191

Анонимен

преди 1 месец

Украйна , вече имат носителите на ядрения боен заряд--"АТАКАМС"--самите заряди се зареждат за часове!...АКО Я НЯМА УКРАЙНА --- И РУСИЯ , НЯМА ПРАВО ДА СЪЩЕСТВУВА! ТОВА Е ПРОСТАТА ЛОГИКА НА НЕЩАТА--ЗАЩОТО МНОГО ПАРИ ВЕЧЕ , СА ХВЪРЛЕНИ ТАМ!

190

Анонимен

преди 1 месец

Дзиленски бил един от най-пазените хора на Земята и бързо и еднолично вземал решения - най-глупавото нещо на света. Да не би да е изучавал военни науки за да е способен главнокомандващ ? Защо му давате думата на тоя въобще ?

189

Анонимен

преди 1 месец

В. момента по нова дават някакъв от есесовец казва че Русия била загубила 400 000 военни ,а украинците били герои )тоя лъже точно обратното големите загуби са украинските фашисти ,долу НАТО ,сащ,ЕС и украинските фашисти))

188

ароматния пръч

преди 1 месец

Мечка цапардоса петел по главата и го глътна наведнъж!

187

запознат

преди 1 месец

До Анонимен 192,Дали нямаше!? Айде ходи да питаш местните в бившия украински регион Донбас колко лесни са били за тях времената от 2014 до 2022г.!

186

Тео

преди 1 месец

Ако Путин искаше Зе мъртъв, последния щеше вече да е при свети Петър(или аналога мунори евреите, ако има такъв). Но реално защо да си цапа ръцете? Преди няколко дни хванаха трима от неговото обкръжение, които искаха да му светят маслото, и веднага ги обявиха за руски шпиони, които са следени още отпреди началото на войната(това беше велико)! Та ... тези ги хванаха, защото най-вероятно са следвали българската приказка - един повек - хайдутин, двама - чета, трима - чета с предател!

185

Анонимен

преди 1 месец

Минобороны подтвердило освобождение послков Гатище, Красное, Мороховец и Олейниково в Харьковской области

184

А на бас че :

преди 1 месец

На фронта тоя пръв ще напълни гащите и ще се предаде на рашките....

183

амебата пак на :

преди 1 месец

..."експертно" се изходи по въпроса...

182

изключителен

преди 1 месец

...безгръбначен индивид....

181

"експерт"

преди 1 месец

...поЛИЗАНЕиСЛАГАЧЕСТВО...

180

Академия на МВР

преди 1 месец

Тая категория майкопродавници ги наричаме агенти за влияние......

179

Щирлиц...ха-ха-хи

преди 1 месец

По публикацията работи:агент на "Козяк" !

178

Анонимен

преди 1 месец

само Путин може да ни спаси от паветножълтата дерастия

177

балалайкаджия

преди 1 месец

Ако толкова е ербап да взима пушката и да ходи в Украйна за пушечно месо на Zеления потник и там в Донбас на воля да си крещи:СЛАВА КОКАИНА!!!Такива пишман войнолюбци са пълниНещастници!!!

176

Анонимен

преди 1 месец

Пишман експерти се изхождат по всяка тема. Рашистанците ядоха и ядят nишките при новтата си жалка попитка да вземат Гарков. Щели да правят санитарна зона, но получиха звездюлей. Видяхте ли оная многоетажка в белгород как се срути по средата, а фашисткия управител на белгород мънка по телевизията как белгордоци изживявали трудни времена. *** въпрос към изфаканите друзя - защо нямаше трудни времена преди 24.02.22?

175

ДА СИ ГО КАЖЕМ

преди 1 месец

Украйна вече е "рухнала" - социална разруха, демографска разруха, икономическа разеуха, финансова разруха. И на фронта Украйна ще бъде победена при всички положения - изброените четири разрухи, сами по себе си определят изхода от войната, колкото и да се помпят с оръжия.

174

Анонимен

преди 1 месец

Аман от "дипломати"! Седнал да се прави на разбирач! Оставиха една жалка Македония да ни се качи на главите, тръгнал да бистри международното положение! Оправете първо нашата ***, после се кахърете за чужди държави! Нещастници! Само лапате високите заплати, а полза от вас за държавата - никаква. Само бели можете да правите!

173

Анонимен

преди 1 месец

Егати държавата, щом такива като този са били и ще бъдат на високи постове! Бистрят "международното положение", а България и нейните интереси изобщо не им е на дневен ред.

172

О слабоумни уроде

преди 1 месец

О слабоумни Уроде защо не се срамуваш да се наричаш специалист ! Нима до вчера вие не се смеехте че Русия краде перални за чипове за да си прави ракети? О гнусни уроде скоро ще бъдете на-гъ-зени на смъртния олтар всички Петковци Асеновци Бойковци Ивановци всички Гномове и Шишкъни