102

Анонимен

преди 2 месеца

В Полицаят от Сен Тропе, началникът на градската полиция и неговият заместник живееха на втория етаж в сградата на жандармерията!

101

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко Рашков и Гошо *** от Боец - за 5 ст. и майка си продават ама не мерси, не я искам!

100

Колко

преди 2 месеца

... неадекватен трябва да си, след толкова компромати, и ти още да затискаш поста си? За ПП-тата и ДБ-тата е ясно, че са отишли в канала, ама по-скоро май ги е шубе, от разкрития които тепърва ще излязат! Затова и гузен негонен бяга, как някой щял да им "фалшифицира" изборите!

99

Анонимен

преди 2 месеца

75 Като нямаш аргументи, ръсиш лъжи. Също като провалените шарлатани от ПП,ДБ.

98

Анонимен

преди 2 месеца

Слушах по телвизиите Настимир и депутата Христо.За Настимир си знаех,че е ***,но Хазарта ме изненада неприятно,това момче е затъпяло прогресивно в промяната!Промит зомбиран мозък се оказа!

97

Василев

преди 2 месеца

Мафията е обявила вой на на всички честни и почтени хора в България!Мафията се чисти!Агент Рон Грейди!ЦРУ!!!

96

Анонимен

преди 2 месеца

Тази " гласност", беше Нагла мисля! Човека под " натиск", или Не.Си беше Подал оставката! Защо беше Нужно да се " коментира" изобщо? Не тръгна на добре този Служебен кабинет! Мисля,че" тези " в парламента,до последно Няма да престанат да се " месят" в работата му!!-:( Те са вече " бивши"! И не би трябвало да има стойност мненията им!!!

95

Анонимен

преди 2 месеца

Коцев трябва да бъде уволнен дисципринарно. Той е срам за МВР, което бе партийна бухалка на ПП,ДБ. Появи се публично с премиера, който го бранеше яростно, както се брани съучастник. В записа се чу добре, как ПП,ДБ гледат на МВР, като на "наше МВР". Това е удар по демокрацията. Преядоха с власт, време е някой да изхвърлибоклука".

94

Анонимен

преди 2 месеца

89 Шарлатаните ПП,ДБ управляват, т.е. провалят се от три години. Никога вече ПП,ДБ!

93

Анонимен

преди 2 месеца

94 Я се скрий, за лъжци, некадърници, шарлатани и алчни кариеристи, каквито са ПП,ДБ никой вече няма да гласува. Освен роднини и наивници, на които са им обещали постове и пари

92

Анонимен

преди 2 месеца

Защо никой не споменава Бойко Рашков, който приема в дома си и е доста близък с мастните контрабандисти? Рашков да бъде привикан в съда и отново, да бъде разследван, освен по случая с контрабандистите и за произход на многобройните си имоти.

91

истина

преди 2 месеца

До Васкко - Ти шегуваш ли се или си тежко болен, на държавен пост да ти подарят часовник за 50 000 лв. каква услуга си им направил на тези хора а само за този подарък се знае. ПП - ДБ е равно на корупция, наглост и алчност. Аз лично не виждам за кого бих гласувал на тези избори защото няма избор - едни и същи ка- ти.

90

Въпросче

преди 2 месеца

абе кво стана с тая от ППДБ дето Закла Мъжа си, а един друг от ППДБ се бореше, че той е бащата на бебето?! интересно, как Медиите забравиха за тоя случай и повече ни вопъл, ни стон по темата!!

89

Анонимен

преди 2 месеца

тука що от ЕС казаха, че са приели нови правила за провеждането на избори, специално да се следи за фалшиви новини и внимание подаръци и финасиране. Итерсно подарък 50 хилки часовник как се квалифицира

88

Анонимен

преди 2 месеца

В белите държави всички милионери се правят на бедни, тук склададжии и корумпета с часовници за 50к ойро излезни като въшка на челото, ей проости хора начело на лооошоя матриял, да прав е огледайте се и моля ви не правете като тях!

87

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

Явор Божанков трябва да го направят министър на спорта на ЛГБТИ.

86

Има ли

преди 2 месеца

Някой от ППДБ+, който да не ЛГБТ+ или е Задължителен Критерии за Членство?!

85

Анонимен

преди 2 месеца

Грешката на пп е че направиха слобка със муймуне.Дано са си направили изводите и да не повтарят такива генерални грешки Окупирана е цялата държава и ги дръжте на километри разстояние.

84

тая Сауна

преди 2 месеца

в която са Голи, като тези Баните за Мъжка Любоффф в Сан Франциско ли са, от които тръгна и ГейЧумата СПИН?!

83

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

Масовото НЕ гласуване води до това- да те управляват НАРОДНИ ПРЕДАТЕЛИ,крадци,лъжци,ЛГБТИ!