71

Тази провокация

преди 2 месеца

До Тази АЕЦ: Ще повярва ли някой, че руската армия обстрелва сама себе си или че ще обстрелва АЕЦ която е под неин контрол? За да твърди някой, че вярва на това, трябва или да е много заблуден, или да е манипулатор.

70

Тази АЕЦ

преди 2 месеца

ще е последният коз на Путин. Сега стрелва по нещо отгоре и, за да подготви почвата и да види реакциите на световната общественост. Но така или иначе е решил да я гръмне. Когато му свършат спатиите. Няма смелост да натисне ядреното копче. Запорожката ще го замести. Накрая в безизходността си ще я взриви, за да настрои света срещу Украйна. Не му пука, нали е в бункера. След него и потоп. Стига някой да повярва на Лъжливото овчарче.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Аре ве, пишете за моста, дето се срина. Руската фашистка коичина се саморазпада все по-бързо. Даже и бомби не са им нужни. Муахахахаа

68

Анонимен

преди 2 месеца

Дятлов е бил руснак, не е украинец.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Украинците имат опит с постигането на ядрени катастрофи!

66

Анонимен

преди 2 месеца

Че Путин накрая ще думне АЕЦ Запорожие е ясно .

65

Нико

преди 2 месеца

Казваш като влезе Нато към Москва, Русия ще се самоунищожи? Мъдър си пич. Мозък на врабче.

64

емо

преди 2 месеца

поредният шедьовър на русофобката христова - атомната централа е в ръцете на руснаците, те се грижат за поддържането и безопасността й, като същевременно я атакуват, за да предизвикат ядрена катастрофа.

63

дедо Груйо

преди 2 месеца

Русия вече е пътник, дано го осъзнават там. Въпрос на време е да бъдат ударени мощно.

62

ULM

преди 2 месеца

До НикоПосле няма да си жив, че да дишаш каквото и да е ...-

61

Нико

преди 2 месеца

То е ясно, че Нато ще влезе. Казвам по-добре сега да приключим с Русията. После ще дишаме отровите.

60

Ники

преди 2 месеца

Като дишаш урана, ще видим кой ***.

59

Елементарно, Уотсън!

преди 2 месеца

Най-вероятно ще бъде гръмната някоя украинска АЕЦ, по подобие на Чернобил. Ще се замърси въздуха над Европа с радиация. Америка и Украйна ще обвинят Русия в "престъпление срещу човечеството". Което ще развърже ръцете на НАТО да започне война срещу Русия.

58

веско

преди 2 месеца

Така е когато тоя наивният *** Путин ако продължава да фъфли хленчи досега тая шайка с наркомана клоун трябваше да е ликвидиран както и цялата инфраструктура която има стратегическо значение трябваше да е разрушена за да разберат какво значи война . Интернет кабелите които свързват Япония, Ю. Корея , минават по територията на Русия, GPS спътниците на Старлинк трябваше да бъдат унищожени които в реално време предаваха предвижването на Руските войски особено в началото на войната. За сега няма нищо съществено освен празни приказки .

57

Анонимен

преди 2 месеца

И къде е Нато, за да защити интересите на Европа?

56

нищяк

преди 2 месеца

Който е малко запознат, тези хвърчила и взривовете които носят не представляват критична заплаха за ядрен реактор. Потенциално има опасност за периферните структури, но те са дублирани и има протоколи за реакция. Все пак, стрелбата срещу АЕЦ е престъпление срещу човечеството както и да го формулираме.

55

гхйфгхкй

преди 2 месеца

До 54Ейй не е лесно да си прооооз либераст....налайното торта ще казва само и само пакдаенагейпарада само и самода не му отнемат акредитацията

54

ъ

преди 2 месеца

Хунтата няма да спре пред нищо, за да изпълни поръчките на началниците. Сега пак напират за облъчат цяла Европа. Мисля, че е време руснаците да изоставят излишното благородство. Един бомлен килим над определени квартали на Киив, Харкив и Лвив, би бил изключително полезен. А също и целево физическо елиминиране на най-отявлените укробоклуци.

53

До 48 иво

преди 2 месеца

Ако рашистите си бяха стояли в държавата, а не да тръгнат да завземат територии, сега нямаше да ги има тези новини. Сега всички престъпления се пишат само и изцяло извършени от тях.

52

Нико

преди 2 месеца

Нато да се намеси, да избие руснаците в Запорожие. Тея ще направят Чернобил 2. Ужас.