25

Анонимен

преди 1 месец

Смучи София създаде пълен батак в столицата!

24

До Съсипи София

преди 1 месец

"Столичаните в повече" си демонстрират неграмотността КамАни?

23

Софиянци са

преди 1 месец

едни от най-проsтите сухоземни същества на територията на Балканите ! Само комундури и агенти на ДС,гласуват под контрол и манипулация особенно под манипулативни обещания,те са основната пречка в държавата за да не сме най-бедни,едни елементарни жълти павета не могат с години да направят качествено,бандит и мутра избират да пълни чекмеджета, а имат претенции за интелект ! Ако бяха умни никога нямаше мутра да управлява България 12 г.,а се очертава и още поне четери ! ЧАЛГАРИ и ПРОSТАЦИ са софетат

22

до 19

преди 1 месец

Борис Бонев е софиянец, шесто поколение. Съсед ми е на пл.Журналист, ако знаеш въобще това къде е.

21

До съсипи София

преди 1 месец

Личи си кой е от село.Столичани пишем камЪни,а не камАни.

20

Къде е

преди 1 месец

КЗК?Не виждат ли , че такситата са картел?Но шеф на КЗК е Юлия Ненкова,майка на депутата от ГЕРБ Ненков.И прави всичко,което Борисов и нареди защото неграмотният и син няма повече да е депутат.А за друго не става,дори не може да чете.

19

Съсипи София

преди 1 месец

Една шайка розови понита от село, начело с мис Бони, се опитват да натрапат на софиянци как да живеят. Да си ходят на село, откъдето изпълзяха, за да не се наложи да ги гоним с камани.

18

Такситата в

преди 1 месец

България нямат конкуренция, те са картел затова и не разрешиха UBER да влезе, пак сме единствени в ЕС, ако не и в света които нямаме тази световно известна таксиметрова компания която дори вече е и с екоколи задължително ! Слава на "умните" ни политици, слава на корупцията, слава на мизерията, слава на всичко античовешко прилагано в България !

17

Уточнение

преди 1 месец

В почти всички градове такситата са завкадели възловите паркинги и кръстовища и мощно пречат на останалите граждани да спират, паркират или просто да се престрояват. Не говоря за това колко мръсно е около жълтите коли. Това е показателно за културата на шофьорите. Обаче са много и непрекъснато искат нещо. Интересно защо не искат например да си сменят работата, защот това не е професия. За професия се учи в училище, а това е хоби.

16

До Елвиса

преди 1 месец

Държавата не е длъжна да ти осигурява парко места.Купи си гараж или си вземи под наем.

15

Анонимен

преди 1 месец

Слава на Терзиев!

14

Така ги научи

преди 1 месец

Фандъкова.Иьоълняваюе всичките им желания.Нее работа на Общината да им вдига цените и да създава картели.Те са частници и нека си вдигат цените сами.Но ги е страх,че някои ще карат на по-ниски цени и ще имат повече клиенти.

13

До 11

преди 1 месец

За девет месеца България влезе във въздушен Шенген,както и по вода.За 12 години при Борисов нито Шенген,нито Еврозона.Ссмо една грандиозна корупция и чекмеджета с пачки.

12

Цецо Елвиса

преди 1 месец

Аз пък призовавам за протест срещу премахването на парко места. Това се случва в София от години, но последната година е в особено големи размери.

11

А може ли

преди 1 месец

Пък клиентите да ги отсвирим тях и да си стоят само на стоянките?

10

Хората на Баце

преди 1 месец

Преди протестираха срещу правителството на Денков,сега ги активира срещу Терзиев.И си мисли,ще в София номерата му ще минат.Е,не.

9

Емигрант

преди 1 месец

Тези такситаджии големи капризи бе?Протестираха срещу ЮБЕР които са в цял свят/не ги пуснаха/и возят навсякъде почти с 1/3 по-евтино от личен опит го зная идват да те вземат от всяко местонахождение,плащаш с карта веднага при обаждането за най-краткия маршрут,преди да си се качил в колата,ако иска шофьора да заобикаля негов си е проблема,сега искали стоянки?Мадрид е с население колкото Б-я и места за таксита има само пред жп-гарите,други места специални за таксита няма!Сбъркано е всичко при вас!

8

Анонимен

преди 1 месец

Тия са сред най-големите фенове на Про стия крадлив похотливец от Банкя. Също и фризьорките.

7

ъъъъъ

преди 1 месец

а почнаха ли да се къпят ?

6

Анонимен

преди 1 месец

Юмручко наду инфлацията и счупи държавата преди четири години, а неговите трольовци си карат по инерция и БЕЗ пари. Тънем в хаос, безвремие и безизходица, а началничетата тръбят гръмко колко сме добре. Трольо-тиквеничковците като Анонимник 1 да си търсят някой друг виновен за празните си джобчета, защото нали тъкмо те воглаве с Юмручкото ИЗЧЕГЪРТАХА тиквата!