260

Анонимен

преди 1 месец

До Скоро: Бързаш като теле пред майка си. Руснаците не са казали, че това са украинци. По-католик от папата ли се правиш в тази лакейска роля?

259

Скоро

преди 1 месец

Украинските фашисти ще си платят прескъпо за терора.

258

Анонимен

преди 1 месец

До ФСБ ТЕРактът еМного бързо ви спуснаха опорките от американското посолство.

257

Евроатлантик

преди 1 месец

Това е самозащита беее..... Ние не нападаме, само се защитаваме!

256

ФСБ ТЕРактът е

преди 1 месец

ПОВОД И ОПРАВДАНИЕ ЗА ОБЩАТА МОБИЛИЗАЦИЯ ЗА СПАСЯВАНЕ НА жужуИМПЕРИЯТА !

255

ДОЛНЮ

преди 1 месец

ХАХА...АКО РАБОТЕХ В НЯКОЙ ВОЕНЕН БЪЛГАРСКИ ЗАВОД БИХ СИ ВЗЕЛ ВЕДДННААГА ОТПУСКА ПО БОЛЕСТ....ТЕ СА ПЪРВАТА МИШЕНА

254

Анонимен

преди 1 месец

Най-много от този кървав погром има полза фашиста в Кремъл и Песков каза ЗАЩО: защото вече лъжите със "специалната операция" не вършат работа, сега вече трябва "военно положение". ОБЗАЛАГАМ СЕ, че скоро ще последва МОБИЛИЗАЦИЯ и пълен погром в Русия срещу всеки, който досега е дръзнал да се противопостави на военопрестъпника ВВП.

253

Анонимен

преди 1 месец

Лошото е, ме и ние ставаме легитимни цели с толков много украинци завряно и из цяла България.

252

Анонимен

преди 1 месец

Сега за укронацистите ще бъде ад, но не знам с какъв акъл Макрон въвлече Франция във войната. Най-вероятно Русия показно ще избие няколко стотин френски войника и ще ги остави пред очите на всички д аги видят.

251

Анонимен

преди 1 месец

До ДюрМисля с главата си, но на теб американската пропаганда ти е в повече. Спри да гледаш БТВ поне за известния време.

250

Анонимен

преди 1 месец

Значи на всеки му е ясно че укропите са обслужващ персонал и ако е направено-така им е заповядано=затова и сега налапат наденицата с нещо ефектно и запомнящо се.По интересното е кой е поръчителя и на него кво ще му се случи

249

Анонимен

преди 1 месец

Никой, освен Путин, няма сметка от подобен атентат. Щях да повярвам на руските конспирации, ако залата се намираше върху бункера на кремълското джудже.

248

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименАбе, моето момче, майтап ти се струва. Ама я си спомни как от сутрин до вечер ни промивате мозъка как 1944 г дошли руснаците и избили 30 000 българи и станали наш окупатор.И на тези, които наистина са били 30 000 така като теб им се е струвало майтап. И да знаеш и на онези в Чечения им се струваше майтап, а там руската армия за два месеца изби над 100 000 души цивилни население с артилерия и танков. Прочети Ана Полтковская, тя е била кореспондент на бойната линия.

247

Дюр

преди 1 месец

Явно грешно мислиш. Иронията ти не е на място. Мисли с главата си.

246

Анонимен

преди 1 месец

До ДюрДа, бе, патова е ситуацията. А защо е патова, аз пък си помислих, че Украйна вече победи и, че си върна Крим?Или се лъжа?

245

Анонимен

преди 1 месец

Зад това варварство прозира дългата ръка на ЦРУ и подкрепата на НАТО. Правете сметка България в каква организация членува след като такава организация организира, подкрепя и насочва украински терористи на руска територия!

244

Дюр

преди 1 месец

Хайде да помислим,кой има изгода от подобно нещо? Украйнците с което няма да постигнат нищо на фронта и ще си навлекът гнева на още повече руснаци или Путин,който ще спечели гнева на руснаците,ще мобилизара още хора и ползва по-големи оръжия! Вижда се,че на фронта ситуацията е патова и СВО вече не го устройва! Но как да го признае ,освен с подобен акт. Веднъж го игра с Чечня ,защо да не го играе отново.

243

Анонимен

преди 1 месец

Украинците си мислят, че с такива терористични актове ще спрат руското настъпление на Запад, нищо подобно.

242

Анонимен

преди 1 месец

Путинофилите като използват думата нацист още не могат да вдянат, че сега в ролята на нацисти са руснаците, а фюрера им го наричат ***.

241

Анонимен

преди 1 месец

Ха ха ха. Лъжеш се, гледам и руска телевизия и руски интернет канали. Пълна демагогия и нагли лъжи. Аз съм жена на 57години с остеоартрит и почти неставаща от леглото и дивана. Чакам руските служби да ме открият и накажат. Ха ха ха.