46

болен човек

преди 1 месец

Ха-ха. Делянчо! Обсебеният от Асен Василев! Много завистливо хасковлийче. Иначе и Гришата е от Хасково, доста харни хора има оттам, ама това момченце ДД е болно, само жаби и гущери от устата му и Асен Василев. Далаверите с ТЕЦ Марица ги потулиха, сега и майка му краднала 60кв. , ама какво толкоз?

45

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ отиде у Реката този път! И не не,този няма вина за това!-:)) Той си беше и остана Безгласна буква!-:)) Пълнеж просто!-:)

44

Дрън дрън ярина

преди 1 месец

Сичкити са руски кавали

43

Ой шмъ Убидиш

преди 1 месец

Не обиждайте така честните можачи от ГЕРБ.. това са хора с морал.

42

Делян ама не Пеевски

преди 1 месец

Промените в Конституцията се случиха от само себе си, защото нито ние, нито ПП-ДБ имаха нещо общо с ДПС;))) През цялото време, вие виждахте как мочт адаш Делян ни командереше и ни караше да му сядаме в... , но разберете, това е било холограма, фокус, илюзия! Такова нещо, реално нямаше! А, Конституцията кой я промени, прокурора тепърва ще разследва!;)))

41

Разбрахте ли сега?

преди 1 месец

ПП ДБ са крадци, мошенници и неможачи, а ГЕРБ-ДПС са доказани честни, почтени и можачи.

40

Хора, разберете го!

преди 1 месец

ГЕРБ не са виновни за нищо. За всичко са виновни ПП-ДБ. ГЕРБ, ДПС, Възраждане, БСП, ИТН - това са добрите партии, а ПП-ДБ - това са лошите партии, за които не трябва да се гласува.

39

Анонимен

преди 1 месец

ДПС създава ГЕРБ за да разкара БСП, която се изтърка. Не може ли толкова да го разберете?Живеете в измислен сценарий на мафиоти.Те имат всичко: медии, съдии, прокурори ,ДАНС.....Мислите ,че някой ще се пребори. Та Русия с един Путин не може. Та ние с цяла мафиотска структура ще се преборим. Тук е по-зле от Русия и Турция. Там поне има истински противници на власта. Тук са фалшиви слуги на ДПС ( ДС). Можеби само ПП-ДБ са истински. Въпреки,че не съм сигурен.

38

Анонимен

преди 1 месец

Този иска да каже,че ДПС е създала и ПП - ДБ?.Това означава ,че всички партии са създадени от ДПС. И тересни е тогава,че на ПП- ДБ не им личи. Имапе на всички им личи ,че са на ДПС ( ДС) като започнем от ГЕРБ, БСП, Възраждане, ИТН, ВМРО и стигнем до президента Радев. Мили хора Държавна Сигурност от Комунистическа България Ни управлява. На чело е Ахмедд Догган и дясната ръка му е Бойко Борисов, а ляват Ппеевски. Имат си ДАНС,Прокуратура, полиция, Съд. На орактика всичко.

37

Анонимен

преди 1 месец

Ако допуснете пак Герб и ДПС до властта, значи сте безнадеждно загубени роби и си заслужавате нерадостната съдба.

36

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 1 месец

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !

35

Анонимен

преди 1 месец

Изборите в България са ясни .Печели бат Сали. И той ще реши кой да вкара в парламента.

34

Анонимен

преди 1 месец

До Баце - И като го откри, какво сподели с медията? Защото аз мога да кажа, че открих дъщерят ти в банята, да пере черти и да я лопкам, чакащи на редичка, пет момъка ...

33

Анонимен

преди 1 месец

Кво бил казал Дельо Фактурата?

32

Анонимен

преди 1 месец

20 Същите създадоха и ПП. ДБ са патерица, останалиятбоклук от СДС.

31

Анонимен

преди 1 месец

Чакай сега, да видим как вървят нещата .... 2022-а - ПП и ДБ имаха общо 31.7% от гласовете. 2023-а имаха 24.56% от гласовете. Аз сега не им давам и 15% общо да изкарат. Това вот предния път къде се върна към ГЕРБ, къде отиде към Възраждане ... И какво? ГЕРБ първа политическа сила, с повече места в парламента, дето не е виждала от 15 години, а Възраждане втора. ЧЕСИТОТ НА ПРОМЕНЛИВИТЕ!

30

Анонимен

преди 1 месец

29 Ха,ха, лудницата ПП,ДБ и преди беше предупреждавана/от Дончев и др/ да не отправя обидни квалификации към опонентите си, но напразно. Променкаджиите си стрелят сами в крака. След което се присламчват и сядат на една маса с тези, които са обиждате. Безпринципни, политически некомпетентни лаладжии, надменни кариерисги, които ни замерват с дипломи, алчни за много пари продажници, за които парите не миришат. Брокери в политиката, това са ПП,ДБ.

29

Анонимен

преди 1 месец

Кога те торят с руска и турска тор растеш бързо в политиката в България.

28

Анонимен

преди 1 месец

27 Тези неща не се измерват с време, а с "качеството" на сътрудничеството. В олигархическия проект ПП /ДБ има хора, които са участвали в политиката и са "работили" с Пеевски, като соцследователят Рашков и Асен Василев. Последният е работил в "Булгартабак", чийто собственик е бил Делян Пеевски. Има и други.

27

Анонимен

преди 1 месец

Предпочитам Всички Бивши " политици", да си Замълчат до краят на Провеждането на Изборите в България! Защото след тази дата,не се знае Кой ще влезе в НС! Писта който си правят,вярвайте ми е в Тяхна Вреда!! Най разумната " тактика", е Мълчанието!!! Ще има Изненади И на тези Избори! Гаранция!!-:)