17

Анонимен

преди 1 месец

Вий сте "Кафява България", възраждането на Кафявата чума.

16

Всичко

преди 1 месец

...хубаво бе Пепи, ама и вие ли тръгнахме срещу ГЕРБ и ДПС, а Позитано, Радев и Коце Копейката и Менкаджиите да минат на заден план ? Сиреч, като ще се борим за дясно пространство, ще плюем само десните? Тогава пак ще запеете в един хор с необолшевиките!

15

Не си мислеща

преди 1 месец

До МИСЛЕЩА Именно чрез размиването на ляво и дясно олигархичните структури по-лесно завладяват държавата, защото повечето олигарси са тръгнали от структурите на комунистическата партия с получени наготово пари и възможности, както например в по-ново време Терзиев, преди Банев, Бобокови и други! Точно тези лица желаят политици без ясна политическа физиономия, за да ги контролират по-лесно!

14

Хахаха

преди 1 месец

Ще гласувам за тях!!!За отпечатъците ... знаете ли че с тях намаляха над 60% фиктивните хоспитализации???

13

Краси

преди 1 месец

До Чудни Чуднев Неграмотнико-името е ЖиваГо!Нато не ти харесва-гласувай за ПееФски-Магнитски!

12

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 месец

КОД- колективна обединена десница , а не консервативна ! Стягайте се иначе комунистите и ДС плюс рубладжиите ще се завърнат , а Европа може и без нас!

11

Чудни Чуднев

преди 1 месец

Д-р Живако защо не е в панделата???

10

Анонимен

преди 1 месец

Ваксината не може да разбере , че е политически труп .

9

И.Б.

преди 1 месец

Интересно, защо г-н Москов фаворизира "дясното" и то в синьо. В Германия например много групи се надигат вече срещу силните десни тенденции в тамошната политика.Когато забръска вятърът, обичайните посоки се губят. Политиката трябва да е от хората за хората.

8

Анонимен

преди 1 месец

На снимката двама министри на Борисов и един партньор на Борисов в Софийска община. Дясното лекарство от същата септична яма е вадено.

7

МИСЛЕЩА

преди 1 месец

Удивително е , че след цели 34 години "преход", хората все още боравят с категории като ляво и дясно, синьо и червено, комунисти и демократи. Хора, не разбрахте ли, че всички партии са функция на една и съща сила- мафията. Битката е на народа срещу мафията, а не ляво, дясно, център и прочее глупости. Казано е "по делата им ще ги познаете"!

6

Вили Лилков

преди 1 месец

Вили Лилков направи не лоша кампания на кметските избори. Терзията беше най-пеподходящият кандидат, но Бойко убеди избирателите на ГЕРБ да подкрепят Терзиев на балотажа-

5

баба мара

преди 1 месец

видяхме го дясното след 1989 г реституирахте къде каквото можахте и сега критикуватекого и за какво сдс разби държавата и затова сме на този хал и продължавате да сенатискате за кокала няма наяждане при вас

4

Реалист

преди 1 месец

отпечатъци на болните ще има ли пак?

3

Пепи

преди 1 месец

Пепи, дай гаранция, че ако влезеш в парламента няма да си патеричка на ГЕРБ и Бойчето. Щото си бил такъв и някак си хубаво говориш, че дясно няма, но пък що пък ти точно да си дясното в България ? А ?

2

Анонимен

преди 1 месец

Как не го е срам този пудел на Бойко, продаде се за жълти стотинки.

1

Анонимен

преди 1 месец

А нещо за пръстовите отпечатъци, които въведе по болниците каза ли?