23

Анонимен

преди 1 месец

Кога ли някой политик ще гледа интереса на България. Ще има да плащаме дълговете на Топлофикация София за прекупувания руски газ . И златото без пари даваме -цели пет правителства слагаха подписи забравили родни интереси ....Срам и позор ....Поне банани има ...

22

Петър

преди 1 месец

Каквъ Буча бе ,то цял Свят видя как тия в чувалате върдат само дето не станаха да ходят.

21

Българин

преди 1 месец

По-добре скъпа американска газ, отколкото да купуваме руска газ напоена с кръвта на дечицата от Буча които ни гледат отгоре с безкръвните си посинели лица.

20

топ 10

преди 1 месец

Топ 10 по резерви на природен газ: Русия 24.3%, Иран 17.3%, Катар 12.5%, САЩ 5.3%, Саудитска Арабия 4.2%, Туркменистан 3.8%, ОАЕ 3.1%, Венецуела 2.8%, Нигерия 2.6%, Китай 2.4%.

19

Анонимен

преди 1 месец

Норвегия притежава само 1% от световните запаси на природен газ. Канада също само 1%. И двете страни нямат никаква икономика и не произвеждат нищо, само точат от тръбата и продават и така живеят. Запасите на Норвегия все повече намаляват.

18

Анонимен

преди 1 месец

Борисов: "В момента, след изключително антируските действия на ПП, в България има само руски газ. Не знам дали ще намеря достатъчно сподвижници. Следващите дни в парламента да вземем решение, за да забраним, както руския петрол, така и руския газ". Е нали България няма нужда от руска газ, бе, а? Нали България си е добре с евтината американската газ, бе? Защо не купувате евтина американска газ, бе? А бе, а какво става с визите за САЩ, бе? Отмениха ли ги бе? А?

17

Българин

преди 1 месец

При социализма когато бяхме с Русия държавата избиваше опозицията, а при демокрацията в ЕС и НАТО можем всеки ден да ядем банани.

16

Мишо

преди 1 месец

Направо не знам какво чакат! Да забраняват всичко руско. Хич да не ви дреме! Все по-доре живеете, по-богати и щастливи ставате!Ко ви дреме сметка за парно 500лв или 1000лв все тая! Скоро без нощна тарифа за ток, от 2026г тока ще стане "либерален", е и съответно като всичко хубаво и либерално Скъп! Минимум по 0,47 за kW/h

15

Факт

преди 1 месец

Немските фирми ще отворят заводи тук ако им усигорим евтина газ...

14

Сед бът тру

преди 1 месец

ППДБ мразят България....

13

Анонимен

преди 1 месец

БЪЛГАРИЯ КАТО НЕ ИСКА ДА ЗАБРАНИ РУСКИЯ ГАЗ ЩЕ БЪДЕ ГЛОБЯВАНА И СЪДЕНА ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ПУТИНОВИЯ РЕЖИМ.

12

Анонимен

преди 1 месец

И защо ни е да забраняваме руския газ, за да задоволим исканията на няколко кариеристи да се харесат на посолството ли? Мен единствено ме интересува цената тук да е възможно най-ниската. Всъщност и управляващите трябва да ги интересува това, защото енергоресурсите има пряка зависимост с икономиката ни, индустрията, безработицата, данъците. Наистина ли си мислите, че българския народ му пука за к.ре.тениите на няколко крайни атлантически м.ал.оумни.ка?

11

хитро

преди 1 месец

Искат забрана на руския газ, защото си мислят, че тогава ще заработи далаверата Боташ. Но.......такава няма да се случи. И избирателите на далавераджийте да плащат вместо тях!

10

шеф Черпаков

преди 1 месец

Марша на безсмърнтния полк за 9.05 е отменен. Путинските власти се опасяват че в него може да се включат и много близки на загинали не в всв, а в путинското есвео и тогава ще лъсне истината за големите патери.

9

Христо Христов

преди 1 месец

Браво!Матрялът гласува ЕС да го командва и за евроатлантизъм и си плаща за това. Кеф!

8

Анонимен

преди 1 месец

Нали уж пазарна икономика, държавата далече от частния бизнес, свободен пазар? Да, ама не! Демокрацията не е това, което беше...

7

Анонимен

преди 1 месец

Какво чака тогава тъпиятбрюксел.Да действа,нямаме нужда от свински тор.Забрана отвсякъде за продукцията на блатото.

6

РОМА от БАНКИ

преди 1 месец

ЛИЖЕ КРАВАРСКИ *** ОТ СТРАХ ДА НЕ му КОНФИСКУВАТ КРАДЕНОТО

5

Анонимен

преди 1 месец

Евро атлантическите kyчкu потънаха в лайHа че ше се удавят в тях

4

Анонимен

преди 1 месец

Всъщност защо е необходима забрана?