 1 месец

Вярно е !Но това е така защото е дэлбоко фашизиран и в пропагандата му се усеща духа на Гьоринг!Вижте само г-жа фон Лайен какви ги бръщолеви!

158

Българин

преди 1 месец

Свободата на словото има за цел словото да разпространява факти от реалността и да служи на обществото за информиране с ИСТИНАТА. Руските пропагандни медии имат точно обратната цел: да разпространяват ФЕЙКОВЕ, ЛЪЖИ и да ПРЕМЪЛЧАВАТ факти, които разкриват същността на един или друг проблем, тъй че свободата на словото се гарантира точно чрез елиминирането на създаваната от тях паралелна реалност.

157

Popa ot razgrad

преди 1 месец

Русия и свобода на словото...трагедия...комедия...

156

Ха ха ха,

преди 1 месец

...Кремъл плаче за свободата на словото в Европа ??? Няма такава перверзия! Държава , в която само да напишеш думата "война" и те чакат...от 5-8 години затвор, ревяли за свободата на словото? А на Тоя колхозник си му спомням едно интервю, в което твърдеше ,че английският език вече бил "мъртъв " език,и как те щели да учат вече ...мандарин??? Ами търчете в Китай с вашата пропаганда! Там сигурно ще ви допуснат по-лесно! А дано, ама надали!

155

Вярно е

преди 1 месец

ЕС е несполучливо копие на СССР

154

До Дон Кихот

преди 1 месец

Пропагандата винаги е вредна, лъжлива, манипулативна и т.н.