62

Анонимен

преди 2 месеца

Спрете да наливате в тази бездънна яма. Тези от измислената държава ще викат ДАЙТЕ докато не банкрутират тези, които им дават.

61

ХАХА ХА ХА!

преди 2 месеца

"Отстъпки и мир срещу НАТО" - ЕС подкрепя до победа в тази отбранителна война!

60

Реалист

преди 2 месеца

До Абе: Ще влезе в НАТО Украйна от Алтернативния Свят...

59

Анонимен

преди 2 месеца

Русия какво мисли за този "вариант"?

58

Да се чете

преди 2 месеца

Вече Украйна сме я отписали , да си я прави Путин каквото иска.

57

Абе

преди 2 месеца

Все нещо от Украйна ще влезе в НАТО, ама колко и кога-не се знае. Оказва се, че на Путин му харесва продължителната война и няма нищо против да изкара още няколко години. До последния укровойник, както казаха американците.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Нека да има мир и компромис. Украйна няма да влиза в НАТО. Русия обаче се изтегля от всички украински територии, включително и Крим. Плаща за възстановяването на всяко разрушено населено място, до последното село. Плаща няколко милиарда долара всяка година репарации, за обезщетение на семейството на всеки загинал украински войник. Другият вариант е - Украйна влиза в НАТО и Русия е смляна за една седмица като въшлив пес.

55

Кви отстъпки е...

преди 2 месеца

...покрайнината загуби всичко на изток от река Днепър, засега! А за Зеленски бъдете така добри да не говорите, защото от 31ви Мартт 2024та е само обикновен редови гражданин на покрайнината и нищо повече, тва не е действащ президент на покрайнината! Всяко решение на наркомана след тази дата е невалидно и ще се оспорва от всеки!

54

Анонимен

преди 2 месеца

Украйната нищо не решава. На олигарсите в ЕС и САЩ им е изгодно да има война, за да си продават на безумни цени старите си оръжия. На Русия и е изгодно да има война, защото си продава ресурсите няколко пъти по- скъпо. Според ЕЦБ Русия измести Германия, и вече е петата икономика, а Германия е шестата. Затова никой не иска нито мир, нито победа. Затова и древните укри дишат още, не са им подали цялата хурка.

53

Сори

преди 2 месеца

Кви отсъпки, кви условия ги гонят еврогейовете,още 5000 укри са при бандера от днес...царство му небесно...!

52

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС и западния свят, като цяло се движат с огромни закъснения в идеите. Русия не иска вече нищо по-малко от тотално унищожаване на Украйна. Просто може да го получи и ще го получи. Офертата отстъпки и мир срещу нато можеше да бъде актуална края на 2022.

51

Sata NATO

преди 2 месеца

До Анонимен 48.... Що така се разбързаха? Да изчакат още малко,че да остане Украйна без излаз на море. -------.....--------- Няма никакъв такъв шанс. Просията е осакатена и повече това не го може.

50

.|.

преди 2 месеца

Покрайна, и да иска, не може да решава сама! Решават само големите сили! Коя е покрайна, че да решава сама?!

49

няма независими !!!

преди 2 месеца

Русия ЗАВИСИ от продажбите на суровините си ! Спрат ли продажбите и край на войната !

48

Анонимен

преди 2 месеца

От 2014 година Украйна не решава нищо сама,това е вече ясно и на бушмените в Африка,ама само небивалици се пишат...

47

Анонимен

преди 2 месеца

До *** НАТОНа ***...Русия няма никакъв шанс срещу НАТО.Сам Путин го е казвал не веднъж.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Що така се разбързаха? Да изчакат още малко,че да остане Украйна без излаз на море.

45

Анонимен

преди 2 месеца

До 38.... Ами засега само държи члена, а дали ще влезе не се знае...

44

Анонимен

преди 2 месеца

На еврократуните им трябваха "само" две години за да им загреят реотаните, че Украйна нито ще си върне териториите, нито ще победи в тази война.

43

още нещо

преди 2 месеца

"ДОГОВЪРТ ПОДПИСАН С РУСИЯ НЕ СТРУВА ХАРТИЯТА НА КОЯТО Е НАПИСАН "Бисмарк.Русия иска да унеищожи украйна като държава и да асимилира или избие украинския народ.Така че няма гаранции че ще се насити само с Донбас и Крим