175

Анонимен

преди 1 месец

Тръмпи и Пyтu са друзя. Кат седнат на по чашка, кво ще е? Уотка или беуина?

174

емо

преди 1 месец

имайки предвид вестника, от които произлиза новината - любимата на тази русофобска редакция англоезична преса, тя е фейк /неистина/. освен това до м. ноември има много време и войната може да свърши.

173

Анонимен

преди 1 месец

Хубаво ще направи. Много хора ще останат живи.

172

Анонимен

преди 1 месец

И Одеса и Херсон до ноември. А в сащ - сан Андреас се очертава.

171

Анонимен

преди 1 месец

После къде ще ходят московци на плаж? Няма да е.

170

Анонимен

преди 1 месец

Късно е чадо. Мандалото лопна. Пазарлъците не вървят.

169

Верно

преди 1 месец

До Ангел.Точно това ще стане!Когато дойде Тръмп,ще приложи сирийския сценарий-докъдето стигнал Путин остава негово,обаче останалото е за Америка.Ако Байдън остане на поста,войната продължава до пълното унищожение на Украйна.А може би и на САЩ.

168

cunimi ku...

преди 1 месец

До Анонимен Аз да те набарам ще ти кажа кой ще се предаде. Ще ти пръсна комунистическия ***.

167

АНГЕЛ

преди 1 месец

Путин знае много добре че ще печели територии докато Байдън е президент. Затова направиха 2 нови армии и бързат това лято да приключат с Харков и Одеса и стигнат до реката. Дойде ли Тръмп на власт веднага ще се договорят за военния неутралитет на Украйна .Русия ще си остане с новите територии и войната ще приключи мигновенно.

166

Британски учЕн

преди 1 месец

Не забравяйте че България е харизана на Русия от американски президент - Рузвелт заедно със слугата си Чърчил. Дори беломорска Тракия е отнета от България за да не осигурява директен достъп на руснаците на средиземно море. Така че внимавайте какво си пожелавате, да не вземе Тръмп да хариже цяла източна европа на Русия както е било след ВСВ

165

Анонимен

преди 1 месец

До до 168 - Клоун! А дано стане каквото си пожела! Да те видя как ще запееш друга песничка.

164

до 168

преди 1 месец

Ако Тръмп е Руско позорище защо Русия увеличи териториите си по времето на Обама и на Бадйдън а по времето на Тръмп НЕ !!! Много сте НЕ Умни вие евроатлантиците. Подкрепям Русия и поради тази причина искам Байдън да управлява!! Честно,откровенно и с ръка на сърцето най доброто за Русия е когато демократите са на власт и дай боже Тръмп да загуби или го убият ,ще го осъзнаете и вие !!!Но ще е много късно!! ХАХАХХАХАХА

163

Анонимен

преди 1 месец

Руско позорище необятно! Ако не беше сбъркания и безотговорен клоун Тръмп, не можеха да се справят с осем пъти по малка страна, чието население е четири пъти по малко а военния капацитет - десетки пъти по малък! Абсолютно е сигурно, че американците бързо ще разберат накъде ги води Тръмп и няма да го допуснат до властта. Не случайно в Америка почти няма публична фигура и известен човек който да не е изразил отвращението си от Тръмп.

162

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ

преди 1 месец

Доколкото си спомням Украйна отстъпи от Крим по времето на Обама. По времето на Байдън отстъпи от Донбас ,Запорожието и Херсон.Укрите трябва да се молят по бързо да му свършва мандата че като нищо до изборите на есен ще са се изтеглили от Одеса и Харков.Общо взето Тръмп им е спасението на Укрите. Ето затова Путин си пожела Байдън за президент .

161

АНГЕЛ

преди 1 месец

Че Крим си е Руски отдавна.Донбас е анексирани преди 2 години заедно със Запорожието. Всичко от реката на изток ще е Руско,включително и Одеса и това вече е план минимум за Русия. Путин ще вземе повече отколкото си е мечтал преди войната и колкото повече нещата се проточват толкова повече целите ще се вдигат.Ако Укрите бяха се съгласили на мир преди точно 2 години само Донбас щеше да е Руски. Но сега план максимум на Русия е Украйна да изчезне !!!

160

Анонимен

преди 1 месец

ТРЪМП ЖЕНА НЕ МОЖЕ ДА НАТИСНЕ ВЕЧЕ ЩЯЛ ДА НАТИСНЕ УКРАЙНА...

159

Еврогейец

преди 1 месец

А,Херсон,Николаев и Одеса,забрави да каже че са руски?

158

Анонимен

преди 1 месец

Торфът в Блатная гори много хубаво, твърдят очевидци

157

Анонимен

преди 1 месец

От Тръмп нищо не зависи. От Путин хептен.Вече не.

156

карачанаков

преди 1 месец

,,Кървави следи водят към Киев: Атентаторите в Русия направиха признания....,, Ха,Ха,Ха има си хас да не направят след 2 седмици ,,СЪВЕТВАНЕ,, даже ще си признаят че имат сестри.