130

Анонимен

преди 2 месеца

твоите светкавици в очите говорят за др.неща..

129

Да напомня:

преди 2 месеца

Измисленият страх в очите на ББ е нищо в сравнение с очевидното и за децата аматьорско ниво на Простокиро и Кокорко.

128

Анонимен

преди 2 месеца

До зсгрЗащо друже? Навсякъде е батак от 12 години? Това не е държава, а някаква мафиотска структура! Използват се наши и евро пари като собствени!

127

зсгр

преди 2 месеца

Тези палячовци с всеки ден се излагат все повече, нямат ли в редиците си някой умен човек да ги посъветва да спрат с про3тотиите и лицемерните шоута, които сътворяват всеки ден?????? След 2 месеца яма да имат и 5 %, това ще са следващите ИТН и бАтака!!! Спрете бе Киро, спрете бе *** гАвно!!!

126

емо

преди 2 месеца

риторичен въпрос защо не вкараха тези неща преди, а точно сега - защото идват избори и трябва да се наберат малко гласове на наивници в полза на пп.

125

Анонимен

преди 2 месеца

ПП та- защо откраднахте милиардите за тунелите- на кой олигарх ги подарихте?!

124

Анонимен

преди 2 месеца

Кире- къде остана завода за батерии- откраднахте му милиардите, нали?

123

Анонимен

преди 2 месеца

КИРЕ МУМУРЕНДУМА - НЕ ЛЪЖИ- СПОРЕД БУЛГАРГАЗ- 1.3 МИЛИАРДА ПЕЧАЛБА- КАЖИ КАТО ИЗПРАЗНИ ОНЯ ЯЗОВИР ДА СЕ СНИМАШ/ ПОКАЗАХА САТЕЛИТНИ СНИМКИ- ПОТЪРСИ В ГУГЪЛ/- НАПЪЛНИ ЛИ ГО ПОСЛЕ.

122

Анонимен

преди 2 месеца

Какво се дърляте с тия потоци? Като че ли ще накривите шапката на Путин. Всички ползват руски ресурси, макар и през трети държави, което оскъпява, но откъде другаде, бе другаре демократе? Без ресурси не може, а въведохте санкции. Ми през трети държави, та да плащате скапо и прескапо. Ако има друг начин, освен да откриете собствени находища.

121

Не лъжи!

преди 2 месеца

До Анонимен Получени към момента според Булгартранстаз транзитни такси 1, 3 милрд.

120

карачанаков

преди 2 месеца

Kиро днес е 3 а не 1 април деня на лъжеца ,казва се ден а не месец ,ти не спря да лъжеш ве то не бе не съм канадски гражданин,не бе завод за електромобили,вчера чухме че и раждаемостта при Вас била по голяма от колкото при ГЕРБ.Сигурно това е станало с твоята и на Лена помощта.Сега видя и страха в очите на Борисов,то ако излезе че поговорката НА СТРАХА ОЧИТЕ СА ГОЛЕМИ е вярна ,какво да кажем тогава за оня ококорения той сигурно се тресе от страх за всичките си действия

119

анонимен

преди 2 месеца

тоя не се спря да ръси глупости

118

Този

преди 2 месеца

... ще става все по зле! При Кики Лъжата спирачен път...няма! Спомням си как бил обяснил на Байдън, че Балкански поток бил "корупционен" проект, и той щял да пребори корупцията на ...100%? Оказа се , че срещата била в един коридор, и е траяла точно...9 секунди? Байдън даже изобщо не разбра, кой го е спрял!

117

Обективен

преди 2 месеца

Турски поток е изграден 2018г.-2020г. , когато не е имало война и санкции срещу Русия. Но Киро Простото отново захапа Боко Тиквата ,както се случи с ареста му. И не мога да разбера що за лицемерие е това ,да плюеш едни хора и слад това "плеснат с ръце па се прегърнат...". Сигурен съм,че след изборите пак ще си целуват мръсните крака ,все едно са вкусни близалки ,само за да са във властта. Долни ЛИЦЕМЕРИ.

116

Анонимен

преди 2 месеца

Но се изплаща парите се връщат шарлатани а не като Асен дето взе 5 милиарда и нещо от енергетиката да раздава безнаказано разследване

115

Анонимен

преди 2 месеца

И телевизиите услужливо разпространяват тази лъжа нали се финансират така

114

...!

преди 2 месеца

И за 7 години да се изплати, това пак ще е много успешен проект! Това не е като на Кики Лъжата... мостовете над Дунав, тунелите под Шипка, батериите за милиарди, или завода за електромобили!

113

Анонимен

преди 2 месеца

А защо сложихте така шарлатани печалба нали уж е недобросъвестно това съоръжение Вън Лъжци

112

Анонимен

преди 2 месеца

Наглеци готови на всичко за да запазят финансовите си потоци за нищоправене А колкото до Балкански поток тези шарлатани слуги на Божковите са никой вдигат шум лъжат заблуждават ПРИ Чалгарите сте шарлатани

111

Анонимен

преди 2 месеца

Киро и от теб ли Борисов да се страхува хахахаха алчен лъжец за власт лъжеш за пари милиони за нищоправине лъжеш ТЕБ и Асен и Лена да разследват за скъпата газ дето нагнетихте в Чирен за комисионните Киро съд затвор за теб ПОЗОРсте шарлатани