19

Византиец

преди 1 месец

то па у гърция една евтинияяя...хахаха! Нещо дето прилича на бира, викат му бира де, 5 евро. пипало от октопод колкото кутре на пеленаче - 15 евро... всъщност и те да го gyxaт!

18

запознат

преди 1 месец

200лв.+за българи, 50 евро за чужденци

17

пияница мистик

преди 1 месец

Едно време, още като бях женен и с малко дете ходихме Ол Инклузив, за да ни излиза евтино. Ама то сега, като съм си сам или да кажем, че ида с гаджето на Черно море (което няма как да стане де) никога няма да искам да използвам този вид услуга. Ядеш стара храна, останала от предишните дни и преработена в ново ястие. За тези пари за двама човека си взимаш хотелска стая и си ядеш по ресторанти, където храната ти я носят сервитьори, а не си я взимаш сам в табла, като в Ресторант и Спални Вагони :))

16

Николай Стоименов

преди 1 месец

После не се питайте защо хората избират да почиват в Гърция и Турция алчни български хотелиери

15

Анонимен

преди 1 месец

Скоро ще ги срутят хотелите щом няма кой да ги ползва.В северна Гърция в момента е пълно с варненски и бургаски коли.Какво ли правят там,като уж живеят на море в България,а????!!!!!

14

Анонимен

преди 1 месец

С тия цени повече изглежда на пране на пари.

13

Анонимен

преди 1 месец

Всички плюсове и минуси около хотелите да игнорираме, бактериите във водата, пак остава разликата в плажовете и храната. Къде е буламач от отпадъци тип плюскай колкото можеш в сравнение с гръцки ресторант, ако ще и с 10на маси да е, откъдето си тръгваш доволен и усмихнат.

12

?

преди 1 месец

еми щоо не ходите бря!? 200лв ол онклузив сега! по тия дъждове! ко ви спира! морската вода ли!? Слънцето ли!? що никой не ще да ходи май, че и до средата на юни месец на БГ морето!? А и само 200 лв на човек на вечер!?

11

Синдикат Лъвче

преди 1 месец

360лв са ми 5 нощувки в Малта, та излиза че с парите за 1 ден в бетонистан, ще прекарам седмица в много по-приятна страна

10

Добре,че

преди 1 месец

Пояснихте! За малко да откажа резервация в Тунис!

9

Беден съм

преди 1 месец

Аз на нашето море не мога да отида, казвам си го. Последните 15 години не съм стъпвал там, в Гърция ходя, консервите в багажника и там.... Два пъти сколасвам, не е като тук (хубаво), но св свиква. Немотия, какво да се прави....Кой колкото му е чергата, толкова ще си протяга краката. Мойта черга е малка, свивам се и така....

8

360×2

преди 1 месец

= на социалната за месец. 2/3 от минималната пенсия. !!!

7

Порно на Държава

преди 1 месец

Ми Да го ......... 360 пъти. Ясно голям среден за мутроморието. Ми то Майорка е 2 пъти по евтино. За двама човека стая 360 евра в бетонен коптор не благодаря.

6

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че не ме вълнува нашето бетонирано черноморие. Ей го къде е Гърция, ниски постройки, дюни, плажове и приятни заведения в които не ти режат главата и храната е хубава. Не само Гърция има много други места където наистина да отидеш на почивка и да се кефиш на морето и пясъка. Ние вече нямаме такива места, дори и най уж елитни хотели. При нас е за алкохолици и напомпани банки барабар със тунинговани те кухавелки.

5

росенец

преди 1 месец

Поздрави на мутрите от кафяво море от туристите на кристално средиземно море. На кратко - един сре ден за вас та ри кати!

4

Ок

преди 1 месец

Тази година Родос и мноо поздрави !

3

ДГД

преди 1 месец

Дгд . Ше търсят курортисти . Ама няаамаааа. На село за тез пари за пет членно семейство плюс две баби и един тъст. Правим басейн на село и кът с барбекю.

2

Кур ортист

преди 1 месец

На 1/3 от въпросната сума е на Канарите, в Тайланд - за цяла седмица. Бузинесмените ке го дyxaт.

1

Запознат

преди 1 месец

Можете да ме хванете за дед00вия и леееко да ме поразходите из Цар Борисовата градина...