12

Анонимен

преди 1 месец

На човек не му пречат няколко килца отгоре, това е защитен механизъм на организма защото не се знае какви времена ви чакат, глад, болести и войни!

11

Анонимен

преди 1 месец

Абе,и шиши пробва да отслабне,ама издържа само няколко месеца.

10

Анонимен

преди 1 месец

Като на картинката.Минавате на салати и смутита.Ако издържите.

9

Анонимен

преди 1 месец

Като му изнесат 40 , на човека му е всьо равно.

8

Анонимен

преди 1 месец

На препратки към умрели сайтове не цъкаме. Не плюскайте и ще отслабнете.

7

Х

преди 1 месец

Българинът, а и не само има много лоши хранителни навици. Ако от по-рано хората се научат да не ядат и пият помии няма да имат проблеми след 40, 50 и тн.

6

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

ОСНОВНА ПРИЧИНА ЗА НАДЕБЕЛЯВАНЕ СЛЕД 40 ПРИ МЪЖЕТЕ Е: СЕКС СЪС ЖЕНИ НАД 40, ЛИПСА НА КУПОНИ, НЕДОСТАТЪЧНО ПИЕНЕ И СИЛНА МУЗИКА, ОСТЪР НЕДОСТИГ НА МЛАДИ ГАДЖЕТА И КОМПАНИИ, ПРЕКАЛЕНО МНОГО РАБОТА, ЛИПСА НА ХОДЕНЕ НАСАМ-НАТАМ.

5

Анонимен

преди 1 месец

Глад си трябва. Йо-йо ефект няма ако след глада вземете символично хранене като 1/2 кисело мляко или един плод, една супа или чай, а след това пак глад! Просто свикнете да ядете по-малко. Ако не си го наложите няма кой. След 40 метаболизма се забавя много, а и вече не сте като на 20 да вършите физическа работа неуморно. Иначе качване на стъпала - поне 10-15 пъти на 6-8 етажна кооперация всеки ден, без почивка и прекъсвания! Лесно няма, а най-важното е да не спирате глада и физическите упражнения

4

доктор Глад

преди 1 месец

Лекувам душата и тялото.

3

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

Както и на 20: Намалявате яденето и увеличавате движението. Особено първото. След 40 човек е осигурен, чувства се спокоен и това увеличава желанието му да си похапва, има и пари - резултата е надебеляване. Не е от възрастта.

2

Анонимен

преди 1 месец

Повече движение, не преяждайте, вечеряйте преди 19.00 ч., намалете консумацията на хляб и сладкиши, по възможност в неделя ходете на еднодневни екскурзии с някоя планинарска група. Ако мъжът ви вече не е много ентусиазиран като любовник, намерете си дискретно гадже на 25 г., което поне три пъти седмично ви търси само за креватна гимнастика.

1

Анонимен

преди 1 месец

За вТЕЛЯване никога не е късно.....