403

български патриот

преди 1 месец

много лоши тези украинците искат руското хубаво робство а искат свобода да се мъчат ха ха ха ха и няма да подарят жилищата си на руските окупатори та да не мислят за ремонти и руските окупатори ще освободят всеки украинец от бялата и черна техника от домът му че е вече остаряла ха ха ха и деца си нямат руските *** та крадат от Украйна- хубав ген и умни деца та да стане велика руската нация след две поколения с откраднати деца от Украйна

402

сиромах

преди 1 месец

Добър ден Минке!Абе ти наистина не си добре,ако чак сега си разбрал,че Украйна ще загуби войната!Колкото до това дали Русия ще напада и други държави,стига си ги подкокоросвал тия лековерните и търсещи си повод да лаят срещу Русия!Чудя се как ти се връзват на упоения мозък,че виж ти ще нападнат и други страни!Да си бяхте кротували и да се съобразявате с това,че имате 35-40% човека с руско самосъзнание и да не забранявахте език,култура,литература и да бомбардирате Донбаските области!

401

Зеленски

преди 1 месец

Аз, НаркоЧучелото, като верен слуга на САЩ изпълнявам всички техни прищевки и търся война с Русия с ясното съзнание, че Осссраина ще загуби територия и човешки животи, но Господарите са ми заповядали и аз ще мятам в месомелачката всеки годен или негоден ОкроИдиот. Урсулите от Брюксел и БаищкераОлигофрен от Белият дом трябва да откраднат и изперат 500 млрд и Аз, чучелотоНаЕвропа с цената на милиони животи ще направя това! Белите ОркиИнци на тор а Осраинките за разплод на Афганистанци!

400

ПодлаДнепрскаКурва

преди 1 месец

Подлостта му; Володимир Зеленски: Украйна ще загуби войната без помощта на САЩ. Подлостта: Щатите му даватвоенни специялисти, технологии и техника и цивилни НАТОвски бюдджетни милярди, с което той дефакто казва:Украйна ще загуби войната ЗАРАДИ помощта на САЩ. Каж лель Дафино не ели товагавно укропредател

399

Анонимен

преди 1 месец

Човека просто иска да каже, че ако не успее да победи Русия, а той няма да успее, ще нападне други, приятелски на Путин държави. Трябва да си го върне на някой.

398

Анонимен

преди 1 месец

Този още ли не е схванал, че губи войната при всички случаи - и с помощта и без помощта на САЩ и ЕС!? Какъв глу**к трябва да си, за да си мислиш, че ще победиш ядрена сила и страна с ресурсите на Русия!? Язък за загиналите нахалост за авантюрата на един клоун.

397

Анонимен

преди 1 месец

Сигурен съм, че Зеленски не е казал това и заглавието ви е фалшиво.

396

Анонимен

преди 1 месец

Мандата на Зеленски почти изтече де юре и де факто той е самозванец узурпатор.

395

Анонимен

преди 1 месец

А ние чакаме, да пратиш семейството си на фронта, бе Зеленски, нали много ти се воюваше, защо не си на фронта?!

394

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски, първо отмени забраната, която наложи за напускане на страната и с която превърна Украйна в затворен нацистки концлагер, ти нямаш право над живота на украино-руснаците и да ги затваряш по този принудителен начин!

393

Не е ли ясно?

преди 1 месец

До Хи хи: "Абе някой знае ли кво стана с обещанието на САЩ да помага на укрите толкова колкото е необходимо ??" Когато минат изборите в САЩ и Тръмп ги спечели, за това обещание вече никой няма да и се сеща.

392

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски, ти си нелегитимен, защото дойде с измама на власт; обеща мир, а излъга и носиш насилие, ти и ментора ти Коломойски, сте пряко отговорни за грабежа, бандитизма и масовите убийства на руско-украинското население и за концлагерите! Украйна и украинците тайно се надяват и чакат руснаците да ги освободят от вас!

391

Наблюдател

преди 1 месец

Украйна отдавна е загубила войната... от година и половина войната е Нато-Русия , а Украйна е плаца и предоставя статисти.

390

Хи хи

преди 1 месец

Абе някой знае ли кво стана с обещанието на САЩ да помага на укрите толкова колкото е необходимо ??

389

Анонимен

преди 1 месец

До ХейтърВчера отново пуснах един поредните записи на бунтовете срещу Киевската власт+олигархията и убитите от тях украино-руснаци, но тук трият линкове, за което аз нямам вина! Има предостатъчно материали и видеа, пускани през последните години!

388

Хейтър

преди 1 месец

До Само питам: Дай линк към въпросното изказване или си остани поредния pycopoб и измит до блясък мозък

387

Анонимен

преди 1 месец

Въпреки, че се качи с измама и насилие на власт, руснаците ви дадоха няколко пъти шанс с добро и за мир, но вие ги измамихте и се гаврихте с руско-украинското население и демонстративно се подигравахте, стига! Прочети си приказката за стомните с вода!

386

Анонимен

преди 1 месец

Цяла Украйна и всички големи градове, се вдигнаха на бунт срещу вашия бандитски олигархат, срещу вашата незаконно взета с насилие власт и срещу нацизма, те не ви искат, НЕ ВИ ИСКАТ , държите властта чрез насилие над населението и лъжлива пропаганда, всички бунтове са заснети и е заснето как убивате украинците с автомати, танкове и други оръжия, защото не ви искаха тази тиранична, олигархична, фашистка власт и Киевската хунта! Насила хубост не става!

385

Анонимен

преди 1 месец

Украйна и украинците са руснаци , част от Русия и мястото им е в Русия, те чакат и тайно се молят Русия да ги освободи, а ти какво правиш там, незаконно избран с измама? И защо не сте осъдени за ограбване на руско-украинското население, насилие, убийства? Всички големи градове в Украйна, се вдигнаха на бунт срещу вас и Майдана, който се провеждаше, също и срещу нацизма, записите с бунтовете ги има, има запис и как убивате хората, те не ви искат, вие сте им чужди, а управлението ви е тиранично!

384

Анонимен

преди 1 месец

Може би вече е време да слезе на земята. Народът му гине, държавата се смалява. На фона на тази цена всякакви приказки за НАТО, свобода и демокрация са безпрелметни. Древна мъдрост гласи, че по-добре е да ти вземат ръката открлеото главата. В добавък, 3/4 от света живеят без да са в НАТО и ЕС, като голяма част от тях са направили така, че да живеят добре.